Bende yumurtalar geç olgunlaşıyor, toplamda 5-6 yumurta vardı, adetimin 15.günü biri 21mm diğeri de 19mm'di. Gün aşırı ilişki önerdi. Yani tam olarak ne zaman çatladığını bilemiyorum. Ancak adetimin 18.günü yumurta akı kıvamlı yoğun akıntı geldi. O gün ilişki oldu. 2 gün sonra da kendimde birtakım değişiklikler hissetmeye başladım, bunlar psikolojik de olabilir, emin olamıyorum, ya da çok fazla yumurta büyüdü, onların da etkisi olabilir. solda şişlik ve ağrı vardı, sonraki günlerde sol tarafımdaki his yerini genel kasık ağrısına bıraktı. Şu anda göğüslerim ve uçları çok hassas. Sorunuzun cevabı ise; doktor açıkçası benden her şeye rağmen çok umutlu olmadığı için adet olmazsan kan testi yaptırabilirsin dedi. Bende çok çok ufak polip gördü, bu gebeliğe engel olabilir dedi, bir sonraki adet bitiminde gel bunu alalım dedi. açıkçası ben en azından 2 ay daha femara ile denemek istiyorum. Şu anki belirtilerime gelecek olursam, her şey psikolojik olabilir, belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.