Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

aborjinos
canım regline sanırım 5 gün var bugun bi test yapsaydın belki çıkardı eşine doğum günü hediyesi olurdu ,bazen çıkıyormuş.Bence denemeye değer

iyi akşamlar arkadaşlar.bu gün karın ağrım var ya daha doğrusu kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibiayın 14ü ne zaman gelecek ya ben de test yapmak istiyorum:)

iyi akşamlar arkadaşlar.bu gün karın ağrım var ya daha doğrusu kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibiayın 14ü ne zaman gelecek ya ben de test yapmak istiyorum:)

benimde ayın 14 ü..ama tabikiii sabırsızz ben bugün test yaptımm ve sonuçç tabikide negatiffff

benimde ayın 14 ü..ama tabikiii sabırsızz ben bugün test yaptımm ve sonuçç tabikide negatiffff

inan bugün ben de zor dayandım gittim gittim geldim yapsammı yapmasam mı diye:)ama sonra vazgeçtim ama 14üne kadar zor dayanıcam gibi...

slm herkese benim 12 mart bat.gölge çıktı ne anlama geliyor sizce.çook dikkat edince 1 metreden belli.ilk 10 dk çıktı.böyle çıkıp hamile olan varmı:44::44:

inan bugün ben de zor dayandım gittim gittim geldim yapsammı yapmasam mı diye:)ama sonra vazgeçtim ama 14üne kadar zor dayanıcam gibi...

Evet yapmamak en iyisi..insan silikte olsa bi çizgi bekliyo..göremeyince morali bozuluyo...ışığın altına güneşe her yere tuttum testi ama silik falan olsada 2. çizgi yok

ya kızlar hiiiç birr belirti yokkk ben de sanırım bu ayda tutmadı yani hamile kalmış olsam bır tane bıle belirti olmazmıydı olurdu bence,hiiç birşeyy yok!yumurtlama günümden 5 6 gün geçtıvalla imreniyorum kasılarım agrıyo akıntım var goguslerım şiş fılan dıyenlere bende tıkk tok:)yani nerdeyse agrıdan kıvransam sevinicem o moddayım:)

2 gün önce benimde yoktu.daha çok erken cnm ya.

arkadaşlar ya böyle belli oluyorsa silik de olsa yarın bende yapayım çok merak ediyorum.ama benim bu ay olmayabilir çünkü 12sinde adet oldum ilk denemeye 28 şubatta başladık:)sanmıyorum ya bakalım belki tutar:)

ben de aynen senin gibiyim canim....

bende o siliklikte yok..benimkisi 14 mart ama dayanamadım bendeee

çıkınca ayrı dert.kan versen çok düşük 2 gün sonra gel diyecekler çıksada düşük olacak.eşime anneme falan söylesem heyecan yaparlar.böyle benim gibi bütün gün forum karıştırırsın.beklemek en doğrusu ama çok zor:

slm herkese benim 12 mart bat.gölge çıktı ne anlama geliyor sizce.çook dikkat edince 1 metreden belli.ilk 10 dk çıktı.böyle çıkıp hamile olan varmı:44::44:

"bir metreden belli.." canimmm ya.. cokk tatli yazmissin...
belli sende cok istiyorsun bebegin olsun...
allah insallah gonlune gore versin...

senin ne zaman canım batın?benim 12.sinde..bi umut sonradan başlar belirtiler diye bekliyorum bakalım belkı de hıç bır belirti yaşamadan hamile kalanlardan olucaz..desem de ümidim yok bu ay nedense

ben 19 yazdirmistim ama simdi 17/18 gibi tahmin ediyorum...
insallah canim, bizde cift cizgiyi goruruz...

"bir metreden belli.." canimmm ya.. cokk tatli yazmissin...
belli sende cok istiyorsun bebegin olsun...
allah insallah gonlune gore versin...

teşekkür ederim cnm.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.:26::26::26:çok istiyorum ama eşime sürpriz yapıp kan testinden sonra söyleyeceğim.tutabilirsem çenemi. ama böyle yalnızda olmuyo.paylaştıkça rahatıyo insan

evet canım hakkında hayırlısı ama çok erken olmuşsun anlamadım neden?

sanırım bu ay soğan kürü yaptım, ondan oldu .. ama soğan kürü yapanların genelde gecikmiş hep. ama benim erken oldu.
gerçi henüz kırmızı yok, önden kahverengiler geldi ardından kırmızılar gelir heralde. benim hep adetten 2 gün öce kahverengi lekelenmelerim olur, sonra kırmızılar gelir.

desteğiniz için saolun kızlar.
NEREDESİNFİRUZE
HASRETİMSANA
KALBİMİN
VE ADINI GÖREMEDİKLERİM..

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana(Canan) | 23 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart

aborjinos
canım regline sanırım 5 gün var bugun bi test yapsaydın belki çıkardı eşine doğum günü hediyesi olurdu ,bazen çıkıyormuş.Bence denemeye değer

canım ya beni aldığım teste duyarlılık düşük ondan 5 gün önceden cıkmaz die yapmadım hiç olmadı pazartesiyi bekliyim dedim zaten belirtim de yok. hergün göğüste yeşil damarlar cıkmışmı dıe bakıyorum ama yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…