Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kızlar bu arada opu olduktan sonra (bugün 7. Gün) karnım öyle şiş ki şişlikten ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor benim gibi tuhaf şeyler yaşayan var mı? Korkmaya başladım çünkü. Adetle geçer dedi doktor ama bu şişlik normal değil yani 😳

Kızlar bu arada opu olduktan sonra (bugün 7. Gün) karnım öyle şiş ki şişlikten ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor benim gibi tuhaf şeyler yaşayan var mı? Korkmaya başladım çünkü. Adetle geçer dedi doktor ama bu şişlik normal değil yani 😳
Korkma çoğu kişi adetle rahatlıyor. Yine de istersen başka doktora görün. için rahat etsin.

Kızlar benim 3 yumurtam kalmıştı. 5. Güne gidelim dediler biraz daha garantici olmak adına. 5. Gün bir tanesi çok kaliteli dondurulmaya uygun çıktı o donduruldu. Diğerleri arkadan geliyor 6. Güne gidelim dediler. Bugün de öğrendim ki dondurulacak kalitede değillermiş 🥺 hayırlısı diyorum tabi ama içimden bağırıp çağırıp haykırarak ağlamak geliyor 🥺 tedavi başa saracak gibi görünüyor. AA kalite dediler ama çok da umudum yok açıkçası. Rabbim hayırlısını versin🤲🏻
Senden kaç yumurta toplanmıştı toplam? inşallah o bebiş sana tutunur

Bende de aynıları oldu opudan sonraki sabah 2 kilo almış uyandım. Karnımda Çok bir agrim olmadı ama hafif gaz sancısı gibi sızlıyordu arada. Benim de göğüslerim uzun süre baya hassastı. Adetim bitti ondan da birkaç gün sonra geçti. Ama tabi sen yine doktoruna sor. 😇

Bende de aynıları oldu opudan sonraki sabah 2 kilo almış uyandım. Karnımda Çok bir agrim olmadı ama hafif gaz sancısı gibi sızlıyordu arada. Benim de göğüslerim uzun süre baya hassastı. Adetim bitti ondan da birkaç gün sonra geçti. Ama tabi sen yine doktoruna sor. 😇
Demek ki gerçekten normal😄 doktor demişti ama ben böyle bir normal olabileceğine inanmak istemedim sanırım ☺️ Teşekkür ederim yalnız olmadığımı anlamış oldum 🥳 o zaman heyecanla adet beklicez😳😂

Ohhss olmuşsun kadin doğum acile git serum taksinlar

Aynen ama korona korkusundan gidemiyorum ki 😰 dayanmaya çalışıyorum şimdilik, adetle geçer dediler
Ben ohss oldum 10 gün çektim sonunda hastaneye yatırdılar sağlığından önemli değil corona korkusundan hastaneye gitmemezlik yapma sonuçta hastaneler o kadar kalabalik degil

Back
X