- 5 Mayıs 2013
- 33.899
- 41.535
- 798
Insallah canim benim insallah.hadi ya, şansa bak
neyse olsun napalım
bir dahaki ay daha hayırlı demekki
ben inanıyorum bir dahaki aya bu topikteki herkes hamile olacak
bahar bize hediye getirecek
ben hayıt hapı ve inofolic şase kullanıyorumHamile kalmak icin nelr yapiyorsunuz.ovalasyon testi, incir , keci boynuzu, yumurtlama akintisi vs.takip ediyor musunuz.bu ay nasil bir yol belirlediniz
Bende mi alsam testten acababen hayıt hapı ve inofolic şase kullanıyorum
adetim bitince de ovulasyon testlerine başlıycam
çift çizgiyi yakalayınca da belime yakı yapıştırmayı düşünüyorum
yumurta akıntım her ay geliyor, ordan da anlıyorum çatladığını
al istersenBende mi alsam testten acaba
ben öyle yapıcamHemen adet bitiminde mi baslaniyor ovalasyon testine
Anladm canm vardr zamani insallh nisanda hamile olurzYok canim pko var bi oda en en hafif olanı çoğu zaman oda yok diyolar esimde birazcık sperm azlığı çıktı onada doktor çocuk için sorun oluşturmaz dedi
Yok canım ben kendi kendime adet olamıyorum. Daha doğrusu çok uzun aralıklarla oluyorum. Onu düzenlemek için yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.
Uzldm cnm adet olmana ama olsn nisanda insallh
Malesef canım.
Sabah baktım bir şey yoktu. Bari ilk idrarla test yapayım dedim tam testi elime aldım bir akıntı hissettim. Baktım kırmızılar gelmiş. Testi yapamadan öğrendim yani
Hosgeldn cnm insallh bu topikte hepmz hamile olrz :)Hoşbulduk :) henüz adet olmadım ama olacağımdan çooook eminim. Neyse nisan daha güzel :)
Ben bi kere sogan kuru yaotm cnm ama olmadi takvimim die uygulama var onu indrdm ona bknca hep yumrtlama gunumu bi gunle kacrdm yada denk getiremdmi ogrendm bu ay bi gun arayla denemeye karar verdm baklm nolckHamile kalmak icin nelr yapiyorsunuz.ovalasyon testi, incir , keci boynuzu, yumurtlama akintisi vs.takip ediyor musunuz.bu ay nasil bir yol belirlediniz
ben de onu araştırıyorum şu andaOvulasyon testiyle epey kişi hamile kalmış.bende almaya karar verdim.hangi marka güvenilir öneriniz var mı kizlar
o kadar çok marka varkiBende internetten alıyor diye düşündüm :) eczaneden pahalı satacaklar şimdi.yada bi soruyu önce fiyatı uygunsa alırım değilse netten alırım. Ama hangi marka alacağımı bilmiyorum
Anladm canm vardr zamani insallh nisanda hamile olurz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?