iyilik canım aynı işte bekliyorum bede hastalanıcam galiba
yaa niye ben sende yara war diye hatırlıyotum ki
slm nbr nasılsın canım sen neler yaptın görüşmeyeli.eşimde bugun merkeze gitti bakalım doktor bizi arayacak sperm testine bakıp ona göre tedaviye başlıyacagız atık sen ne aşamadasın şuan guclubacismileguclubacismile
Canım ben sana yine bir şeyler soracağım her zamanki gibi :kedi:
Doktor 1 ay aradan sonra tüp başlayacağını söyledi, aşılamadan sonraki adetinizi olun ardından bir adet daha görün arayın dedi, yani mayıs ayında. Buradaki amaç 2 defa adet görmüş olmak mı, kullanılan ilaçlardan ötürü 1 ay vücudun dinlenmesi mi? Ben daha 1. adeti bile olamadım, hadi 1 hafta sonra olsam, 2. adetim mayısın sonu oluyor o da düzenli olursa tabi hiç sanmıyorum ya.
Sanırım hazirana kalıyorum bu gidişle öyle değil mi? :roflol:
hadi bakalım bismillah hayırlı sonuclar bende gelmesını beklıyorum ama 2 gun gectı olmadım beklıyorum gelsın bende dr gıdıp rapor ısını halletcem ortadan cıksın temmuza hazır olsun ınsallah sonuclar ıyı gelır sonucu alınca yazsana banada bı merak ettım sımdı bızımkıde bılmıyorum kac cıkacak aynı gun gıdıcez olumda bır
sende sgk rapor için hazırlıklara başlarsın artık sen gazi ünüversitesinde mi yaptıracaksın orası iyi diyorlar ama sen tabi daha iyisini bilirsin hayırlısı olsun allahım bu tüp bebekte yüzümüzü güldürsün inşallah bizde bebişlerimzi kucaklayalım.
slm canım neler yaptın görüşmeyeli bende yarın arayacagım doktoru bakalım ne diyecek.zemuszemuszemuszemus
INSALLAH OLIMDA BI BELKI BEBIS VARDIR BENDE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayırlısı hadı beklıyorum esının sonucları ınsallah ıyı cıkmıstır:Saruboceq:aaaaa sen bu ay yaptırmıcakmıydın canım bende baslıcan ıgnelere sandım olsun bakalım ben mayaya gıtmeyı dusunuyorum ama hayırlısı yaaa
Adet omayı bekliyorum hala derya ya sinirim tepemde alsanaalsanasmile Pkolu olduğum için günden güne de şişmeye başladım, sürekli hamile haberleri alıyorum. Hiç olmadığım kadar kıskanç, haset, sinirli biri oldum 1 ay içinde. Huyum suyum değişti, adet olamadığım için sanırım bu haller. Söktürücüden sonra 10 gün içinde olunması gerekiyor benim 2 günüm kaldı hala bir şeyler yok. Test bile aldım hani belki diye, o da negativ mafoldumben Ayyyyy nerelere atsam kendimi şaşırdım. Bu ay adet olur olmaz doğum kontrol hapına başlayacağım, doktor boşu boşuna kullandırmak istemiyordu ama umurumda değil. 2. adetimin ne zaman olacağını bilmek istiyorum ve bir an çnce başlamak istiyorum şu tüp işine çünkü. Kendi haline bıraksam allah bilir ağustosa kadar olamam mafoldumben
Böyle işte bende olan biten, bir sor bin ah işit....
Senin tedaviler başlamak üzere galiba, hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel gider her şey. Mmenunsun ama doktordan merkezden falan değil mi, bir aksilik yok yani?
Adet omayı bekliyorum hala derya ya sinirim tepemde alsanaalsanasmile Pkolu olduğum için günden güne de şişmeye başladım, sürekli hamile haberleri alıyorum. Hiç olmadığım kadar kıskanç, haset, sinirli biri oldum 1 ay içinde. Huyum suyum değişti, adet olamadığım için sanırım bu haller. Söktürücüden sonra 10 gün içinde olunması gerekiyor benim 2 günüm kaldı hala bir şeyler yok. Test bile aldım hani belki diye, o da negativ mafoldumben Ayyyyy nerelere atsam kendimi şaşırdım. Bu ay adet olur olmaz doğum kontrol hapına başlayacağım, doktor boşu boşuna kullandırmak istemiyordu ama umurumda değil. 2. adetimin ne zaman olacağını bilmek istiyorum ve bir an çnce başlamak istiyorum şu tüp işine çünkü. Kendi haline bıraksam allah bilir ağustosa kadar olamam mafoldumben
Böyle işte bende olan biten, bir sor bin ah işit....
Senin tedaviler başlamak üzere galiba, hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel gider her şey. Mmenunsun ama doktordan merkezden falan değil mi, bir aksilik yok yani?
simdi aradı doktorum hafta içi gidicem bi ilaç vericekmiş istersen bi aşılama daha yapalım dedi senin aşılaman igneli yapılmamış dedi senin aşılaman igneli mi yapılmıştı ben klomen ilaç kulanarak yaptırmıştım.biraz kafamı karıştırdı ama ben olmaz ben tüp yapalım dedim tamam o zaman dedi.
neden istediler acaba ben yaptırmadım bu testleri hamile olabilirmisin?
hadi canım ınsallah hersey yolunda gıder bellı olmz kız belkı ıgnelı asılamada gelır bebısın ama ıgnelı yaptırana kadar bende tupu ısterım ama hayırlısı...esının sonuclar nasıl cıktı yazssana bııı..simdi aradı doktorum hafta içi gidicem bi ilaç vericekmiş istersen bi aşılama daha yapalım dedi senin aşılaman igneli yapılmamış dedi senin aşılaman igneli mi yapılmıştı ben klomen ilaç kulanarak yaptırmıştım.biraz kafamı karıştırdı ama ben olmaz ben tüp yapalım dedim tamam o zaman dedi.
Sevineyim mi üzüleyim mi napacağımı şaşırdım eyvahedigeldismile Bu gün kliniği aradım, hemşireye farlutala rağmen 10 günün geçmesine rağmen adet olamadığımı söyledim. Cumartesi HCG testi ve progestan testi yaptırın dedi. Eeee siz baktınız test yaptırdınız 2 defa yoktu hani dedim, geç döllenme olabilir dedi. Ben ŞOK kafamçokkarıştı Kapatınca telefonu saf saf tavana baktım kaldım bir süre. Feci korkuyorum testi yaptırmaktan. Yeni yeni düzeldim zaten bir daha yıkım yaşamak istemiyorum. Eğer hamileysem de yine tırsıyorum çünkü kendime çok kötü davrandım bir süredir. Ağır kaldırdım, yoruldum, beslenmeme dikkat etmedim vs....
Ve ayrıca evde 2 gün önce yapmıştım test, negatif çıkmıştı. Progestan testini niye istediğini bilen var mı? Aşılamada kullanan olmuş ben hiç kullanmamıştım da bu hormonu, bilmiyorum ne hormonu olduğunu bu yüzden.
Ayyy sıkıldım sıkıldım diyordum hayatım yine tepe taklak oldu bilmiyorumkismile
hadi canım ınsallah hersey yolunda gıder bellı olmz kız belkı ıgnelı asılamada gelır bebısın ama ıgnelı yaptırana kadar bende tupu ısterım ama hayırlısı...esının sonuclar nasıl cıktı yazssana bııı..
ayyyy tırınty cım o progestan hap ısmı dr senden progesteron testı ıstemıstır oda horman testı canım merak etme ınsallah normal cıkar.....:1hug:
ayyyy tırınty cım o progestan hap ısmı dr senden progesteron testı ıstemıstır oda horman testı canım merak etme ınsallah normal cıkar.....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?