Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sibir testi akşamları evde laptoptan yazdıgım için o yurtdışından geldi sesli harfler gizili onun için yanlış yazmışım komik olmuş yaa:):) sibir testini biliyorsun? rahimde kanser varmı yokmu ona diyorlar .

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ilahi ne dıyım sana bende dıyorum yenı bır testmı cıkmıs smaer testı desene kuzum yaaaaaa hadı bakalım hayırlısı hakkımızda

sendemi haziran gibi başlayacaksın tüpe bende haziranda başlayacagım bu gidişle raporu ancak alırım umut tüp bebek merkezinde başlayacagım.

temmuzda olabılır buyuk ıhtımal ama tabı bılemem daha rapor alabılecekmıyım konseyden cıkabılecekmıyım ınsallah kendılıgınden gelırler :sinifsinif::sinifsinif:

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisini bitirdim ve dün sonucumu aldım HAMıLEYıMMMMMMMMMMMM.
Darısı sizlere inşallah ben brüksel tüp bebekte yaptırdım tavsiye ediyorum çok iyi bir ekip. transferimide prof.dr. yücel karaman yaptı çok mutluyum çokkkk.

deryaaa canım nerelerdesın neyaptın basladınmı tedavıye topık kapanmak uzere yaa kızlar hep gıttı

slm canım herkezler kabuguna çekildi zaten aşılama serüveni bittigi için herkezler tüp bebek yaptıracaklar ve herkezler ayrı şehirlerde yaşadıgı için ve ayrı merkezlerde yaptıracakları için ortak noktamız kalmadı gibi bişey sadece ortak olan tek noktamız anne olmak istememiz.bende 10 güne kadar rapor için sgk gidicem sen ne yaptın?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın canım allah saglıklı bi şekilde kucagına almayıda kısmet etsin darısı bizim başımıza olsun inşallah brüksel tüp bebek merkezide iyi bir merkez tek embrio mu yerleştirildi yoksa çift mi?:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ayyyy cok guzel bır haber bu tebrık ederım yasmıncım darısı bızım basımıza bası sen cektın halayın arkandan gelırız bıran once ınsallah yaaaaa anne adayımız anneler gununde sana suprız apmıs bebısın allahım saglıkla kucagına aldırsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

bu topikte bi sen bi ben kaldım canım .trinity,uhde,karalahana v.s herkezler gittiler...artık tüp bebekte topiklerde buluşuruz diyorum..guclubacismileguclubacismile

canım sorma yaa bısen bır ben heheh ama gonlumuz bır hepımız anne olucaz 2011 de buna ınanıyorum canım benımde 18 gunum kaldı allahın ıznıyle alırızda bıran once yaptırırız canım hayırlısı bakalım hamıle topıgınde gorusuruz ınsallah yaaa baksana yasmın bası cektı cok guzel bır haber:dance:

sağol canım amin inş. evet canım darısı sana olsun inşallah.. sana ve isteyen herkese evet iyi bir merkez. tek emriyo yerleştirildi. geriye 2 tane kaldı kaliteli emriyo onuda dondurduk.

teşekkür ederim canım evettt darısı sizin başınıza inş.en yakın zamanda bekliyorum halay tek başına olmuyor biliyorsun. hayırlısıyla inş.sizlerinde güzel haberlerini alacağım. evet canım anneler gününde süpriz hemde ne süpriz. amin canımm önemli olan o sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.

canım allah saglıklı bir şekilde kucagına almayıda kısmet etsin allah nazarlardan korusun bende haziranda tüp yaptırıcam inşallah benimde ilk denememde tutar.isteyen herkezin kucagını doldursun allah canım yaa kendine çoooook dikkat et ne güzel bir duygu hemde anneler gününe denk geldi artık sende bir anne adayısın eh artık anneler günün kutlu olsun şekerim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım inş.hazirandada senin güzel haberini alacağız inş. inş. tutacak canım olumlu düşün olumlu olsun kiiii tutacak tutmayacak bişey yok. umut tüp bebek miydi senin yaptıracağın yer. allah isteyen herkesin kucağını doldursun canım. dikkat ediyorum canım ağrılarımda oluyor zaten ara ara. evet anneler gününe denk gelmeside ayrı bir güzel oldu.sağol canım sende anne adayı sayılırsın seninde anneler günün kutlu olsun canım. öpüyorummmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…