Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi bakalım bismillah hayırlı sonuclar bende gelmesını beklıyorum ama 2 gun gectı olmadım beklıyorum gelsın bende dr gıdıp rapor ısını halletcem ortadan cıksın temmuza hazır olsun ınsallah sonuclar ıyı gelır sonucu alınca yazsana banada bı merak ettım sımdı bızımkıde bılmıyorum kac cıkacak aynı gun gıdıcez olumda bır

slm canım neler yaptın görüşmeyeli bende yarın arayacagım doktoru bakalım ne diyecek.zemuszemuszemuszemus

ben yarın doktoru arayacagım bakalım ne diyecek birdahaki aya hasta olunca tüpe başlamak istiyorum çünkü artık yeter bekle bekle fenalık geldi.raporda çıkartıcam bu arada raporu çkartırsan 6 ay geçerliligi varmış sadece ilaçlarını 1 ayda alman gerekiyor sgk ilaçların süresi az sadece bir ayda almalısın amadoktorun tedavi aşamasını belirleyince ilaçlarını alıp birdahaki aya yapabilyorsun 6 ay içerisinde

sende sgk rapor için hazırlıklara başlarsın artık sen gazi ünüversitesinde mi yaptıracaksın orası iyi diyorlar ama sen tabi daha iyisini bilirsin hayırlısı olsun allahım bu tüp bebekte yüzümüzü güldürsün inşallah bizde bebişlerimzi kucaklayalım.

INSALLAH OLIMDA BI BELKI BEBIS VARDIR BENDE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayırlısı hadı beklıyorum esının sonucları ınsallah ıyı cıkmıstır:Saruboceq:aaaaa sen bu ay yaptırmıcakmıydın canım bende baslıcan ıgnelere sandım olsun bakalım ben mayaya gıtmeyı dusunuyorum ama hayırlısı yaaa

slm canım neler yaptın görüşmeyeli bende yarın arayacagım doktoru bakalım ne diyecek.zemuszemuszemuszemus

Adet omayı bekliyorum hala derya ya sinirim tepemde alsanaalsanasmile Pkolu olduğum için günden güne de şişmeye başladım, sürekli hamile haberleri alıyorum. Hiç olmadığım kadar kıskanç, haset, sinirli biri oldum 1 ay içinde. Huyum suyum değişti, adet olamadığım için sanırım bu haller. Söktürücüden sonra 10 gün içinde olunması gerekiyor benim 2 günüm kaldı hala bir şeyler yok. Test bile aldım hani belki diye, o da negativ mafoldumben Ayyyyy nerelere atsam kendimi şaşırdım. Bu ay adet olur olmaz doğum kontrol hapına başlayacağım, doktor boşu boşuna kullandırmak istemiyordu ama umurumda değil. 2. adetimin ne zaman olacağını bilmek istiyorum ve bir an çnce başlamak istiyorum şu tüp işine çünkü. Kendi haline bıraksam allah bilir ağustosa kadar olamam mafoldumben
Böyle işte bende olan biten, bir sor bin ah işit....
Senin tedaviler başlamak üzere galiba, hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel gider her şey. Mmenunsun ama doktordan merkezden falan değil mi, bir aksilik yok yani?

canım normalde ben adetin 2 günü tedaviye başlıyacaktım hamile olabilirim diye sgk rapor çıkartmadım ve kist var dedi doktor yani anlayacagın bebiş var diye bekledim hiçbir şey yapmadan birde idrar yolları enfeksiyon kapmıştı offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.sorma şekerim birde doktor aşılama demezmi bende siz ne diyorsunuz ne aşılaması kesinlikle olmaz deim tüp yapıcaz dedim.geçen ay kist vardı dogum kontrol içmedim bu ay içicem ne zaman başlıyacagım herşey karmakarışık oldu sorma bugün adetin 5.günü arayıp konuşacagım bakalım ne diyecek ne yapacagız.

sorma canım yaa bu doktorları hep altan alıyorlar onlara göre hava hoş yavaş yavaş davranıyorlar olan bize oluyor bizim neler yaşadıgımızı bilmiyorlar beleyin bekleyin,de nereye kadar. aynı zamanda evlendigim bi kız var 2 çocugu oldu 2 tanede aldırdı haksızlık bu ya biz birtane olsun diye ne mücadeller veriyoruz kimide makina gibi heray hamile üretiyo ben uyuz olmıymda kim uyuz olsun .bende bahçeci klinigine gidiyorum onların birde umut tüp bebek diye merkezleri var oraya gidiyorum doktorlada görüştüm birkez ulun ulug doktorun ismi uzman tv tüp bebek merkezi diyince açıklamaları var hastalarının hepsi memun bana sıcak gelmedi gibi ama hastalarının hepsi memun zaten tüp yaptıktan sonra ben kendi doktoruma gidecegim.kızlar ilk baştan soguktur ulun ama tedaviye başlarsan çok iyi bir doktordur diyorlar.bana antibiyotik vermişti uyuz olmuştum gerçi bana açıklama yapmıştı işte böyle canım

adet olunca iç dogum kontrolü kist filan varsa temizlesin sonra hasta olursun içemezsin tedaviye bi gidersin kist olmuş, sonra kist var der doktor sinirlerin bozulur bi 3 ay bekleme zaten sen 3.ayda bi hasta oluyorsun, bide sen yanlız degilsin bende hamile kadınları görünce sinir oluyorum neden ben de hamiş olamıyorum diye kıskanç olmamız gaytet dogal bu insanların dogasında var.ayrıcada nelerle ugraşıyoruz bu yaşadıklarımız bizi sabırsız sinirli ve kıskanç yapıyor bende kendimi tanıyamıyorum bu benmiyim diyorum ve o kadar çoook mücadele vermişimki dönüp baktıgımda.kafamçokkarıştı

simdi aradı doktorum hafta içi gidicem bi ilaç vericekmiş istersen bi aşılama daha yapalım dedi senin aşılaman igneli yapılmamış dedi senin aşılaman igneli mi yapılmıştı ben klomen ilaç kulanarak yaptırmıştım.biraz kafamı karıştırdı ama ben olmaz ben tüp yapalım dedim tamam o zaman dedi.

İğneden kasdettiğin yumurta büyütmek için kullanılan ilaçlar ise benimde klomenle yapıldı. İğne kullanmadım. Ama bende pko var ya yumurtaların çok sayıda olmaması gerekiyor, çok sayıda olursa pko yu tetikliyor diye klomen kullandırmış olabilir. Eeee sen şimdi yine aşılama mı deneyeceksin? Hiç iğne ile yapılmamışsa bu defa da iğneyle deneyebilirsin. Ama sabrın kalmadı ki, kafan karışmıştır baya. Tekrar aynı stresi çekemem diyorsan başla direk tüpe, yok bunu da bir deneyeyim diyorsan da aşılamayı son defa yaptır. Kafanı sakinleştir bir karar ver bakalım, aceleye getirme canım.

ben yarın kendi doktorumu bi arayacagım neden igneli yapmazdınız diyebakalım ne diyecek? ama ben tüp yaptırıcagım artık sabrım kalmadı doktora söyledim önümüzdeki hafta içi gidecegim ilaca başlıyacagız karar verdim tüp için.

Sevineyim mi üzüleyim mi napacağımı şaşırdım eyvahedigeldismile Bu gün kliniği aradım, hemşireye farlutala rağmen 10 günün geçmesine rağmen adet olamadığımı söyledim. Cumartesi HCG testi ve progestan testi yaptırın dedi. Eeee siz baktınız test yaptırdınız 2 defa yoktu hani dedim, geç döllenme olabilir dedi. Ben ŞOK kafamçokkarıştı Kapatınca telefonu saf saf tavana baktım kaldım bir süre. Feci korkuyorum testi yaptırmaktan. Yeni yeni düzeldim zaten bir daha yıkım yaşamak istemiyorum. Eğer hamileysem de yine tırsıyorum çünkü kendime çok kötü davrandım bir süredir. Ağır kaldırdım, yoruldum, beslenmeme dikkat etmedim vs....
Ve ayrıca evde 2 gün önce yapmıştım test, negatif çıkmıştı. Progestan testini niye istediğini bilen var mı? Aşılamada kullanan olmuş ben hiç kullanmamıştım da bu hormonu, bilmiyorum ne hormonu olduğunu bu yüzden.
Ayyy sıkıldım sıkıldım diyordum hayatım yine tepe taklak oldu bilmiyorumkismile

neden istediler acaba ben yaptırmadım bu testleri hamile olabilirmisin?

Bilmem ki, idrar testi yaptırmıştım 2 gün önce bir şey yoktu. Araştırdım biraz progestanı ama anlayamadım yinede. Hamileleliğe hazırlık hormonu diyor bir yerde. Ben farlutal kullandım ya söktürmek için. Bunu bitirince de 10 gün içinde adet olunuyor. Ben olmayınca garibine gitti hemşirenin aaaa çok ilginç falan dedi kaydirigubbakcemile3 Dedim bütün cinslikler bende kaydirigubbakcemile3 Neyse sonra geç döllenme olabilir genellikle karşılaştığımız bir durum bu, hem hamilelik testi hemde progestan testi yaptırın sonuca göre bir tedavi yöntemi seçelim dedi. Ben şoka girince sormak aklıma gelmedi progestan ne diye. Ama bazı aşılama yaptıranalara ve tüp bebek yaptıranlara aşılama ve tüp bebek sonrası jel ve progestan veriyorlarmış, rahmi hamileymiş gibi hazırlamasına ve tutunmasına yardım ediyormuş. Bana vermemişlerdi sadece östorejen hormonu almıştım.İşte bakalım artık ne olacaksa belli olur bir testi yaptırayım da.

canım bende aşılamadan sonra progestan kulanmıştım şimdi hatırladım bebek varsa tutunmasını desteklesin diye vermişti doktor.belkide hamiş olabilirsin inşallah öyledirde ugraşmazsın sen tstlerini yaptırda kafan rahat olsun insan kafayı yiyior sorma neydi nasıl olacak diye.

hadi canım ınsallah hersey yolunda gıder bellı olmz kız belkı ıgnelı asılamada gelır bebısın ama ıgnelı yaptırana kadar bende tupu ısterım ama hayırlısı...esının sonuclar nasıl cıktı yazssana bııı..

ayyyy tırınty cım o progestan hap ısmı dr senden progesteron testı ıstemıstır oda horman testı canım merak etme ınsallah normal cıkar.....:1hug:

canım eşimin sperm test sonuçları iyi çıktı pzt doktora gidicem tüp için tedaviye başlıyacagız. ilaç vericekmiş gidince ögrenecegim ŞenizŞeniz aynı zamanda sgk gittim bu gün pzt randeu aldım bakalım inşallah fazla ugraştırmazlar rapor için koşuşturma başlayacak bende inşalah bebişlerimiz gelir tüpçülerdezemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…