Mart ayında aşılama yaptiracaklarrr hadii beraber bekleyelimmm

Aşilamasi tutanlar var mi?

• ilk denemede tuttu

OY: 0 0,0%
  • ikinci vs. denemede tuttuu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
Merhaba canm Ben devlet hastanesinde ucretsiz yaptrdim sadece klomen 10tl
Preegly catlatma iğnesi de iki kutu 20tl verdim

Arkadaşlar merhaba ben araniza yeni katildim. Martta asilama yapilacak inşallah. Doktorum gonalf ve ovitrelle verdi. Gonal f 2 gun kullandim kullandiktan sonra doz kendiliginden sifirlandi. Bu gun noktali 25 te kaldi prospektüsünde sifirlanmassa kalan dozu yeni bi uc takarak tekrar uygulayin diyor bende tekrar denedim ama noktali 25 ten dusmedi yine bu normal mi gonal f kullanan varsa bana yardinci olabilir mi?

bencede özeller biraz maliyetli oluyor bende şimdilik devllete denemedeyım hakkımızda hayırlısı canm

kızlar selam.

bende 31 martta aşılama yaptırdım. 2,5 yıldır deniyoruz ama ne eşimde ne de bende hiçbir sorun olmamasına ragmen maalesef hamile kalamadım. hsg çektirdim rahimde küçük bir polip vardı ocak ayında histeroskopi oldum. artık doktorum herşeyi denedik aşılama yapalım dedi. 10 nisan da beta hcg ye bakılacak. kısmet artık hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.

ben aşılamamı istanbul da özel muayenehane de yaptırdım. gonal f 300 kullandım. martın 19-20-21-22-23-24 ünde 25 lik 25 i ve 26 sında yanlış hatırlamıyorsam 75 kullandım. doktorum 28 martta cinsel ilişki dedi 29 martta da gece 24 de ovitrelle iğnemi yaptım. gonal f nin fiyatı sanırım 250 tl çatlatma iğnesinin fiyatı 74 tl sperm yıkama 260 tl aşılama da 600 tl. yani toplamda 1200 civarı oluyor.

bu arada doktorum aşılamayı öğlen 12 de yaptı ve bu akşam mutlaka ilişkiye girin dedi. çünkü sperm hücreleri enjekte ediliyormuş ve dış gebelil olmaması adına eşinin sperm sıvısına ihtiyaç var dedi bu nedenle aşılama sonrası ilişki olması lazımmış.

hayırlısıyla tutar inşallah canmm bizede haber verr baska takvım vermedımı doktorun bana aşılama günü size bırakıyorum ertesi 3 gün olacak hergun demstı

hayırlısıyla tutar inşallah canmm bizede haber verr baska takvım vermedımı doktorun bana aşılama günü size bırakıyorum ertesi 3 gün olacak hergun demstı

İnşallah canım. Yok bana öyle birşey demedi. Birde Protestan verdi düşük riskine karşı.

Back
X