hg cnm aynı durumdayım
hb umarım bugün kötü bi haber vermeyiz ama çoookkkk ağrım varrr
ben geldimmmmmm ve hala kırmızı kart yemedim ama bu gün çok halsizim ve inanılmaz ağrım var bitanemveben tekrar tbrk ediyorum cnm bugünün diğer güzel haberlerinide alırız inşallahhh
cnmm sen bebişine bu ismimi vereceksin bir arkadaşım da verdiii çok güzelll
bebişim bi gelse teyzesi isim çoookkkkk sürekli değişiyor isimi ama benim içime şu doğuyor allahın izini ile ben hamileyim ve bebişim bir erkek
bebişim bi gelse teyzesi isim çoookkkkk sürekli değişiyor isimi ama benim içime şu doğuyor allahın izini ile ben hamileyim ve bebişim bir erkek
pardon cnm özür dilerim ama kaç günde bir adet günlerindi ve ilişki günleriniz ne zamandııı!!!çünkü ben uzmanlardan da alıyorum fikri!ama en doğrusu bana göre gerçeği yaşayandan
canım benim son adet tarihim 30 ocaktı ve zaten bir hafta sürüyor nerdeyse sonrasında işte beş kere ancak birlikte olabilmişizdir günleri bilmiyorum o yüzden umutsuz olunca hiç dikkat etmedim
kızlar ya acayip akıntım var bu bir belirti mi önceden adet öncei olmazdı dikkat ederdim
kızlar ya acayip akıntım var bu bir belirti mi önceden adet öncei olmazdı dikkat ederdim
benim de su gibi akıntım var canım
ay inş demin geldi kesin diye baktım yok bişi akıntı var ayy inş kızlar sancımda bugün azaldı
VAYYY İNŞALLAH 2. HAMİŞ GELİYOOO
Arkadaşlar internete baktımmm!!
18 şubat giriyorum tahmini gebelik 4 -mart diye yazıyorrrr
bnm günlerimm 18 şubat-17 marttt
bu dijital sonuç ama doğru olabilirmiii.dün akıntım çoktu demiştim yaaa !!!
bilmiyorumki cnm ya sen yinede her ihtimale karsı değerlendir bu gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?