- 9 Aralık 2018
- 89
- 44
- 88
- 33
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
bi de ben bu ay belirtinin daniskasini yaşadım sari akinti mi ararsin gogus agrisi mi ararsın hepsi vardi bende. ama regl oncesi bel agrim oluyo zaten ayni ona benziyo bu da :/
normalde göğüslerim hic bu kadar agrimazdi yarin bi olsun da ama hic umutlu degilim bidahaki sefere artikNormalde adete yakın olmaz miydi başka belirtilerin canım ?
normalde göğüslerim hic bu kadar agrimazdi yarin bi olsun da ama hic umutlu degilim bidahaki sefere artik
yarin olmazsam test yapsam mi hemenCanım dur daha hemen ümitsizliğe kapılma bak bu düşünceler de etkiler seni
yarin olmazsam test yapsam mi hemen
ay evet o kadar zor ve stresli ki bir ay aslinda uzun bi sure beklentiler icin :/3 gün beklenmesi gerekiyor diyorlar bende hiç anlamıyorum ki ilk olacağı içinne zor bu isler ya
ay evet o kadar zor ve stresli ki bir ay aslinda uzun bi sure beklentiler icin :/
dimi dogru diyosun canim olacaksak da hemen olalimGeçen ay 4 gün gecikmişti benim o kadar ümitlenmiştim kigöğüs agrım karin agrim falan normal adet belirtilerim vardı. Sadece son gün aşırı bi kasık agrim oldu sonra da adet oldum zaten. Olucaksak bari gecikmesin de üzülmeyelim sonradan
dimi dogru diyosun canim olacaksak da hemen olalim
inşallah yaİnsallah hayırlı haberler verelim en kısa zamanda ya
yok canim attim. verdin mi kan . sonucu bana yaz hemen merak ettim canim. ins hamilesindirBenımkıde oyleydı resmı varmı testin yarın kan verecem bn bklım ne cıkacak basta negatftı sonra gece eve glp bktgmda çook sılık vardı 2.
Yokya veremedım eşim sagolsun başta dedıkı boşa kan vermeye meraklımısın dedı sonrada kan verme saatıne 15 dkka kala yetsebılırmısın dedı benımde canmı sktı yok dedım gtmıomyok canim attim. verdin mi kan . sonucu bana yaz hemen merak ettim canim. ins hamilesindir
Saglık ocagına vrecektm oda en son 10 da alıolar kanı yarın sabah tekrar idrar yapacam bılmıorum bakalımyok canim attim. verdin mi kan . sonucu bana yaz hemen merak ettim canim. ins hamilesindir
ben de yarin test yapicam bakalim nasip insalah hamileyizdirSaglık ocagına vrecektm oda en son 10 da alıolar kanı yarın sabah tekrar idrar yapacam bılmıorum bakalım
Insallah cnm bende pkoyum buarada ben inofolicde kullandim hamile kalmama etkisi oldu diye dusunuyorum pkolular icin arastir eger cabuk olmazsa tabi olursa super olur tabiay yorum yazanlardan bazılarının hamile oldugunu görmek ne hoşben de bu ayı hiç boş gecirmedim ama pkoyum. korunmasız ilk ilişkilerimiz.1.5 yıllık evliyim. umarim tutturmuşuzdur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?