Mart ayında aşılama yaptiracaklarrr hadii beraber bekleyelimmm

Aşilamasi tutanlar var mi?

• ilk denemede tuttu

OY: 0 0,0%
  • ikinci vs. denemede tuttuu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
Amin canim.insallah benimledir... valla acayip agirlik var uyku var birde sag ve sol yumurtalikta agri var vajinaya kadar inii agri benim.icinde sabretmek cok zor ama beklicem 17 sine kadar

Benim göğüs uçlarım yara gibi aciyor, sol yumurtaligimda şişlik var gibi garip bi hissim var , uyku halim çok ağır değil. Kullandığım ilaçların etkisi de olabilir bunlar zaten daha çok erken abartıyorum galiba :KK70:

Güzel sonuca 2 gün kala diyelim. Gönlüne göre olsun inşallah içim içimi yiyor bugün tam 1 hafta oldu kendimi zor tutuyorum test yapmamak için

Cikmazki ♡ yani şöyle catlatma ignesinin etkisi ortalama 10 gun susuomus yani idrarda degil ama ama kanda cikar buda seni yaniltir zaten baska bir şeyde döllenme olduktan 7 gun sonra rahime düşüyor

Yani 7 günde rahime dusecek ve diger yedi gunde tutunup buyumeye baslayacak bu yuzden bende suan 12. Gunum sabretmeye ve gidip test yaptirmayaya calisiyorum

Biliyorum canım ya ama beklemek o kadar sıkıntı verdi ki anlatamam saniyeler yıl oldu sanki bugün çok zor geçiyor.

Kizlarr asilamadan 12gun sonra sonuc cikiyorrr hafta Ben 11.gunu 1.85sonuc aldim negatif yaniii

Olsun canm. Allahtan Hayirlisi TTabiiki insan uzuluyor ama nasip diyoruz belki igneye geçirir o daha etkili diyorlar
Sende haber ver canm ınş bebisin seninledir.

İlaçla mi aşılama yaptirmistin minik ?bir de ilk aşılama mi diye merak ettim. Aşırı sabırsız ve gerginim kendime gelebilsem iyi olacak

Ilacla yapilmisti Gunde Iki tane icmistm bi tane yumos olmustu.
Ilk asilamamdii ev takvimide vermisti ama yapmamstm

Anliyabiliyorum seni bende oyleydim gunler gecmek bilmiyodu sanki ama 11.gunu negatifi aldim yanii illa 14.gunu beklemek zorunda degilsin Ben varsa dusukte olsa sonic cikar dedm ama pozitifi alamadim

Benim de ilk asilamam 2 buçuk yıldir bekliyoruz. İğne ile oldu benim 3 yumurta büyüdü 22 Mart kan tahlili tarihim ama dünden beri aşırı umutsuz , gergin, mutsuzum. Hayırlısı olsun senin için canım. Buralarda okuduğuma göre 1. Asilamalarda tutanlar çok az . Diğer Asilamalarda daha güzel sonuçlar alınıyor. Hayırlısı olsun hepimiz için

Yarin sabah kan vericem bir sonraki gun tam sonucu alirim bi garip hissediyrum bende artik vücudumu dinlemekten yoruldum sabretmektende. Tutmamasi icin hicbir sebep yok hersey cok guzel gecti insallah iyi haber alirim

İnşallah güzel haber verirsin shekerlikk
Benim pazartesiden beri gerginliğim son asamalara geldi sinirden patlıyorum sanırım kullandığım ilaçlardan dolayı. Jel kullanıyorum bugün Dr arayıp bırakmak istediğimi söylemeyi düşünüyorum inş pozitif olur senin haberin bana da umut olur

Kan verdim bu sabah idrarda negatif cikti bakalim.kanda çıkacakmı haber veririm.yarin bende jeli kullaniyorum jelden kaynakli bir gerginlik degil.o psikolojik bendede ayni sakin birakma jeli

İnşallah çıkar dualarım seninle güzel haberleri bekliyorum. Dr da bırakma dedi sabredeceksin dedi başka çare yok sabrediceeeezzzz allah büyüktür

Insalllah canmm Hayirlisi olsun bu donemde gerginlik hic yaramiyor.
Tevekkul edip beklemek dusuyor hersey alnimiza yazilani yasiyoruz,Allahtan Rabbim sebeb kilar verirse Elhamdurillah kimseyinin kucagi bos kalmasin insllah hayirli saglikli bebisler olsun hepimize

Back
X