MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

slmmmm. benimde bir kızım var 2008 li birde mol gebelik geçirdim.2 aylıkken kürtaş oldum 2010 da .1 sene yasakladı dr.
1.5 yıl geçti.geçen 24 şubatta sadece korunmadık. ilk denemede olursa bende bu ay hamile olabilirim.

sat 10 şubat
kuşkulu ilişki 24 şbt
bat 8 mart.

hayırlısı artık

geçmiş olsun canım benim de boş gebelikten kürtajım var 3 ay önce.. hayırlısı inş Allah tekrarını yaşatmaz.. senin tam riskli günde olmuş çalışma bence olabilir canım :)

geçmiş olsun canım benim de boş gebelikten kürtajım var 3 ay önce.. hayırlısı inş Allah tekrarını yaşatmaz.. senin tam riskli günde olmuş çalışma bence olabilir canım :)

valla ilk gece hamile kalanlara ''vay be nası denk getirmişler derdim '''
eğer olursa bende o katagoriye girmiş kadar olurum herhalde.bide anlık karar verdik.öyle stres falan yoktu. ben yaz geçsin öyle diyordum . ama bi anda karar verdik.bakalım ne olacak.

bi sorum var sizlere .
şu kuşkulu ilişkiden sonraki 2-3 gün kasıklarım çok fena ağrıdı.ve sümüksü bi akıntı geldi . karnımdada çok gaz var.acaip bi gaz şişliği var. hamile kalmış olabilirmiyim.

evet canım olabilirsin ben de hamile kaldığımda bunlar olmuştu özellikle gaz ama tabi olmaya da bilir yani gebelik belirtileri olan bi insan bakıyorsunuz adet olmuş psikolojik de olabiliyor.. ben de öyle tek seferde hamile kalmıştım çok mutlu olmuştum kısmet tabi sonu güzel olsun :)

Canim oncelikle insallah kalmissindir. Ama inan psikolojikte olabiliyo. Ayni seyler gecen ayda bana oldu. Hemde daha fazlasi... Okadar inanmistimki hamile olduguma ama maalesef sonunda kirmiziyi gordum. O yuzdem simdi kendimi dinlemeyi biraktim. Sende oyle yap hayirlisiyla gelcek bebislerimiz insallah

merhaba kızlar yeni topic hayırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallaaahh...biz 8 aylık evliyiz hiç korunmadık doktor eşim ve bende problem olmadığını söyledi ama hala bebişimiz olmadı yaşım 23.89 doğumluyum.ben bu ay tekrar doktora gitmek istiyorum en son 6 ayı doldurunca gitmiştim cok detaylı bakmamıştı doktor 1 yıl dolmadığı için.ultrason ve kana baktı sadece.şimdi daha detaylı baktırmak istiyorum ve başka doktora gidicem.şuan adetimin 3.günü en son gittiğimde tamda adetin 3.günü gitmiştim ama bu defa biter bitmez gitmeyi düşünüyorum.ne zaman gitmeliyim yardımcı olabilir misiniz ?

tşk canım hoş geldin valla ben senin yerinde olsam gider 1 sene oldu evleneli fln derdim nerden bilcek daha erken olunca başlarından atıyolar.. ben sanki adetin 2. günü gidip kan ve hormon tahlili yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim hiç yaptırmadım netten araştır istiyosan

Canim benim bu konuyla ilgili bilgim yok. Aslinda bende gidip bi kontrol amacli baktirmak istiyorum kendime. Bu ayda olmassa bende adetin 3. Gunu gidip hormon ve kan testi yaptircam. Fiyatlar konusunda bilgisi olan varmi.

Canim benim bu konuyla ilgili bilgim yok. Aslinda bende gidip bi kontrol amacli baktirmak istiyorum kendime. Bu ayda olmassa bende adetin 3. Gunu gidip hormon ve kan testi yaptircam. Fiyatlar konusunda bilgisi olan varmi.

valla hiç bilmiyorum ama hormon testleri genelde pahalı oluyor canım devlete gitsen? sonuçlar 12 günde fln çıkıyor ama dr.lar çok ilgisiz ve bende güven uyandırmıyor sanki hep atladıkları bir şey varmış gibi hissediyorum nedense

inşallah isteyen herkes hamike kalır çocuk sahibi olur... kızlar ben çıkıyorum akşam girebilirsem sohbet ederiz yine....öptüm herkesi

canım ben geçen gittiğimde zaten adetin 3.günü gittim hormon testi yapıldı ultrasondan bakıldı sorun yok dedi folic asit verdi yolladı..aynı tahliller tekrar yapılacağı için adet bitince gideyim diyorum.nasılsa kan ve ultrasona 2 ay önce bakılmıştı o tahlilleri de götürürüm..devlet hastanesine gitmiştim 2 doktor var zaten diğerine gitmeyi düşünüyorum bu sefer..küçük bir ilde yaşıyorum iki tane hastane var diğeri özel oradaki doktorlar pek güvenilir değil.olmazsa son çare ankaraya gitcem..şimdi diğer doktora gidersem kayıtlarda gözükür aynı hastane sonuçta..bilemedim ki 1 sene oldu dersem de içim rahat etmez kiii..ama burada okuyorum 1 yılı doldurmadan çatlatma iğnesi falan olanlar var..anlamıyorum ki ultrason ve kan da yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabiliyorlar mı..belkide yumurtam çatlamıyor ovulasyon gününde gidip baktırmam gerek belki de..aslında öyle bir problem varsa incir kürü kullanmayı düşünüyorum o yüzden doktora danışıp kullanayım dedim..bu ay soğan kürü uyguladım bir işe yaramadı malesef:2::2::2:

merhaba herkese benide listeye eklerseniz sevinirim

SAT: 24 ŞUBAT
BAT: 23 MART

28 günde bir adet oluyorum. benim için hesaplarmısınız yumurtlama günlerim hangi martın hangi günlerine denk geliyor.

bu arada 9 aylık evliyim kasımın ortalarında bebek çalışmalarına başladık :)

inş canımda bu kasık ağrım mol gebeliktede olmuştu. korkum ondan aslında. mesela şimdi hamile kalanlar idrarda test yapıyorlar ya
ben yapıcam ama 8 haftaya kadar dr a gitmeyi düşünmüyorum bu sefer. zaten 8. haftada kalp atışları varmı yokmu anlaşılıyor.sorun olursa kan testi takibi yapılıyor.
hani demem o ki bu boş gebeliklerde kasık ağrısı çok yaşadım.daha günüm geçmeden çift çizgi çıkmıştı.

normalde ben adet olunca ağrım olmaz. evlenmeden önce çok olurdu...
allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inş...

karabiber canım sanırım strestendir. ben kızımda strese girdim .4 ay sürekli denedik.korkmaya başlamıştık artık.ama sonunda 4 aydan sonra kızıma hamile kalmıştım. stres yapmazsan oluyor gerçekten. mesela bu ay hep bişeylerle meşgul ol. misafirliğe git. onlar gelsin. gez dolaş. çalışıyorsan işinle meşgul ol vs...sinemaya git tv izle kafanı takma. bi bakacaksınki hamişsin allahın izniyle

canım benim de düzenim bozuldu ben de incir kürü yapıcam beraber yaparız olmazsa

hayırlısı olsun canım senin yumurtlama 9 marta denk geliyor 7-9-11 mart günü çalışırsınız artık :)

merhaba kızlar
topic hayırlı olsun uğur getirsin hepimize
benim sat 11 şubat bat 10 mart gibi.
ben de 2 hafta önce dr.a gittim tahlil yaptırmaya ama adetinin 2 veya 3. gün gel dedi. bakalım artık inşallah bi sorun çıkmaz.

bu arada benim dr.um özel hastanede ben sordum hormon testi 30 35 tl civarı dediler. 22 tl de muayene ücreti var tabi.

hoşgeldin canım :) hmm ucuzmuş canım ben daha pahalı zannediyordum tabi hastaneye göre de değişir.. senin yumurtlama günün 26 şubat gibiymiş heralde canım nasıl çalışma yapabildiniz mi umudun var mı bu ay??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…