- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
canım normalde dollenmenın 11. gününde ıdrarda cok sılık cızgı cıkıyor.O zaman döllenmenin üzerinden 20 gün geçmiştir. Ben bugün yarın yapsam çıkar mı acaba?
Eğer gebelik varsa ikinci çizgiyi daha net görürsün. Bence yarın tekrarla. İnşallah olumlu sonuç alırsındün yaptim negatif cikti canim. negatifi gorur gormez attim cope. bikac saat gectikten sonra aldim geri baktim. hayal mayal 2. silik cizgi vardi. ama ne akadar zamanda o cizgi cikti.hicbir fikrim yok acikcasi. muhtemelen gecersizdir :/
Korkuyorum test yapmaya ya. Günümün geçmesini bekleyecem sanırım. Test yapınca olumsuz sonuç çıkınca daga çok üzülüyorumcanım normalde dollenmenın 11. gününde ıdrarda cok sılık cızgı cıkıyor.
anlıyorum canım. boylede ınsan umutlanıyor. inşallah hamılesındır canım ya so adetın ne ki?Korkuyorum test yapmaya ya. Günümün geçmesini bekleyecem sanırım. Test yapınca olumsuz sonuç çıkınca daga çok üzülüyorum
anlıyorum canım. boylede ınsan umutlanıyor. inşallah hamılesındır canım ya so adetın ne ki?
Aynen umutlanıyorum. Resmen saat sayıyorum. İnşallah canm. Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sat 24 şubattı. Döngüm 30 gün. 13 martta kontrole gittiğimde bütün yumurtalarım çatlamıştıanlıyorum canım. boylede ınsan umutlanıyor. inşallah hamılesındır canım ya so adetın ne ki?
tedavımı goruyorsun?o zaman 3 gun ıcınde adet olmazsan hamılesın demektır.:) hadı ınsallah canım. allah yzuunu guldursun.Aynen umutlanıyorum. Resmen saat sayıyorum. İnşallah canm. Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sat 24 şubattı. Döngüm 30 gün. 13 martta kontrole gittiğimde bütün yumurtalarım çatlamıştı
Evet kasımdan beri tedavi görüyorum. Ben de çarşambayı bekliyorum test için. Amin inşallah Allah razı olsun canımtedavımı goruyorsun?o zaman 3 gun ıcınde adet olmazsan hamılesın demektır.:) hadı ınsallah canım. allah yzuunu guldursun.
aşıla ma mı oldun?Evet kasımdan beri tedavi görüyorum. Ben de çarşambayı bekliyorum test için. Amin inşallah Allah razı olsun canım
Benımkıde oyleydı resmı varmı testin yarın kan verecem bn bklım ne cıkacak basta negatftı sonra gece eve glp bktgmda çook sılık vardı 2.dün yaptim negatif cikti canim. negatifi gorur gormez attim cope. bikac saat gectikten sonra aldim geri baktim. hayal mayal 2. silik cizgi vardi. ama ne akadar zamanda o cizgi cikti.hicbir fikrim yok acikcasi. muhtemelen gecersizdir :/
Yok aşılama değil sadece yumurta geliştirici ilaç kullandım. Letu diye bir ilaç. Solda 19,20,21 sağda 13,14mm yumurta gelişmişti ve kontrole gittiğimde hepsi çatlamıştı. Doktorum çatlatma iğnesi bile vermemişti.aşıla ma mı oldun?
aaa letunun yumurta gelıstırdıgını bılmıyordum. e ama cogul gebelıkte olabılır ddıyelım bes yumurta olgun besıde catladı beşiz olma ıhtımalıde varr. hadı hayırlısı kuzum yaa. buyuk ıhtımal vardır :)Yok aşılama değil sadece yumurta geliştirici ilaç kullandım. Letu diye bir ilaç. Solda 19,20,21 sağda 13,14mm yumurta gelişmişti ve kontrole gittiğimde hepsi çatlamıştı. Doktorum çatlatma iğnesi bile vermemişti.
Klomenden daha iyi dedi doktorum. Normalde göğüs kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaçmış. Daha önce klomen kullandığımda da 3 yumurtam vardı onlarda aynı büyüklükteydi ve hepsi çatlamıştı ama olmadı. İnşallah bu sefer olur. Benim yumurtlama sorunum yok ama eşimin değerleri düşük.aaa letunun yumurta gelıstırdıgını bılmıyordum. e ama cogul gebelıkte olabılır ddıyelım bes yumurta olgun besıde catladı beşiz olma ıhtımalıde varr. hadı hayırlısı kuzum yaa. buyuk ıhtımal vardır :)
şin herhangi birsey kullandı mı peki? yada kür filan uyguladınız mı?Klomenden daha iyi dedi doktorum. Normalde göğüs kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaçmış. Daha önce klomen kullandığımda da 3 yumurtam vardı onlarda aynı büyüklükteydi ve hepsi çatlamıştı ama olmadı. İnşallah bu sefer olur. Benim yumurtlama sorunum yok ama eşimin değerleri düşük.
Kullanmaz mı? Proxeed plus kullandı keçi boynuzu kürü yaptım keçi boynuzu özü yedi bir aydır da krilom bir de reprodo kullanıyor.e
şin herhangi birsey kullandı mı peki? yada kür filan uyguladınız mı?
kuzum bence olmamasi daha iyi mesela benim de yarin bat. ama belim agrimaya basladi kesin olcam gozuyle bakiyorumMerhaba hamiş adaylarım
Kızlar bir sorum olucak yarın normalde adet günüm ama ne göğüslerimde bir agri ne de karnımda bi agri yok olmadı bu sefer. Hani adet belirtileriyle aynı diyoruz ya hamilelik belirtileri acaba hiç bir belirti olmadan hamile kalanlar var mi aranızda ya da tanıdığınız?
k
kuzum bence olmamasi daha iyi mesela benim de yarin bat. ama belim agrimaya basladi kesin olcam gozuyle bakiyorum
bi de ben bu ay belirtinin daniskasini yaşadım sari akinti mi ararsin gogus agrisi mi ararsın hepsi vardi bende. ama regl oncesi bel agrim oluyo zaten ayni ona benziyo bu da :/Yok yok düşünme öyle çağırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?