Mart ayında aşılama yaptiracaklarrr hadii beraber bekleyelimmm

Aşilamasi tutanlar var mi?

• ilk denemede tuttu

OY: 0 0,0%
  • ikinci vs. denemede tuttuu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
Canimmm insallah guzel haberlerle gelirsin yoksada sabrini versin herseyin hayirlisi bizede haber ver insallah mujdeli olur

Insallah sol ve sağ yumurtaliklarimda belirgin agrilar var kestiremiyorum ya valla kafam bi milyon dua edin sabah guzel haberler vereyim size

Aşılama tedavisinde son günlerdeyim. Az önce kontrolden geldim. 2 adet yumurtam oluşmuş 15 mm boyutunda ikisi de . Dr. bugün çatlatma iğnesini yap yarın da aşılama yapalım dedi. Eşim şehir dışında, cumartesi gelecek, izah ettim kendisine. O zaman 75,5 dozda Gonal F e devam et bugün ve yarın cumartesi kontrole gel dedi. Ya arkadaşlar 15 mm çok küçük değil mi? Neden bana bugün çatlatma iğnesini kullan dedi..Yani beklemek mi daha iyi yoksa doktorun ilk dediğini mi uygulamak daha iyi? kafama takıldı. Lütfen aşılama yapan arkadaşlar cvp verin, yumurta ne kadarken çatlatma iğnesi yaptınız siz?

Benim giittgmde cuma gunuydu 17mm di ertesi gun gece yaptir iğnemi dedim canm bence beklemen Daha iyi gunu gorunuyor

Benim giittgmde cuma gunuydu 17mm di ertesi gun gece yaptir iğnemi dedim canm bence beklemen Daha iyi gunu gorunuyor

Ben de öyle düşünmüştüm. Doktor 15ml iken çatlatma iğneni vurul deyince şaşırdım.iyi ki eşim şehir dışında yoksa onun dediği gibi olurdu. Marmara araştırma hastanesinde yaptırıyorum ben aşılamayı.Asistanlar ilgileniyorlar, haliyle bizi deneme tahtası olarak görüyorlar zannımca :(

Jel asilama dan sonra başlattı doktorum. Düşük engelliyormuş ve döllenme olduysa tabi tutunmasini kolaylastiriyormus

Dogru soyluyosun canm Ben hic 15mm Ken igneyi vurulan duymadm Daha iyi olmus smdi seninn icinn insallah hayirla sonuclanir

Cnmm uzulme Bak benmde ilk asilamam tutmadi sonra yumos buyumedi napalim Rabbimin vardir bildigi biz elimizden geleni yapip beklicez

Doktorun test yaptırmamı söylediği tarihe 4 gün var bugün artık sabrım doldu taştı gittim kan testi yaptırdım negatif. Erken evet ama olsa en azından azıcık değer yüksek olurdu 0.70 çıktı kesin yok yani şimdi içim kırık dökük yine.

Canm senin de ilk asilaman değilmi üzülme inşallah bi dahaki aya tutar hayirlisini iste

Back
X