Mart ayında aşılama yaptiracaklarrr hadii beraber bekleyelimmm

Aşilamasi tutanlar var mi?

• ilk denemede tuttu

OY: 0 0,0%
  • ikinci vs. denemede tuttuu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
Arkadaslar polikistik over sendromum var ilk asilamam tutmadi bu ay tekrar klomen kullandm folik asite basladm ve solver Q10kullanmaya basladm manevi destek olarak da Meryem suresini okumaya basladimm 500tane Yasin dagitiyorum niyetime insallah bu ay tutar Rabbim tum isteyenlere versin iclerindede bizlere

Insalllah canm Rabbim tum isteyenlere versin ocak subat ayinda asilama olcaklar diye de Konu acmistm Cogu hamisss oldu insallah bizlerede Mart ayi ugurlu gelirrr :)
Banada habrrr ver nasil gecti asilaman yatarak mi geciriyosun sendemi pcosun

Canim benim 2. Gebelik.olacak ilkini erken dogumla kaybettim. 4 ay oldu daha ben sadece beklemek.istmedigim.icin Asilama istedim umutluyum hersey cok guzel gecti yumurta gelisimi ve sperm allahin izniyle olur insallah sen ne zaman oldun

Rabbim insallah gonlune Gore verir.Ben gecen ay oldum asilama tutmadi bu ay yumos da Cok buyumemis pazrtesiye buyurse asilamam olur insallah.senin Pac tane yumos ve kac mmdi

Canim benim solda 3 sagdada 2 gelisti bu yuzden cogul gebelik.ihtimali var son mm yi biomiyorum canim ama en son 3 gun once 17 mm di 3 igne daha oldum heralde 22 olmuştur

Insalllah canmmm benim Daha buyumemisti 11 11 10 9 8
5yumurta var en azindan Iki tanesi buyurse bende asilama olurum insallah haberlesirizzz mujdeli haberler olsun

Allah allah neden buyumedi acaba igbe kullandinmi yoksa sadece ilacmi ben 7 gün gobekten 7 gunde kalcadan igne kullanmistim

Yok Ben igne ye gecmedim klomen kullandm gunde Iki tane.
Nasipte yokmus bu ay gun dogmadan neler dogar napalm nasip bidahaki aya insallah

Regl 3.gunu basladim regl 15.gunu hic gelisme yok dedi
Ama Yinede gunasiri Devam dedi

Iyi dusun iyi olsun tatlim belki gec yumurtluosundur bakarsin 5 gun sonra gelismistir regl duzensizligi varsa gec olur

Oyle ama gecen ay 15.gunu asilamam yapilmistii bu ay pek olacak gbi degl Hayirlisi diyorm sadece
Doktora bidaha cagrmadi zaten

Selam kizlar.bende mart sonu nisan basi gbi 2.asilamami olucam nasipse.ins cumle isteyene nasib olur.pko war bnde de

Ben de 7 Mart ilk asilamami oldum. Bekliyorum da bu zaman nasıl geçecek bilemiyorum bazen diyorum al bi test yap sonra vazgeçiyorum korkular korkular :KK200: umutlar

Canim 10 gune kadar catlatma ignesinin etkisi gecmiomus yaniltir ayrica yedi gun embriyonun olusmasi surer yani ilk 7 gun kandada cikmaz sonrada rahime dusme gunu uzayabilir bu yuzden 14. Gunu beklemeni tavsiye ederim.beklemek cok zor benimde 4 gunum kaldi yarin 11. Günüm bakalim ne cikacak

İnşallah bebeğin seninledir. Evet ben de diyorum kendime çok erken sabret bunca zaman bekledin 22 mart da yaptır dedi Dr ben de o günü beklemedeyim. Kendini nasıl hissediyorsun? 4 gün kalmış hadi hayırlısı ile geçsin günler

Back
X