Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:1hug: İYİ hadi bakalım gozunuz aydın haydı bısmıllah allahım yolumuzu acık eylesın ınsallah ıgnelere baslarsın artık sen bu ay dogum kontrol hapı kullandın deılmı bırde onun ıcın 1 ay daha bekleme de ohaoldumsmile

Hiçbir fikrim yok canım kuzu gibi testimi yaptırıp gelirim, o arada sorarım artık nedir bu diye. Sağol yinede....

ıyı cıkar sonucların ınsallah canım

Yaa kızlar nolur yardım edin. 2 - 3 gündür ilişki sonrası akıntı gibi çok az ve açık kahve pembe arası bir akıntı geliyor. Devam etmiyor sonra, azıcık akıntı o kadar. Ne bu yaaaa eyvahedigeldismile Korkudan ölüyorum. Doktoru aradım aptal hemşire yarın test yaptıracaksınız zaten, testten sonra konuşsun doktorunuz şimdi ne desem boş dedi. Yerleşme kanaması mı yoksa adetim ben geliyorum mu diyor :sinifsinif: Hoş hiç ağrım sızım da yok arar ara kasılmalar oluyor o da hemen geçiyor.Anlamadım ya :uhm:

canım benimde öyle olmuştu akıntı çoksa enfeksiyon olabilir bende korkmuştum enfeksiyon dedi doktor antibiyotik vermişti.eger antibiyotik verirse hamileler kulanamaz olanından yazmasın istersen söylersin dikkat et sende birkaç güne kadar hasta olursun canını sıkma benimde adetim gecikmişti.

bende,de hiç agrı olmamıştı hatta hamileyim demiştim doktor antibiyotik ve vajinal tablet vericek ve enfeksiyon adeti geciktiriyor canım hatta bi işlem yapmıştı enfeksiyonları temizleyelim diye az bişey kanama olabilir demişti.

Ve beklenen gün geldi. Adet olabildim sonunda, üzülmedim de sayılmaz. Ama oldum ya bitti derdim. Yarın da doktorla konuşacağım bu ay doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum diye bakalım ne diyecek. Hayırlısı artık. Sağol deryacım bu arada....

iyi canım ya en azından kafan rahatladı bende bir gün hasta oldum çok az inşallah kist var demez ama yüzde 90 diyecek göbüşüm şiş kaldı.artık hakkımıza hayırlısı olsun bakalım tüpüşte yüzümüz güler hamiş oluruz bizde inşallah.

Yok test yaptırmadım gerek kalmadı artık hasta olduğum için. Ama doğum kontrol hapına başladım, doktora sormadım da hayırlısı artık inşallah bir şey olmaz. En azından mayısta olabileceğim. Keşke sende kullansaydın da kist olayı olmasaydı. Yoktur belki ya dert etme hemen, bir görsünde doktorun. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu defa yüzümüz güler ya.

hastalıgın bittikten sonramı başlasaydın acaba ilaç hasta olmanı etkilermi canım bi sorsamıydın bende pzt gidicem bakalım kist varsa yandım.

hastalıgın bittikten sonramı başlasaydın acaba ilaç hasta olmanı etkilermi canım bi sorsamıydın bende pzt gidicem bakalım kist varsa yandım.

slm kızlar nerelerdesınız yaa topık cok sessız kalmıs derya neyaptın canım gıttınmı dr a
benım test temız cıktı yarın yara ısıne bakılacak bakalım sonrasında ne olucak

iyi canım sevindim temiz çıkmasına bende test yaptırıcam adetin 2.günü sibir ve kan testi sgk rapor almak için yaptırman şart sorma ugraştırıyorlar işte, bende tüpe haziranda ancak başlarım durum onu gösteriyor.sende yara için tedavini ol ihmal etme....

yara ıcın dr hıc bırsey yapmadı gerekte yokmus bısey olmaz dedı sen bebek ısıne bak bosver dedı benımde sonuc temız cıkınca ıcım rahatladı sorma kız en ılk
sen yaptırcan dedık sende hazıranamı kaldın neyse hakkımızda hayırlısı gec olsunda guc olmasın :teselli:

sen ne zaman başlayacaksın tüpe? eger sende benim gibi sgk raporlu yaptıracaksan 2.ay önceden başla rapor almak 2.ay zaman alıyor.

sen ne zaman başlayacaksın tüpe? eger sende benim gibi sgk raporlu yaptıracaksan 2.ay önceden başla rapor almak 2.ay zaman alıyor.

eee canım adetlıykenmı gıdıcem adet olmadan nasıl olucak sımdıden gıtmem gerekıyor ozaman benımde bılgı verırmısın bıraz

canım her hastane bir degil ist heryer çok yogun seninle bilgilerimi paylaşayım.kan ve sibir testini 6.ay içersinde yaptırmış olman gerekiyor eger zamanı geçmiş ise yeniden yaptırıyorsun.hsg yaptırmana gerek yok onun 5.yıl geçerliligi var.adetinin 2.günü gidiyorsun kan ve sibir testini yaptırıyorsun.sgk kurumundan kaç gün sigortalısın gün sayısı çıkartıyorsun gidip interneten yazıcıdan çıkartıkan kabul edilmiyor.en az 900 gün sayısı olması gerkiyor.vukatlı nufus kaydı örnegi alman gerkiyor sen ve eişnin 4 adet fotograf o şekilde başvuruyorsun ve seni çagırıyorlar heyetin karşısına çıkıyorsun sonra heyet raporu veriyorlar herşey yaplmış ise heyet karar veriyor.şimdi ben adet olmayı bekliyorum 2.hafam var.

bir ünüversite hastanesine başvurman gerkiyor sana tavsiye tüp bebek yapan hastaneleri tercih et çünkü orada bu testleri kolaylıkla yaptırırsın ve sorularının cevabını alırsın hatta listeleri var asmışlar....

anladım canım bosuna gıtmez emekler ınsallah sıbır testı dedıgın ne onu anlamadım canım yaaaa bende artık mayısta gıderım gectı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…