Mart ayında hamile kalamayip nisan ayında kalırız inşallah

merhaba arkadaşlar, ilk defa mart ayında bebiş düşünmeye başladık. sat 17 mart. ilk defa denediğimiz için olmayabilir ama nisan da olursa bana doğumgünü sürprizi olacak :) değişik bir heyecanmış bu da. oldu mu olmadı mı hemen öğrenmek istiyor insan:)
dün dayanamayıp test yaptım tabi negatif. 1 haftada belli olmaz sanırım haftaya tekrar deneyecem.
Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.

Batın ne canım

emin değilim bat için, çünkü dubhaston kullanıyorum. ilaç 9 nisanda bitecek heralde 4-5 sonrası bat olur. son 2-3 aydır düzensizlik vardı ondan bilmiyorum. ben bat 14-15 nisan olabilir gibi düşündüm
Muhtemelen o civardır. Hadi bakalım hayırlısı

Hadi insallh cnm

Benimde sat 17 marttı.ve ilk defa mart ayında bebek düşünmeye başladık :) ilkinde olmaz diye düşünüyoruz ama olursa bize de evlilik yıldönümü hediyesi olacak :) benim bat 13 nisan. herhangi bir belirti vs hiç bişeyim yok bi bel ağrım çok fazla regl olacakmışım gibi.

Kizlar birsey sormak istiyorum sizlere, mart ayinda bebek istemeye basladik ama ilk ay normaldir olmadi darisi bu aya ins. Sorum su bebek dusunmeden once doktora vs gitmek cok gerekli mi ? Fazla acemiyiz de...

Kizlar birsey sormak istiyorum sizlere, mart ayinda bebek istemeye basladik ama ilk ay normaldir olmadi darisi bu aya ins. Sorum su bebek dusunmeden once doktora vs gitmek cok gerekli mi ? Fazla acemiyiz de...
1 sene boyunca cock olmamasi norml cnm eger bi sene snra olmassa o zmn gidilir gtsn ble folik asit verr cocuk dsnmeye baslayan hrkese oneriyolr oda eger hamile kalrsan cocugn gelisimi icinms

1 sene boyunca cock olmamasi norml cnm eger bi sene snra olmassa o zmn gidilir gtsn ble folik asit verr cocuk dsnmeye baslayan hrkese oneriyolr oda eger hamile kalrsan cocugn gelisimi icinms
Tsk ederim cnm, doktora gerek yok o zaman, biraz aceleci ve sabirsizimda

aa ne güzel tesadüf olmuş :) inş hayırlısı olur hepimiz için.
benim de bel ağrım var ama topuklulardan sanırım:)
bakalım gelişmeleri paylaşalım merak ederim seni de:)

aa ne güzel tesadüf olmuş :) inş hayırlısı olur hepimiz için.
benim de bel ağrım var ama topuklulardan sanırım:)
bakalım gelişmeleri paylaşalım merak ederim seni de:)

tabi ki paylaşalım, takipteyim :) benim topukludan olma ihtimali yok hiç topuklu giy(e)miyorum. Evet dikkatimi çekti baya bir tesadüf olmuş sizinle.

canım bende senin durumundayım. ilk olarak 1 yıl uğraşıp olmasını beklerken doktor kontrolünden geçmeni tavsiye ederim. sağlık ocağında kandeğerlerine baktırıp gerekir b12 - D vitamini vs eksiğin varsa vitamine başlarsın. birde devlet hastanelerinde ücretsiz hormon testi yaptırıp gebeliğe engel bir durum varmı yokmu baktırabilirsin.. kontrol amaçlı bunlar..

tabi ki paylaşalım, takipteyim :) benim topukludan olma ihtimali yok hiç topuklu giy(e)miyorum. Evet dikkatimi çekti baya bir tesadüf olmuş sizinle.

ben bu sabah dayanamayıp:) erken gebelik testi almıştım onu yaptım negatif çıktı. genel yapım sabırsız biriyim:) aslında adetten önce yapmayın diyenler haklı ister istemez hayal kırıklığı oluyormuş.

ben de kalimero87'ye katılıyorum, birkaç ay önce sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ben de. D vitamini ve demirim düşüktü ona göre ilaç vermişti dr. hatta ferro sanol vermişti içinde folit asit de vardı.

Firsat buldugum ilk an bir kontrolden geceyom o zaman. B12 eksikligi var bende biliyorum ama onun ilaclarida cok kilo aldiriyor bi zaman kullanmia daha sonra yarim birakmistim.

Bir kutu hap ne kadar kilo yapar bilemedim ama değer gibi geldi bende sadece D vitamini eksikti onun için 4 kutu ampul verdi doktor. b12 ve Demir de sınıra yakın diye takviye amaçlı kullanıyorum. hormon testi için reglinin 3 (özellikle) yada 4. gününe gidiyorsun doktora.. hadi inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…