MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bizde korunuyorduk geçen ay başladık hayırlısı şimdi kızım abla olsun istiyorum aralrıda 3 yaş olur süper olur inşallah

kaç günde bir adet oluyorsun canım? ben mesela 25 günde bir oluyorum ve 10. gün şeffaf akıntım gelmeye başlardı.. sen kaç gün adet görüyorsan ondan 14 çıkar mesela 30 günde 1 görüyorsan 30-14=16 demek ki 14,16,18 bu günler önemli. adetinin başladığı günü 1. gün kabul ediyorsun ve ona göre sayıyorsun canım

eşin istiyormu peki canım? eğer sen gerçekten bebek istiyorsan inşallah hastalanmazsın....

cnm benim erken daha diye istemiyorum sadece daha 5,5 aylık evliyim cünkü kazayla hamile kalsam eşimde bende üzülmeyiz ama en azında 1 sene olsun sonra korunmayı bırakalım diye düşünüyoruz

bizde korunuyorduk geçen ay başladık hayırlısı şimdi kızım abla olsun istiyorum aralrıda 3 yaş olur süper olur inşallah

cnm benim erken daha diye istemiyorum sadece daha 5,5 aylık evliyim cünkü kazayla hamile kalsam eşimde bende üzülmeyiz ama en azında 1 sene olsun sonra korunmayı bırakalım diye düşünüyoruz

Allah herkese istediği zaman versin çok bekletmeden :)

aaaa ilk defa öğrendim ben ortalama 23 günde bi oluyorum senin verdiğin hesaba göre 9unda yani 8-9-10 gibi hamile kalabileceğim gün. ozaman şunu düşündüm kısacası adetimizden hemen sonra hamile kalma olasılığımızın en yüksek olduğu dönem yanlışmı anlamışım yoksa

hmm senin siklusun baya kısa o zaman canım bu 23 gün adetinin ilk günü ile diğer adetinin ilk günü arasındaki süre dimi? baya kısaymış olsun daha iyi.. evet doğru canım adet gününün 8,9,10. günleri senin için uygun sanırım ona göre çalışma yaparsın :)

bende 30 günde bir adet olurum...geçen ay 18 şubatta adet oldum... şuan yumurtlama haftasındayım sanırım akıntı da başladı artık bu günleri iyi değerlnedirecez....

kızçeler bişi daha sorucam gercektende erken mi bizim için eşimde bende memuruz ikimizde çok şükür rabbime iyi anlaşıyoruz tartışmamız falan pek olmaz yada erken daha diemi bilmiyrm ev almak istyrz yani biraz peşinat verip sonra krediyle. bunun içinde şimdilik biraz para biriktiriyoruz biyandan diyorum yapalım yaşımda çok geçmeden yaşım 25 buarada 26ya girdim. yada diyorum evi falan bi alalım sonra hayırlısıyla yaparız

kızlar yaşınız kaç acaba..ben 84 doğumluyum 2.çocuğu da doğurup ikisiyle ilgilenip büyütmek istiyorum...hep 2 çocuk isterdim inşallah olur 30 gelmeden çocuk defterini kapatırım inşallah
bence genç anne olmak gibisi yok

canım benim bi ark. arabaydı krediydi fln derken 8 sene bekledi sonra yaptı ve pişman oldu keşke hiç beklemeseydim dedi.. bence akışına bırak canım hemen olacağı kesin değil hem ben de 25e gircem ne zaman olacağı belli değil bir de kardeş yapayım dersen zaman kalmıyor bence erken değil canım tabi siz bilirsiniz

bence de canım.. ben 87liyim bence tam zamanı ben de senin gibi 30 olmadan o defteri kapatayım diyorum ama kısmet tabi Allah bilir

tuğbacım ben okulu bitirdim evlendim... bir ara çalıştım sonra hamile kaldım ayrıldım... bebişimi büyütüyorum evde çook rahatım bazen özlüyorum çalışmayı ama çocukla çalışmak zor... evimiz var çok şükür şuanda arabamızın kredisini ödüyoruz...eşimde şirket arabası var bende de kendi arabmız kızımla gzip tozuyoruz

aaa ben yanlış saydım ozaman of cok beceriksizim :26: canım adetimin 1. gününden diğer adetimin 1. gününe kadarı hesaplıcam sanırım ozaman benim 28 flan yani ben 13-14-15 inde hamile kalabileceğim günler ozaman adetimizin ortalarında hamile kalıyoruz genemi beceremedim

bence de canım.. ben 87liyim bence tam zamanı ben de senin gibi 30 olmadan o defteri kapatayım diyorum ama kısmet tabi Allah bilir

cnm süpersin aynı düşüncedeyim bende 86 lıyım bende 30-31 gibi kapatmak istiyorum cocuklar arasında da 3 yaş iyi geliyor ama daha çalışmaya bile başlamadık yeniyiz diye

anladım hayatım ben cocuğum oluncada devam etmek istiyorum işe cünkü 5de evde oluyorum. sen kızınla gez çok bende ençok kız çovuğu seviyorum cok tatlı oluyorlar

her çocuk ayrı tatlıdır ama kız çocuk gerçekten çok başka...inanın kıyafet seçiminde bile kendini belli ediyor bu...çok süslüdür kızım... benim herşeyim onun şuan için şuan öğle uykusunda küçük hanım bende yemek koydum ocağa keyif yapıoyrum burda

cnm hep sizingibi tecrübelilerle konuşmak istyrm herkesin fikri farklı olduğundan kafam karışıyor normalde zaten hep 1 senem dolsun yapalım diyoduk ama dediğinde doğru hemen olcakmı acaba. hatta eşimde yazın tatilimizi bi yapalım gelincede cocuk yaparız diyo hep ama erkene mi alsak karar veremiyrm bu seferde tatil yanacak

evet canım doğru dr.lar 28 günde bir adet olanlara genelde 10,12,14,16. günlerde ilişkiye girin diyorlar

Alpella'cım topiğin hayırlı olsun,bu sefer umarım herşey istediğin gibi olur,hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…