• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kızlar benim de 3 embriyom kalmış. Dr aradı dedi ki 18 toplamıştık 13 üne işlem yapmıştık ama bu 13 tanenin içinde şekli bozuk yumurtaların vardı. 3 tanesi iyi görünüyordu. Ona rağmen yapalım demiştim ama zaten şu anda üç tane kaliteli kaldı dedi. Yumurta kalitesi aydan aya değişirmiş. Ama demek ki sadece eşinde değilmiş problem dedi🥺 hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz.

Kızlar benim de 3 embriyom kalmış. Dr aradı dedi ki 18 toplamıştık 13 üne işlem yapmıştık ama bu 13 tanenin içinde şekli bozuk yumurtaların vardı. 3 tanesi iyi görünüyordu. Ona rağmen yapalım demiştim ama zaten şu anda üç tane kaliteli kaldı dedi. Yumurta kalitesi aydan aya değişirmiş. Ama demek ki sadece eşinde değilmiş problem dedi🥺 hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz.
Canim hic morelini bozma bendede 15 tane gorunuyordu 1 tane ici dolu yumurta varmis catlatma ignesini eksik vurdugum icin duydugumda agladim 1 tanr kaldi buda gitmez diye ama cok guzel gelisti 3. Gune geldi transfer oldum bugun 4. Gunum bakalim..
Heoimiz bir embriyo bir yumurtadan olusmadikmi 1 tane olsun en iyisi olsun sende hic uzulme insallah bu 3 tane iyi ilerler ve transfer olur

3 tane de iyi.

Ben de 3. Gundeyim hafiften o sekilde var bir de transferden beri surekli gaz karnm. Insallah tutunur bebisler ne zaman test yapacaksnz😍
Transfer değil canım ya keşke o aşamada olsam.tedavinin dördüncü günümdeyim 😁 eğer senin öyleyse bebiş olabilir. Rabbim kısmet etsin inşallah

Sağol canım. Daha üçüncü günüm ağlaya ağlaya iğnelerimi oldum.yarida kesmek bile geçti aklımdan. Allah bu uğurda emek harcayan kimseyi boş cevirmesin. Hele psikolojik ve fiziksel olarak dayaniksiz olmak işi çileye çeviriyor.
Benimki eş kaynaklı. Bir kere kaldim kimyasal oldu.
Ona bile kin guduyorum bazen onun Yüzünden diye. Şeker hastasiyim. Zaten vurmak zorumda olduğum iğneler vardı. Bir de onlar eklendi. Ah ah bir dokun bin ah isit 😁
Kız allah seni 😊
Psikolojini toparla canım bu iş kesinlikle sağlam psikoloji istiyor. Ben de iğne nedir bilmezdm hastanede falan hiç olmadan direk kendim yaptım iğnelerimi. 9 gün kullandım çifter çifter. Bide üstüne OPUdan sonra hala daha kullanıyorum kan sulandırıcı en çok acıtan o. Varya ağlıyorum resmen. Çünkü yakıyor.
Artık göbeğim hassaslastı iğneden dolayı ödem topladı iğne ucu girmiyor düşün.
Ben opu dan sonra depresyona girdim hormonlar tavan yaptı habire ağlıyorum adet oldum şükür bugun daha iyiyim .
Valla psikolojini toparlamazsan zor bu işler

Canım sakın üzülme bak kaliteli 1 embriyo bile yeterli. Benm de 18 yumurta toplanmıstı ama doktor 1 tane embriyo koyacak. Tutarsa tutacak sakın üzülme psikolojini moralini yüksek tut 😍

Kızlarr OPU dan 13 gün sonra adet oldum.
Herkes erken olmuştu okuduklarım . 14 güne kadar olunabiliyormus :)
Doktorum sanırım bu adetimden sonra transfer edecek. çünkü adet oldugunda haberleselim dedi.
Sanırım hormonlarıma ve ultrasona bakarak karar verecek bakalım hayırlısı. Adet olunca rahatlanıyor gerçekten.
Depresyon bile yapmıstı bu hormonlar bende. Herşeye ağlıyorum adetten sonra düzelir insallah :))

Back
X