hasretimsana,bikere sevdim,sulisim,aborjinos,gida_pinar çok sağolun iyi dilekleriniz için..bu gece ben dua edicem herkes ve kendim için, siz de dualarınıza beni de dahil edin:) inşallah değerlerim artar da aborjinos o yazıyı değiştirir, liste renklenir ve bizim evmizde de bayram olur.. tam sevinemedik şu durumda.. doktorum diyor ki en azından görüyoruz ki hamile kalmanda bir sorun yok..umutsuz olma diyor.. hatta pazartesi kan testini tekrarlayalım dedi,sonra o da meraklandı pazar gel acile yaptır hemen sonucu alınca beni ara dedi cebini verdi..bende adet belirtilerim dışında bir belirti yok..sayayım,karında ağrı hafif hafif batmalar,göğüsler şiş ve mavi yeşil damarlar çok belirgin,bel ağrısı,.. sık idrara çıkma yok. akıntı yok denecek kadar az..adetten farklı olarak ise o iğrenç beyaz sivilcem çıkmadı,midemde hafif yanmalar var...bu arada iştahım açık ama o çok ta yabancı olmadığım bir şey:)sadece bu ay hissettiğim şey yumurtlama zamanımdan beri karnımın alt tarafında uyuşma tarzı bir şey var sanki birşeye değiyor gibi yada karınca geziyor gibi anlatabildim mi bilmem.. karnımda tuhaf bi his öyle...
Allahın dediği olur..bize de beklemek ve yaşamak düşüyor..
canın günü ne zamndı herkese göre değişiyor belirtiler belki seninde geldi meleğin ve böyle belirti vermiyor yada adetine varsa daha gelir belki
hasretimsana,bikere sevdim,sulisim,aborjinos,gida_pinar çok sağolun iyi dilekleriniz için..bu gece ben dua edicem herkes ve kendim için, siz de dualarınıza beni de dahil edin:) inşallah değerlerim artar da aborjinos o yazıyı değiştirir, liste renklenir ve bizim evmizde de bayram olur.. tam sevinemedik şu durumda.. doktorum diyor ki en azından görüyoruz ki hamile kalmanda bir sorun yok..umutsuz olma diyor.. hatta pazartesi kan testini tekrarlayalım dedi,sonra o da meraklandı pazar gel acile yaptır hemen sonucu alınca beni ara dedi cebini verdi..bende adet belirtilerim dışında bir belirti yok..sayayım,karında ağrı hafif hafif batmalar,göğüsler şiş ve mavi yeşil damarlar çok belirgin,bel ağrısı,.. sık idrara çıkma yok. akıntı yok denecek kadar az..adetten farklı olarak ise o iğrenç beyaz sivilcem çıkmadı,midemde hafif yanmalar var...bu arada iştahım açık ama o çok ta yabancı olmadığım bir şey:)sadece bu ay hissettiğim şey yumurtlama zamanımdan beri karnımın alt tarafında uyuşma tarzı bir şey var sanki birşeye değiyor gibi yada karınca geziyor gibi anlatabildim mi bilmem.. karnımda tuhaf bi his öyle...
adetime 14 gun filan var benim...
cimeka, insallah hamilesindir.. guzel haberlerini bekliyorum..
canım belirti yasarsın yaklasınca hiç endise etme inş vardır meleğin ve kendini hissettirir sana
cevap yazan yokmu yaaaa:2:
Canım sende bu göğüste mavi yeşil damarlar ne zaman çıkmaya başladı bütün hamileler bunu sölüyor bizde oradan takip edebilirz bence. Çünkü herkeste gögüs hassasiyeti yada regl ağrısı regl gelmeden öncede oluyor ama o damarlanma benim başıma hiç gelmedi. Sende bugün mü başladı yoksa 1 marttan öncede varmıydı.hasretimsana,bikere sevdim,sulisim,aborjinos,gida_pinar çok sağolun iyi dilekleriniz için..bu gece ben dua edicem herkes ve kendim için, siz de dualarınıza beni de dahil edin:) inşallah değerlerim artar da aborjinos o yazıyı değiştirir, liste renklenir ve bizim evmizde de bayram olur.. tam sevinemedik şu durumda.. doktorum diyor ki en azından görüyoruz ki hamile kalmanda bir sorun yok..umutsuz olma diyor.. hatta pazartesi kan testini tekrarlayalım dedi,sonra o da meraklandı pazar gel acile yaptır hemen sonucu alınca beni ara dedi cebini verdi..bende adet belirtilerim dışında bir belirti yok..sayayım,karında ağrı hafif hafif batmalar,göğüsler şiş ve mavi yeşil damarlar çok belirgin,bel ağrısı,.. sık idrara çıkma yok. akıntı yok denecek kadar az..adetten farklı olarak ise o iğrenç beyaz sivilcem çıkmadı,midemde hafif yanmalar var...bu arada iştahım açık ama o çok ta yabancı olmadığım bir şey:)sadece bu ay hissettiğim şey yumurtlama zamanımdan beri karnımın alt tarafında uyuşma tarzı bir şey var sanki birşeye değiyor gibi yada karınca geziyor gibi anlatabildim mi bilmem.. karnımda tuhaf bi his öyle...
ateşin yüksek mi çıkması lazım düşük mü peki ben hiç bilmiyorum ateşle arasındaki bağı :26:merhaba.benimde adetime 10 gün varr.bende ateş ölçüyorum hersabah..bugün ateşimde çok ani düşme oldu.2 derece düştü neredeyse..bende sağ kasığımda batma haricinde pekte belirgin bi belirti yok..umarım aynı günlerde öğreniriz güzel haberleri
ben geldimmmmmm ve hala kırmızı kart yemedim ama bu gün çok halsizim ve inanılmaz ağrım var bitanemveben tekrar tbrk ediyorum cnm bugünün diğer güzel haberlerinide alırız inşallahhh
| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana(Canan) | 23 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
ateşin yüksek mi çıkması lazım düşük mü peki ben hiç bilmiyorum ateşle arasındaki bağı :26:
Canım sende bu göğüste mavi yeşil damarlar ne zaman çıkmaya başladı bütün hamileler bunu sölüyor bizde oradan takip edebilirz bence. Çünkü herkeste gögüs hassasiyeti yada regl ağrısı regl gelmeden öncede oluyor ama o damarlanma benim başıma hiç gelmedi. Sende bugün mü başladı yoksa 1 marttan öncede varmıydı.
kızlar kan testine göre hamileyim ama henüz değer çoooooook düşük: sadece 10. pazar günü tekrar vereceğim değer yükselirse devam edecek..ama çok düşük..ya geç döllenme ya da geçen seferki gibi (aralık)bebeğim yine rahme tutunamadan gidecekiğne verdi ve hap düşmesin tutunsun diye. hafta sonu bol bol yatacağım yani. inşallah bu sefer annesine yapışır... var mı hiç bu değerlerle başlayıp ta yükselen.. bu arada geç döllenme ihtimali yüksek çünkü benim yumurtalarım olması gerektği günlerden biraz sonra çatıyor. amaaaan.. yine kesin sonuç yok. listede bekliyoruz yazısı dursun pazara kadar..pazar günü inşallah değişir o yazı.
yaş 31 beklenmeyen adet gunum 25 mart benide ekleyin kızlar bakalım uğurlu gelsin
ekledim canım hoşgeldın aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?