Mart ayında hamile kalamayip nisan ayında kalırız inşallah

Hamile kalmak icin nelr yapiyorsunuz.ovalasyon testi, incir , keci boynuzu, yumurtlama akintisi vs.takip ediyor musunuz.bu ay nasil bir yol belirlediniz

Hamile kalmak icin nelr yapiyorsunuz.ovalasyon testi, incir , keci boynuzu, yumurtlama akintisi vs.takip ediyor musunuz.bu ay nasil bir yol belirlediniz
ben hayıt hapı ve inofolic şase kullanıyorum
adetim bitince de ovulasyon testlerine başlıycam
çift çizgiyi yakalayınca da belime yakı yapıştırmayı düşünüyorum
yumurta akıntım her ay geliyor, ordan da anlıyorum çatladığını

Bende mi alsam testten acaba

Bende bi bakayım. Ben gec yumurtluyorum :) simdiden erken olur gibi.netten bi arastirma yapiyim ona göre baslayim

Ben bi kere sogan kuru yaotm cnm ama olmadi takvimim die uygulama var onu indrdm ona bknca hep yumrtlama gunumu bi gunle kacrdm yada denk getiremdmi ogrendm bu ay bi gun arayla denemeye karar verdm baklm nolck

Ovulasyon testiyle epey kişi hamile kalmış.bende almaya karar verdim.hangi marka güvenilir öneriniz var mı kizlar

Ovulasyon testiyle epey kişi hamile kalmış.bende almaya karar verdim.hangi marka güvenilir öneriniz var mı kizlar

Bende internetten alıyor diye düşündüm :) eczaneden pahalı satacaklar şimdi.yada bi soruyu önce fiyatı uygunsa alırım değilse netten alırım. Ama hangi marka alacağımı bilmiyorum

Bende internetten alıyor diye düşündüm :) eczaneden pahalı satacaklar şimdi.yada bi soruyu önce fiyatı uygunsa alırım değilse netten alırım. Ama hangi marka alacağımı bilmiyorum
o kadar çok marka varki
ben internete güvenmiyorum
o yüzden pahalı da olsa eczaneden alıcam

Bende regl olana kadar bekleyip inşallah olduktan sonra çalışmalara başlıyorum inşallah nisanda hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…