Merhaba hanimlar... Ben Cagri aranizda yeniyim ama surekli takip ediyorum. Ben 1,5 yillik evliyim. Ve aralik ayinda korunmayi biraktik. 3 aydir deniyoruz olmadi:-( artik umudumuz mart ayi. İnsallah bu topic bize ugurlu gelir. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin... Bat: 10 mart :2:
topiğin hayırlı olsun canım Allah isteyen herkesi en kısa ve hayırlı zamanda bebişine kavuştursun
Merhaba hanimlar... Ben Cagri aranizda yeniyim ama surekli takip ediyorum. Ben 1,5 yillik evliyim. Ve aralik ayinda korunmayi biraktik. 3 aydir deniyoruz olmadi:-( artik umudumuz mart ayi. İnsallah bu topic bize ugurlu gelir. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin... Bat: 10 mart :2:
benim başladı canım şeffaf akıntısanırım yumurtlama zamanındayım tavuk gibi hissettim kendimi bir an
İnsallah ugurlu gelir alpellaa cok istiyorum cokstres yokmu o stres herseye engel. Ama bu ay fazla takmamaya calistim Bakalim faydasi olcakmi. Bu arada ben telden girdigim icin alinti yapamiyorum. Cok yavad aciliyor sayfa gec yazarsam yanlis anlamayin olurmu. Sat: 11subat
arkadaşlar ben daha 5,5 aylık evliyim ben henüz düşünmüyorum ama cahilliğime verin sat ne demek :18:
Son adet tarihi demek cnm. Bat: beklenen adet tarihi
teşekkür ederim kızlar benimde bugün yarın hastalanmam lazım muhtemelen akşama hastalanırım
şimdi hamile kalmak için en uygun günler hangisi benim için. yani netten baktım heryerde farklı şeyler yazıyor sizler daha bilgilisiniz araçtırmıssınızdır bebek düşündüğünüzden. aslında bende istiyorum ama daha cok erken diye korunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?