MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...

sat: 20 Şubat bu arada :)

MART AYI LİSTESİ

Esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
TİMURASYA........... Hamileee
İstanbulizmir............. Hamileee
AYÇAECE.................. Hamileeee

a_d.................Hamileee
ışılışıl38.............Hamileee
mihrac............Hamileee
elmadaş..........Hamileee
tarçın10............. Hamileee
fatmaaaa56............Hamileee
mestitosh........... Hamileee
ecrin46..............Hamileee
belilden.............Hamileee

SERSEN............. 4 Nisan
derinsuberfu......... 5 nisan
perisoko...... 6 Nisan
papilo................. 6 nisan
elysia………………. 6 nisan
AdesSeda...........7 Nisan
tubiloshh........... 7 nisan
huzur_34............. 7 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. ????
sonesinti........... 10 nisan
aserenhan.......... 10 nisan
hll_legend........... ?????????
kara_gul............. 12 Nisan
Dimplevenom….. 14 Nisan
sevval17............15 nisan
huzun07.......... 17 Nisan
candost17.......... 17 nisan
bidiko............... 18 nisan
chiitlenbik.......... 20 nisan
fugurlar...........
beyazlım...........
demet35..........21 nisan
Suvesabun…….. 23 Nisan
gogi...............
asis…………………23 nisan
pınknymph…….. 23 nisan
jonguil.............23 nisan
medmus…………..
bluegirl1..........
enderfts............. 23 nisan
aybice........... 24 nisan
sensiblegirl......... 25 nisan
hazelrose……..
gulgun45...........
deragun...........
aaleynaa..........
vitaminc..........
ADDD83...........
idilga…………….. 27 nisan
gece_85............ 28 nisan
CanCiceğim...... 29 nisan
naltun................
masal5959........
alxfa.................
eerdgn...........
naz34………………
tgbesr..............

eyecha......
HAFZAk...........

Son düzenleme:
merhaba canm..benimde 2,5 yaşında bir kızım var..kısmetse kızıma kardeş için çalışmalara başladık..geçen ay tutmadı bakalım bu ay olacak mı

hoş geldin canım :) senin sat ne zaman?? çalışmalar için hangi günler uygun?? benim bu önümüzdeki 3-5 gün uygun görünüyor ama her ay düzenli olan adetime nazar değdi kürtajdan sonra 2. ay düzenim bozuldu 40. gün ancak adet olabildim o da ilaçla.. bakalım bu ay normal olacak mıyım? gerçi ben akıntıdan anlıyorum yumurtlama günümü ama yine de belli olmaz tabi

18 şubat benimde son adet...genelde hep düzenlidir allah şükür..ondan öncekide 18 ocaktı...bu günler benim içinde çook önemlymiş değelendirmek lazım

Merhaba hanimlar... Ben Cagri aranizda yeniyim ama surekli takip ediyorum. Ben 1,5 yillik evliyim. Ve aralik ayinda korunmayi biraktik. 3 aydir deniyoruz olmadi:-( artik umudumuz mart ayi. İnsallah bu topic bize ugurlu gelir. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin... Bat: 10 mart :2:

evet benim de yumurtlama takvimlerinde öyle yazıyor ama şeffaf akıntım daha gelmedi ya napsam bilemedim

hoşgeldin canım genelde hamilelik topikleri uğurlu geliyor biliyor musun bizim kasım ayı topiğinde neredeyse herkes hamile kaldı bakalım inş bu topic de öyle olur.. senin sat ne zaman??

topiğin hayırlı olsun canım Allah isteyen herkesi en kısa ve hayırlı zamanda bebişine kavuştursun

topiğin hayırlı olsun canım Allah isteyen herkesi en kısa ve hayırlı zamanda bebişine kavuştursun

selam canım hoş geldin hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin biliyosun benimki devam etmedi sonlandırıldı şimdi tekrar başlıcaz çalışmalara inş ilki bekletmeden olmuştu şimdi umarım yine çok bekletmez tabi önemli olan neticesi, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş ara ara uğra canım konuşuruz :)

canım ben ilk hamileliğmde 4 ayda hamile kalmıştım...aslında stres herşeyi kötü etkiliyor...kafana takmadığın umursamadığın ay hamile kalıyorsun... ama bende bunu söylerken rahatım tabi ancak iş uygulamaya gelince :18: neyse az kalmış adet tarihine inşallah gelmilştir meleğin bu sefer

benim başladı canım şeffaf akıntı sanırım yumurtlama zamanındayım tavuk gibi hissettim kendimi bir an

benim başladı canım şeffaf akıntı sanırım yumurtlama zamanındayım tavuk gibi hissettim kendimi bir an

başladıysa hiç kaçırma canım çalışmaları yoğunlaştır benim ilk gebeliğimde ben şeffaf akıntıya göre ayarladım ve tek seferde hamile kaldım ben de takipteyim şu an bakalım hayırlısı inş düzenim bozulmamıştır ya olmazsa soğan suyu fln mı yapsam önümüzdeki ay..

İnsallah ugurlu gelir alpellaa cok istiyorum cokstres yokmu o stres herseye engel. Ama bu ay fazla takmamaya calistim Bakalim faydasi olcakmi. Bu arada ben telden girdigim icin alinti yapamiyorum. Cok yavad aciliyor sayfa gec yazarsam yanlis anlamayin olurmu. Sat: 11subat

İnsallah ugurlu gelir alpellaa cok istiyorum cokstres yokmu o stres herseye engel. Ama bu ay fazla takmamaya calistim Bakalim faydasi olcakmi. Bu arada ben telden girdigim icin alinti yapamiyorum. Cok yavad aciliyor sayfa gec yazarsam yanlis anlamayin olurmu. Sat: 11subat

inş canım ama dediğin gibi stres olmamalı, afedersin çocuk yapmak için gidilmemeli yatağa diyorlar ama insanın elinde değil napalım dikkat edeceğimiz çok şey var yok beline yastık koy yok ayakları kaldır fln illa ki stres oluyo :)

Son adet tarihi demek cnm. Bat: beklenen adet tarihi

teşekkür ederim kızlar benimde bugün yarın hastalanmam lazım muhtemelen akşama hastalanırım
şimdi hamile kalmak için en uygun günler hangisi benim için. yani netten baktım heryerde farklı şeyler yazıyor sizler daha bilgilisiniz araçtırmıssınızdır bebek düşündüğünüzden. aslında bende istiyorum ama daha cok erken diye korunuyoruz

eşin istiyormu peki canım? eğer sen gerçekten bebek istiyorsan inşallah hastalanmazsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…