İYİ hadi bakalım gozunuz aydın haydı bısmıllah allahım yolumuzu acık eylesın ınsallah ıgnelere baslarsın artık sen bu ay dogum kontrol hapı kullandın deılmı bırde onun ıcın 1 ay daha bekleme de ohaoldumsmilecanım eşimin sperm test sonuçları iyi çıktı pzt doktora gidicem tüp için tedaviye başlıyacagız. ilaç vericekmiş gidince ögrenecegim ŞenizŞeniz aynı zamanda sgk gittim bu gün pzt randeu aldım bakalım inşallah fazla ugraştırmazlar rapor için koşuşturma başlayacak bendeinşalah bebişlerimiz gelir tüpçülerdezemuszemuszemuszemus
Hiçbir fikrim yok canım kuzu gibi testimi yaptırıp gelirim, o arada sorarım artık nedir bu diye. Sağol yinede....
:1hug:
İYİ hadi bakalım gozunuz aydın haydı bısmıllah allahım yolumuzu acık eylesın ınsallah ıgnelere baslarsın artık sen bu ay dogum kontrol hapı kullandın deılmı bırde onun ıcın 1 ay daha bekleme de ohaoldumsmile
pzt gidicem muane olucam daha dogum kontol ilacı kulanmadım, kist varsa verir zaten mayısın 18 adet olucam adetin 2 günü galiba igneye başlıyacagım,bende tam olarak bilemiyorum ögrenicem gidince canım artık hayırlısı allahtan baklım.sen neler yaptın dinlenmedemisin şu an?olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Hiçbir fikrim yok canım kuzu gibi testimi yaptırıp gelirim, o arada sorarım artık nedir bu diye. Sağol yinede....
bende,de hiç agrı olmamıştı hatta hamileyim demiştim doktor antibiyotik ve vajinal tablet vericek ve enfeksiyon adeti geciktiriyor canım hatta bi işlem yapmıştı enfeksiyonları temizleyelim diye az bişey kanama olabilir demişti.
iyi canım ya en azından kafan rahatladı bende bir gün hasta oldum çok az inşallah kist var demez ama yüzde 90 diyecek göbüşüm şiş kaldı.artık hakkımıza hayırlısı olsun bakalım tüpüşte yüzümüz güler hamiş oluruz bizde inşallah.
hastalıgın bittikten sonramı başlasaydın acaba ilaç hasta olmanı etkilermi canım bi sorsamıydın bende pzt gidicem bakalım kist varsa yandım.
iyi canım sevindim temiz çıkmasına bende test yaptırıcam adetin 2.günü sibir ve kan testi sgk rapor almak için yaptırman şart sorma ugraştırıyorlar işte, bende tüpe haziranda ancak başlarım durum onu gösteriyor.sende yara için tedavini ol ihmal etme....
sen ne zaman başlayacaksın tüpe? eger sende benim gibi sgk raporlu yaptıracaksan 2.ay önceden başla rapor almak 2.ay zaman alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?