canım sibir testi akşamları evde laptoptan yazdıgım için o yurtdışından geldi sesli harfler gizili onun için yanlış yazmışım komik olmuş yaa:):) sibir testini biliyorsun? rahimde kanser varmı yokmu ona diyorlar .
benımde 2.yıdı bu testım sukur temız geldı oda
sendemi haziran gibi başlayacaksın tüpe bende haziranda başlayacagım bu gidişle raporu ancak alırım umut tüp bebek merkezinde başlayacagım.
arkadaşlar ben size ulaşamıyorum
:Saruboceq:
deryaaa canım nerelerdesın neyaptın basladınmı tedavıye topık kapanmak uzere yaa kızlar hep gıttı
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisini bitirdim ve dün sonucumu aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.
Darısı sizlere inşallah ben brüksel tüp bebekte yaptırdım tavsiye ediyorum çok iyi bir ekip. transferimide prof.dr. yücel karaman yaptı çok mutluyum çokkkk.
deryaaa canım nerelerdesın neyaptın basladınmı tedavıye topık kapanmak uzere yaa kızlar hep gıttı
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisini bitirdim ve dün sonucumu aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.
Darısı sizlere inşallah ben brüksel tüp bebekte yaptırdım tavsiye ediyorum çok iyi bir ekip. transferimide prof.dr. yücel karaman yaptı çok mutluyum çokkkk.
bu topikte bi sen bi ben kaldım canım .trinity,uhde,karalahana v.s herkezler gittiler...artık tüp bebekte topiklerde buluşuruz diyorum..guclubacismileguclubacismile
gözün aydın canım allah saglıklı bi şekilde kucagına almayıda kısmet etsin darısı bizim başımıza olsun inşallah brüksel tüp bebek merkezide iyi bir merkez tek embrio mu yerleştirildi yoksa çift mi?:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ayyyy cok guzel bır haber bu tebrık ederım yasmıncım darısı bızım basımıza bası sen cektın halayın arkandan gelırız bıran once ınsallah yaaaaa anne adayımız anneler gununde sana suprız apmıs bebısın allahım saglıkla kucagına aldırsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim canım evettt darısı sizin başınıza inş.en yakın zamanda bekliyorum halay tek başına olmuyor biliyorsun. hayırlısıyla inş.sizlerinde güzel haberlerini alacağım. evet canım anneler gününde süpriz hemde ne süpriz. amin canımm önemli olan o sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.
canım allah saglıklı bir şekilde kucagına almayıda kısmet etsin allah nazarlardan korusunbende haziranda tüp yaptırıcam inşallah benimde ilk denememde tutar.isteyen herkezin kucagını doldursun allah canım yaa kendine çoooook dikkat et ne güzel bir duygu hemde anneler gününe denk geldi artık sende bir anne adayısın eh artık anneler günün kutlu olsun şekerim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?