- 13 Kasım 2020
- 1.307
- 2.488
- 83
Bana hep alttan bakıldı. Üstten bakılıyor mu bilmiyorum ama alttan bakmak yumurta ölçümünde daha mantıklıdır gibi geliyor banaAlttan mı?yoksa karından mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana hep alttan bakıldı. Üstten bakılıyor mu bilmiyorum ama alttan bakmak yumurta ölçümünde daha mantıklıdır gibi geliyor banaAlttan mı?yoksa karından mı?
Ultrasonla ölçüyorlar canım:)Yumurta nasıl ölçülüyor?
Evet canım karnım çok şiş. Göğüslerim de çok acıyor ilaçlardan sanırım.Canım durumun nasıl. Şişkinlik gibi şikayetlerin varmı
Bende dün hastaneye kaldırıldım. Kusma, aşırı şişkinlik kabızlık var. Lavman yapıldı bugunde serumlar yedim kan tahlilleri yapıldı. Bağırsaklarm kötü maalesef çok rahatsızlık veriyor. Vücudum halsiz düştüEvet canım karnım çok şiş. Göğüslerim de çok acıyor ilaçlardan sanırım.
Geçmiş olsun.Bende dün hastaneye kaldırıldım. Kusma, aşırı şişkinlik kabızlık var. Lavman yapıldı bugunde serumlar yedim kan tahlilleri yapıldı. Bağırsaklarm kötü maalesef çok rahatsızlık veriyor. Vücudum halsiz düştü![]()
Neden böyle oldu? Opu mu?ilaç kaynaklı mı? Allah emeğinin karşılığını versin inşallahBende dün hastaneye kaldırıldım. Kusma, aşırı şişkinlik kabızlık var. Lavman yapıldı bugunde serumlar yedim kan tahlilleri yapıldı. Bağırsaklarm kötü maalesef çok rahatsızlık veriyor. Vücudum halsiz düştü![]()
SağolGeçmiş olsun.
Opu'dan sonra oldu. Zaten doktorum bekliyodu doktorum böyle bir durumu. İşlemden sonra yumurtalıklar boşalınca içi sıvı doluyormus. O da böyle etki yapıyormus insallah geçer tez zamanda sağolasın aminnNeden böyle oldu? Opu mu?ilaç kaynaklı mı? Allah emeğinin karşılığını versin inşallah
Çok geçmiş olsun cnm. Ohss oldun sanırım ama kısa sürüyormuş o merak etme fazla yumurtan var buna değer bence öyle düşünSağol
Opu'dan sonra oldu. Zaten doktorum bekliyodu doktorum böyle bir durumu. İşlemden sonra yumurtalıklar boşalınca içi sıvı doluyormus. O da böyle etki yapıyormus insallah geçer tez zamanda sağolasın aminn![]()
Sağolasın kuzumm bende fazla embriyolarla moral buluyorum yoksa çok zor . İnssllah dediğin gibi kısa sürerÇok geçmiş olsun cnm. Ohss oldun sanırım ama kısa sürüyormuş o merak etme fazla yumurtan var buna değer bence öyle düşünneyseki baştan sinyal verdi birkac güne geçmiş olur başka sayfalarda okumuştum soda iyi geliyormuş diyorlardı tabi doktoruna sor mutlaka. Geçecek hepsi
![]()
Evet yrn arayacaklar bgn 10 da topladılar acaba kaç gibi ararlarkiSağolasın kuzumm bende fazla embriyolarla moral buluyorum yoksa çok zor . İnssllah dediğin gibi kısa sürersenin embriyolarn için yarın arayacaklar dimi
![]()
Kaliteleri hakkinda bilgi verdiklerinde bizimlede paylasirmisin canimKızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım ya, ohss mi oldun? Neden böyle oldu ki, ben işe gidiyorum bi rahatsızlığım yok şişlikten başka, kabız olmadım. Umarım en kısa sürede toparlanırsın, hastanede misin?Bende dün hastaneye kaldırıldım. Kusma, aşırı şişkinlik kabızlık var. Lavman yapıldı bugunde serumlar yedim kan tahlilleri yapıldı. Bağırsaklarm kötü maalesef çok rahatsızlık veriyor. Vücudum halsiz düştü![]()
Tabikide paylaşırım zaten bgn de opudan çıkınca hemen buraya yazdım kendimi zorunlu hissettim bunaKaliteleri hakkinda bilgi verdiklerinde bizimlede paylasirmisin canim
Döndüm evdeyim canım. Polikistik over yapıyormus bunu maalesef daha iyiyim .Çok geçmiş olsun canım ya, ohss mi oldun? Neden böyle oldu ki, ben işe gidiyorum bi rahatsızlığım yok şişlikten başka, kabız olmadım. Umarım en kısa sürede toparlanırsın, hastanede misin?
Merhaba bir sey sormak istiyorum benimde doktorum pergoveris verdi buradan baktim pek kullanan yok senin bilgin varmi bu igne hakkinda?Benimde yarin kontrolum var bakalim yumurtalar buyumus mü bana kalite icin pergoveris diye bi igne verdi kasiklarim hic agirmiyor siz hangi ilaclardan kullandiniz kasiklariniz 4. Gunde agiriyormuydu
Tesekkurler canimTabikide paylaşırım zaten bgn de opudan çıkınca hemen buraya yazdım kendimi zorunlu hissettim buna![]()
Insallah canim buraya yaz opu falan oluncaMerhaba aranıza yemi katıldım bende Yasemin Çekmez hocada bugün başladım tedaviye inşallah hep birlikte güzel haberler alırız