Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlarrrr bana acil cvp hepinize ihtiyacım varrrrr bir yandan miğdem bulanıo diğer yandan karnım ağrıo regl gibimi farklımı kestiremedim ama az önce pedime 2 damla leke geldi başka bir pede geçtim şimdi yok bu ne anlicanız size şu an ihtiyacım var özellikle bebeşinin haberini alan arkadaşlar bu sizdede oldumu

canım inş adet değildir o ya eger öyleysede ne olur üzülme hayırlısı allahtan tatlım benm ama inş adetin gelmez

canım bana sorarsan hamiş deilim ama okuduklarımdan biliyorum böyle olanlarda yerleşme kanaması diyorlar.inşaallah öyledir ve devamı gelmez bitanem yaaaaaaaaaa.

inşşlah adet değildir canım yaa,,üzüldüm bak şimdiii....test yapmadın sen dimi hiç.keşke yapsaydın..silik falan çıkardı belki varsa eğer..inşşlahhh vardırr...yoksada üzülme bidahaki ay olur inşallah

Kızlar bu sabah 5 de uyandım hiç üşenmedim geceden beri tuttuğum idrarımla olsun diye gebelik testini yaptım. Sonuç negatif çıktı. Ama umudumu yitirmedim randevu almıştım zaten doktora gittim bugün sabahtan şüphelerim var dedim alttan muayne etti şuan rahimde bişey gözümüyo dedi kanda bakalım eğer bişey varsa orda belli olur dedi. Gebelik de olabilir hsg çektirdiğin için gecikme de olabilir dedi. Kanımı verdim ve evime döndüm sonucu 14:30 da alacağım. Korkuyorum Allahım nolur yardım et...Hala hiç adet olacakmış gibi değilim normalden fazla bel ağrım var o kadar ki kalçama vuruyor bazen de üst baldırıma. Ben uu rahimli old. için doktor böyle rahimlerde olur böyle şikayetler gebelik olabilir dedi. Hadi bakalım hayırlısı. Rabbim eğer hayırlı olucaksa bu ay versin, eğer olmicaksa da ben ümitlerimi birdahaki aya saklamaya razıyım... Benim için dua edin akşam müjdeli haberi sizinle paylaşıyım...

canım hakkında hayırlısı olsun inş güsel haberlerle dönersin hemen haber ver olur mu

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana(Canan) | 23 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart

cnm inşallah kan sonucun pozitif çıkar merakla bekliyoruz haberlerinizi bugun de bereketli bi gün olur inşallah..birtanemveben seni de tekrardan tebrik ediyorum cnm allah hayırlısıyla kucagına almayı da nasıp etsin darısı hepimizin başına:)

Arkadaşlar kan tahlilimin sonucunu aldım sonuç negatif beta hcg 0,1 çıktı:)
Ama hiç üzülmüyorum rabbim bu ay kısmet etmedi demekki. zaten doktorlara gittim çok bu ay muayne oldum alttan zırt pırt bir de mr çekimim oldu olsaydı da bi sorun çıkıcakmı zararı oldu mu diye tedirgin olucaktım.
Ama şuanki derdim neden adet olamıyorum hsg sonrası böyle gecikmeler olabiliyomuş bi arkadaşım da 6 gün gecikmişti hamişim sanmıştı ama sonra adet oldu. Artık bikaç gün adet olmayı beklicem sonra klomene başlıcam hayırlısıyla. Hamiş olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum bu ay ki onur ve gurur kaynaklarımız onlar :) darısı başımızaaaa....

hayırlısı olsun hakkımızda canım benm seni tebrik ederim cok güsel düşünüyorsun kendini üzüp yıpratmıyorsun

canım bu ay bende de gecikme oldu 4 gün ama sebebi yok.ama ben geçen ay hsg çektirmiştim çektirdiğim ay tam beklediğim günde olmuştum.belki stresten falandır üzülme doktorda bakmış zaten sorunda yoksa bikaç güne adet olursun nasıl olsa

ben geri geldim arkadaşlaarrrrr!nasılsınızzzz!hani neşe dolu arkadaşlarımmm. Neşe kaynaklarıııı!!!!
BUGÜN HERKES ÇOK DURGUNNN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…