mart ayı umudumuz olsun gel artık melegim:)

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
mart ayı umudumuz olsun gel artık melegim:) annen baban bekliyor bu zor yolda artık mutlu et bizi çift çizgi kesen görülsün

merhaba arkadaşlar bende aylardır siteyi takip ediyorum sürekli yazılanları okuyorum nerdeyse bi çoğunu okudum bende 4 aydır uğraşıyorum ağustos ayında bi düşük yaptım 6 haftalıkken kalbi durmıştu:( doktor 3 ay korun sonra başla demişti kasımdan bu yana korunmama rağmen halaa hamile kalamadım doktora gittim gebelik öncesi danışmanlk için rahiminde yumurtalklarnda normal olduğunu ve gebe kalmama bi engel olmadğnı söyledi araştrma yapmadı çünkü en erken 2012 ekime kadar olmazsa yani bir yıl dolmadan hiçbişiy yapamam dedi eşim nisanda askere gidiyor ve ben o askere gitmeden hamile kalmayı çok istiyorum hayatmda herşey kötü gidiyo zaten hiç olmazsa bu istedğm olsun yani sizin anlıcağnz hamile kalmak için 1 ayım var bu son şansım sanırım satım 7 şubat 28 günde bir adet olurum 4 ünde felan olmam lazım adetme dört gün var beklenmeyen adetme yani:)umarm hamileymdr her ay test yapıp negatfi görmekten sinrm bozuldu ilk gebelğmdeki poztfi çıkan testi hala saklıyorum:(şimdi hergn idrar testyle bakıyorum silkte olsa umutlanıcam ama yok çıkmadı hep tek çizgi kanda belki çıkar diyolar ama cesaretm yok yaptrmayada pffff Allahım dünya nimetlernden en çok bunu istedğmi farkettm sen bu dileğmizi geri çevrme yarabbim:(

Back
X