- 28 Mart 2020
- 129
- 157
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma çoğu kişi adetle rahatlıyor. Yine de istersen başka doktora görün. için rahat etsin.Kızlar bu arada opu olduktan sonra (bugün 7. Gün) karnım öyle şiş ki şişlikten ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor benim gibi tuhaf şeyler yaşayan var mı? Korkmaya başladım çünkü. Adetle geçer dedi doktor ama bu şişlik normal değil yani![]()
Senden kaç yumurta toplanmıştı toplam? inşallah o bebiş sana tutunurKızlar benim 3 yumurtam kalmıştı. 5. Güne gidelim dediler biraz daha garantici olmak adına. 5. Gün bir tanesi çok kaliteli dondurulmaya uygun çıktı o donduruldu. Diğerleri arkadan geliyor 6. Güne gidelim dediler. Bugün de öğrendim ki dondurulacak kalitede değillermişhayırlısı diyorum tabi ama içimden bağırıp çağırıp haykırarak ağlamak geliyor
tedavi başa saracak gibi görünüyor. AA kalite dediler ama çok da umudum yok açıkçası. Rabbim hayırlısını versin
![]()
18 yumurta toplanmıştı canımSenden kaç yumurta toplanmıştı toplam? inşallah o bebiş sana tutunur
Yarın doktora mesaj atmaya karar verdim bakalım ne diyecekKorkma çoğu kişi adetle rahatlıyor. Yine de istersen başka doktora görün. için rahat etsin.
Bende de aynıları oldu opudan sonraki sabah 2 kilo almış uyandım. Karnımda Çok bir agrim olmadı ama hafif gaz sancısı gibi sızlıyordu arada. Benim de göğüslerim uzun süre baya hassastı. Adetim bitti ondan da birkaç gün sonra geçti. Ama tabi sen yine doktoruna sor.Kızlar bu arada opu olduktan sonra (bugün 7. Gün) karnım öyle şiş ki şişlikten ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor benim gibi tuhaf şeyler yaşayan var mı? Korkmaya başladım çünkü. Adetle geçer dedi doktor ama bu şişlik normal değil yani![]()
Demek ki gerçekten normalBende de aynıları oldu opudan sonraki sabah 2 kilo almış uyandım. Karnımda Çok bir agrim olmadı ama hafif gaz sancısı gibi sızlıyordu arada. Benim de göğüslerim uzun süre baya hassastı. Adetim bitti ondan da birkaç gün sonra geçti. Ama tabi sen yine doktoruna sor.![]()
Ohhss olmuşsun kadin doğum acile git serum taksinlarKızlar bu arada opu olduktan sonra (bugün 7. Gün) karnım öyle şiş ki şişlikten ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor benim gibi tuhaf şeyler yaşayan var mı? Korkmaya başladım çünkü. Adetle geçer dedi doktor ama bu şişlik normal değil yani![]()
Aynen ama korona korkusundan gidemiyorum kiOhhss olmuşsun kadin doğum acile git serum taksinlar
Ben ohss oldum 10 gün çektim sonunda hastaneye yatırdılar sağlığından önemli değil corona korkusundan hastaneye gitmemezlik yapma sonuçta hastaneler o kadar kalabalik degilAynen ama korona korkusundan gidemiyorum kidayanmaya çalışıyorum şimdilik, adetle geçer dediler
İnşallah bol bol ve çok kaliteli yumurtaların çıkar kuzucumKızlar bugün opuya giriyorum dua edin![]()
Teşekkür ederim canımİnşallah bol bol ve çok kaliteli yumurtaların çıkar kuzucumrabbim gönlüne göre versin inşallah
Allah gönlüne göre versin canım inşallah çok sağlıklı olurlarKızlar bugün opuya giriyorum dua edin![]()
Merhaba tedaviniz ne durumda acaba ücret ne tuttu ben de düşünüyorum amaMerhaba aranıza yemi katıldım bende Yasemin Çekmez hocada bugün başladım tedaviye inşallah hep birlikte güzel haberler alırız
Nasıl geçti canım ? iyi misinTeşekkür ederim canım![]()
Çıktım canım. iyiyim. Umduğumdan rahat geçti.tesekkur ederimNasıl geçti canım ? iyi misin![]()
Merhaba transferimin 7. Günü bugün sonuç bekliyoruz toplamda 15 bin civarı tuttu 1 tane embriyo dondurma ücreti dahil taze transfer oldumMerhaba tedaviniz ne durumda acaba ücret ne tuttu ben de düşünüyorum ama
Insallah saglijli gebelik getirecek emriyolarin olurKızlar bugün opuya giriyorum dua edin![]()
inşallah canım seninki de.Insallah saglijli gebelik getirecek emriyolarin olur![]()