teşekkür ederim kızlar benimde bugün yarın hastalanmam lazım muhtemelen akşama hastalanırım
şimdi hamile kalmak için en uygun günler hangisi benim için. yani netten baktım heryerde farklı şeyler yazıyor sizler daha bilgilisiniz araçtırmıssınızdır bebek düşündüğünüzden. aslında bende istiyorum ama daha cok erken diye korunuyoruz
eşin istiyormu peki canım? eğer sen gerçekten bebek istiyorsan inşallah hastalanmazsın....
bizde korunuyorduk geçen ay başladık hayırlısışimdi kızım abla olsun istiyorum aralrıda 3 yaş olur süper olur inşallah
cnm benim erken daha diye istemiyorum sadece daha 5,5 aylık evliyim cünkü kazayla hamile kalsam eşimde bende üzülmeyiz ama en azında 1 sene olsun sonra korunmayı bırakalım diye düşünüyoruz
kaç günde bir adet oluyorsun canım? ben mesela 25 günde bir oluyorum ve 10. gün şeffaf akıntım gelmeye başlardı.. sen kaç gün adet görüyorsan ondan 14 çıkar mesela 30 günde 1 görüyorsan 30-14=16 demek ki 14,16,18 bu günler önemli. adetinin başladığı günü 1. gün kabul ediyorsun ve ona göre sayıyorsun canım
aaaa ilk defa öğrendimben ortalama 23 günde bi oluyorum senin verdiğin hesaba göre 9unda yani 8-9-10 gibi hamile kalabileceğim gün. ozaman şunu düşündüm kısacası adetimizden hemen sonra hamile kalma olasılığımızın en yüksek olduğu dönem yanlışmı anlamışım yoksa
kızçeler bişi daha sorucam gercektende erken mi bizim için eşimde bende memuruz ikimizde çok şükür rabbime iyi anlaşıyoruz tartışmamız falan pek olmaz yada erken daha diemi bilmiyrmev almak istyrz yani biraz peşinat verip sonra krediyle. bunun içinde şimdilik biraz para biriktiriyoruz biyandan diyorum yapalım yaşımda çok geçmeden yaşım 25 buarada 26ya girdim. yada diyorum evi falan bi alalım sonra hayırlısıyla yaparız
kızlar yaşınız kaç acaba..ben 84 doğumluyum 2.çocuğu da doğurup ikisiyle ilgilenip büyütmek istiyorum...hep 2 çocuk isterdim inşallah olur30 gelmeden çocuk defterini kapatırım inşallah
bence genç anne olmak gibisi yok
hmm senin siklusun baya kısa o zaman canım bu 23 gün adetinin ilk günü ile diğer adetinin ilk günü arasındaki süre dimi? baya kısaymış olsun daha iyi.. evet doğru canım adet gününün 8,9,10. günleri senin için uygun sanırım ona göre çalışma yaparsın :)
bence de canım.. ben 87liyim bence tam zamanı ben de senin gibi 30 olmadan o defteri kapatayım diyorum ama kısmet tabi Allah bilir
bence de canım.. ben 87liyim bence tam zamanı ben de senin gibi 30 olmadan o defteri kapatayım diyorum ama kısmet tabi Allah bilir
tuğbacım ben okulu bitirdim evlendim...bir ara çalıştım sonra hamile kaldım ayrıldım... bebişimi büyütüyorum evde çook rahatım bazen özlüyorum çalışmayı ama çocukla çalışmak zor... evimiz var çok şükür şuanda arabamızın kredisini ödüyoruz...eşimde şirket arabası var bende de kendi arabmız kızımla gzip tozuyoruz
canım benim bi ark. arabaydı krediydi fln derken 8 sene bekledi sonra yaptı ve pişman oldu keşke hiç beklemeseydim dedi.. bence akışına bırak canım hemen olacağı kesin değil hem ben de 25e gircem ne zaman olacağı belli değil bir de kardeş yapayım dersen zaman kalmıyor bence erken değil canım tabi siz bilirsiniz
aaa ben yanlış saydım ozaman of cok beceriksizim :26: canım adetimin 1. gününden diğer adetimin 1. gününe kadarı hesaplıcam sanırım ozaman benim 28 flan yani ben 13-14-15 inde hamile kalabileceğim günler ozaman adetimizin ortalarında hamile kalıyoruz genemi beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?