Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

pardon cnm özür dilerim ama kaç günde bir adet günlerindi ve ilişki günleriniz ne zamandııı!!!çünkü ben uzmanlardan da alıyorum fikri!ama en doğrusu bana göre gerçeği yaşayandan

canım benim son adet tarihim 30 ocaktı ve zaten bir hafta sürüyor nerdeyse sonrasında işte beş kere ancak birlikte olabilmişizdir günleri bilmiyorum o yüzden umutsuz olunca hiç dikkat etmedim

canım benim son adet tarihim 30 ocaktı ve zaten bir hafta sürüyor nerdeyse sonrasında işte beş kere ancak birlikte olabilmişizdir günleri bilmiyorum o yüzden umutsuz olunca hiç dikkat etmedim

teşekkürler ilgin için cnmmm herşeyin sağlıkla neşeyle kısmetle devam etsiiinnn.

kızlarrrr cvp yazamadım tşk ederim inşşş doğru çıkar şu hissimmm miğdem çok kötü lavobodaydım ay iki gündür akraba oldum lavoba ile pciyi orayamı taşısam ne bu ne yaaaaaaaa

Arkadaşlar internete baktımmm!!
18 şubat giriyorum tahmini gebelik 4 -mart diye yazıyorrrr
bnm günlerimm 18 şubat-17 marttt
bu dijital sonuç ama doğru olabilirmiii.dün akıntım çoktu demiştim yaaa !!!

Arkadaşlar internete baktımmm!!
18 şubat giriyorum tahmini gebelik 4 -mart diye yazıyorrrr
bnm günlerimm 18 şubat-17 marttt
bu dijital sonuç ama doğru olabilirmiii.dün akıntım çoktu demiştim yaaa !!!

bilmiyorumki cnm ya sen yinede her ihtimale karsı değerlendir bu gününü

kızlar kan verdm geldim tekrar gideceğim ve anca 3 gibi burada olurum.. dualarınızı esirgemeyin.. gerçi artık sonucun değişeceği yok ya hayırlısı ne ise o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…