Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hasretimsana,bikere sevdim,sulisim,aborjinos,gida_pinar çok sağolun iyi dilekleriniz için..bu gece ben dua edicem herkes ve kendim için, siz de dualarınıza beni de dahil edin:) inşallah değerlerim artar da aborjinos o yazıyı değiştirir, liste renklenir ve bizim evmizde de bayram olur.. tam sevinemedik şu durumda.. doktorum diyor ki en azından görüyoruz ki hamile kalmanda bir sorun yok..umutsuz olma diyor.. hatta pazartesi kan testini tekrarlayalım dedi,sonra o da meraklandı pazar gel acile yaptır hemen sonucu alınca beni ara dedi cebini verdi..bende adet belirtilerim dışında bir belirti yok..sayayım,karında ağrı hafif hafif batmalar,göğüsler şiş ve mavi yeşil damarlar çok belirgin,bel ağrısı,.. sık idrara çıkma yok. akıntı yok denecek kadar az..adetten farklı olarak ise o iğrenç beyaz sivilcem çıkmadı,midemde hafif yanmalar var...bu arada iştahım açık ama o çok ta yabancı olmadığım bir şey:)sadece bu ay hissettiğim şey yumurtlama zamanımdan beri karnımın alt tarafında uyuşma tarzı bir şey var sanki birşeye değiyor gibi yada karınca geziyor gibi anlatabildim mi bilmem.. karnımda tuhaf bi his öyle...
Allahın dediği olur..bize de beklemek ve yaşamak düşüyor..

canım inş güsel haberler verirsin dualarım seninle

canın günü ne zamndı herkese göre değişiyor belirtiler belki seninde geldi meleğin ve böyle belirti vermiyor yada adetine varsa daha gelir belki

adetime 14 gun filan var benim...

cimeka, insallah hamilesindir.. guzel haberlerini bekliyorum..

canım inşallah ii haberler alırsın tutunur inş. da sağlıkla kucağına alırsın

slm kizlar nasilsiniz ya bisi sorcam bnm adete daha 10 gun fln var ama bence halszlik basladi bugun ve atesim genelde bugun hep 36.5 aacba bu kadar erken belirti verirmi yoksa hasta mi oluorum :44:

cevap yazan yokmu yaaaa:2:

merhaba.benimde adetime 10 gün varr.bende ateş ölçüyorum hersabah..bugün ateşimde çok ani düşme oldu.2 derece düştü neredeyse..bende sağ kasığımda batma haricinde pekte belirgin bi belirti yok..umarım aynı günlerde öğreniriz güzel haberleri

Canım sende bu göğüste mavi yeşil damarlar ne zaman çıkmaya başladı bütün hamileler bunu sölüyor bizde oradan takip edebilirz bence. Çünkü herkeste gögüs hassasiyeti yada regl ağrısı regl gelmeden öncede oluyor ama o damarlanma benim başıma hiç gelmedi. Sende bugün mü başladı yoksa 1 marttan öncede varmıydı.

ateşin yüksek mi çıkması lazım düşük mü peki ben hiç bilmiyorum ateşle arasındaki bağı :26:

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana(Canan) | 23 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart

Son düzenleme:

yaş 31 beklenmeyen adet gunum 25 mart benide ekleyin kızlar bakalım uğurlu gelsin

ateşin yüksek mi çıkması lazım düşük mü peki ben hiç bilmiyorum ateşle arasındaki bağı :26:

Aslında bende çok fazla bilmiyorum araştırmalarıma göre,yumurtlama zamanı artıyor ve eğer hamile kaldıysan ateş düşmeden adet dönemine kadar devam ediyor dye biliyorum..ama hamile değilsende adetten bikaçgün önce ateş düşmeye başlıyor..ama benim daha 10 gün var neden bugünden düştü ateşim?????

bende merak ediyorum bunu....

cnm olumsuz düşünme bak en azından doktor dusmesın dıye onlem almış.bıldıgım kadarıyla ılkınde bırsey kullanmamıstın degıl mı?bu sefer ıcını ferah tut stres yasak bılıyosun ve bol bol dınlen hatta rapor al çalışma benım fıkrım tabı bu..:)

cimekacimmm bol bol yatiyosunn cunku bebisin sana tutunmaya calisiyooo insallah degerlerin artar pazar gunune kdrrr. bu arada degerin kac cikti yazmamissin hicc ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…