ben geri geldim arkadaşlaarrrrr!nasılsınızzzz!hani neşe dolu arkadaşlarımmm. Neşe kaynaklarıııı!!!!
BUGÜN HERKES ÇOK DURGUNNN!
Arkadaşlar kan tahlilimin sonucunu aldım sonuç negatif beta hcg 0,1 çıktı:)
Ama hiç üzülmüyorum rabbim bu ay kısmet etmedi demekki. zaten doktorlara gittim çok bu ay muayne oldum alttan zırt pırt bir de mr çekimim oldu olsaydı da bi sorun çıkıcakmı zararı oldu mu diye tedirgin olucaktım.
Ama şuanki derdim neden adet olamıyorumhsg sonrası böyle gecikmeler olabiliyomuş bi arkadaşım da 6 gün gecikmişti hamişim sanmıştı ama sonra adet oldu. Artık bikaç gün adet olmayı beklicem sonra klomene başlıcam hayırlısıyla. Hamiş olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum bu ay ki onur ve gurur kaynaklarımız onlar :) darısı başımızaaaa....
:97:kıslar bişi sorcam ben ovulasyon testi yapıorum da 15. ve 16. gündü çift çizgiyi gördüm koyu şekilde, o günlerde çalışmamızıda yaptık, sizce yeterlimidir bu ? yoksa ne olur ne olmaz diye devam mı etmemiz gerekiyor ?
Merhaba,
Ben yeni katıldım aranıza, maalesef Eylül 2010'da 6,5 haftalık iken düşük yaptım. Umarım hepimiz bu ay güzel bir haber alabiliriz.
:97:kıslar bişi sorcam ben ovulasyon testi yapıorum da 15. Ve 16. Gündü çift çizgiyi gördüm koyu şekilde, o günlerde çalışmamızıda yaptık, sizce yeterlimidir bu ? Yoksa ne olur ne olmaz diye devam mı etmemiz gerekiyor ?
canım yumurtlama gününden 3 gün sonrada tutma sansı var diye biliyorum ben sen birkaç gün daha dikkat et tatlım benm bir arkadas 3 yıldır bekliyordu bu ovülasyon tstini aldıgı ay denedi ve kaldı imdi hamile inş sendede işe yarar adet olursam bende alıcam
cnm uzmanlar akıntın boyunca devam et diyorlarrr!!!ok yrdmcı olduysamm
benim sadece ovulasyon günümde akıntım oldu biraz okadar ondan sonra hiç olmadı :97:
kızlar sancım gecti sonunda cok mutluyum allah kimseye sancı cektirmesin
zaten kanala spermlerin rahat gitmesi için o akıntıya ihtiyaç var !!akıntı bittiyse gerek yok!inşallah hayırlısı senin için.
benim sadece ovulasyon günümde akıntım oldu biraz okadar ondan sonra hiç olmadı :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?