Batın ne canımmerhaba arkadaşlar, ilk defa mart ayında bebiş düşünmeye başladık. sat 17 mart. ilk defa denediğimiz için olmayabilir ama nisan da olursa bana doğumgünü sürprizi olacak :) değişik bir heyecanmış bu da. oldu mu olmadı mı hemen öğrenmek istiyor insan:)
dün dayanamayıp test yaptım tabi negatif. 1 haftada belli olmaz sanırım haftaya tekrar deneyecem.
Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.
Batın ne canım
Muhtemelen o civardır. Hadi bakalım hayırlısıemin değilim bat için, çünkü dubhaston kullanıyorum. ilaç 9 nisanda bitecek heralde 4-5 sonrası bat olur. son 2-3 aydır düzensizlik vardı ondan bilmiyorum. ben bat 14-15 nisan olabilir gibi düşündüm
Insallh cnmBende regl olana kadar bekleyip inşallah olduktan sonra çalışmalara başlıyorum inşallah nisanda hamile kalırız
Hadi insallh cnmmerhaba arkadaşlar, ilk defa mart ayında bebiş düşünmeye başladık. sat 17 mart. ilk defa denediğimiz için olmayabilir ama nisan da olursa bana doğumgünü sürprizi olacak :) değişik bir heyecanmış bu da. oldu mu olmadı mı hemen öğrenmek istiyor insan:)
dün dayanamayıp test yaptım tabi negatif. 1 haftada belli olmaz sanırım haftaya tekrar deneyecem.
merhaba arkadaşlar, ilk defa mart ayında bebiş düşünmeye başladık. sat 17 mart. ilk defa denediğimiz için olmayabilir ama nisan da olursa bana doğumgünü sürprizi olacak :) değişik bir heyecanmış bu da. oldu mu olmadı mı hemen öğrenmek istiyor insan:)
1 sene boyunca cock olmamasi norml cnm eger bi sene snra olmassa o zmn gidilir gtsn ble folik asit verr cocuk dsnmeye baslayan hrkese oneriyolr oda eger hamile kalrsan cocugn gelisimi icinmsKizlar birsey sormak istiyorum sizlere, mart ayinda bebek istemeye basladik ama ilk ay normaldir olmadi darisi bu aya ins. Sorum su bebek dusunmeden once doktora vs gitmek cok gerekli mi ? Fazla acemiyiz de...
Tsk ederim cnm, doktora gerek yok o zaman, biraz aceleci ve sabirsizimda1 sene boyunca cock olmamasi norml cnm eger bi sene snra olmassa o zmn gidilir gtsn ble folik asit verr cocuk dsnmeye baslayan hrkese oneriyolr oda eger hamile kalrsan cocugn gelisimi icinms
Benimde sat 17 marttı.ve ilk defa mart ayında bebek düşünmeye başladık :) ilkinde olmaz diye düşünüyoruz ama olursa bize de evlilik yıldönümü hediyesi olacak :) benim bat 13 nisan. herhangi bir belirti vs hiç bişeyim yok bi bel ağrım çok fazla regl olacakmışım gibi.
aa ne güzel tesadüf olmuş :) inş hayırlısı olur hepimiz için.
benim de bel ağrım var ama topuklulardan sanırım:)
bakalım gelişmeleri paylaşalım merak ederim seni de:)
Kizlar birsey sormak istiyorum sizlere, mart ayinda bebek istemeye basladik ama ilk ay normaldir olmadi darisi bu aya ins. Sorum su bebek dusunmeden once doktora vs gitmek cok gerekli mi ? Fazla acemiyiz de...
tabi ki paylaşalım, takipteyim :) benim topukludan olma ihtimali yok hiç topuklu giy(e)miyorum. Evet dikkatimi çekti baya bir tesadüf olmuş sizinle.
canım bende senin durumundayım. ilk olarak 1 yıl uğraşıp olmasını beklerken doktor kontrolünden geçmeni tavsiye ederim. sağlık ocağında kandeğerlerine baktırıp gerekir b12 - D vitamini vs eksiğin varsa vitamine başlarsın. birde devlet hastanelerinde ücretsiz hormon testi yaptırıp gebeliğe engel bir durum varmı yokmu baktırabilirsin.. kontrol amaçlı bunlar..
Firsat buldugum ilk an bir kontrolden geceyom o zaman. B12 eksikligi var bende biliyorum ama onun ilaclarida cok kilo aldiriyor bi zaman kullanmia daha sonra yarim birakmistim.canım bende senin durumundayım. ilk olarak 1 yıl uğraşıp olmasını beklerken doktor kontrolünden geçmeni tavsiye ederim. sağlık ocağında kandeğerlerine baktırıp gerekir b12 - D vitamini vs eksiğin varsa vitamine başlarsın. birde devlet hastanelerinde ücretsiz hormon testi yaptırıp gebeliğe engel bir durum varmı yokmu baktırabilirsin.. kontrol amaçlı bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?