iyi akşamlar arkadaşlar.bu gün karın ağrım var ya daha doğrusu kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibiayın 14ü ne zaman gelecek ya ben de test yapmak istiyorum:)
benimde ayın 14 ü..ama tabikiii sabırsızz ben bugün test yaptımm ve sonuçç tabikide negatiffff
inan bugün ben de zor dayandım gittim gittim geldim yapsammı yapmasam mı diye:)ama sonra vazgeçtim ama 14üne kadar zor dayanıcam gibi...
slm herkese benim 12 mart bat.gölge çıktı ne anlama geliyor sizce.çook dikkat edince 1 metreden belli.ilk 10 dk çıktı.böyle çıkıp hamile olan varmı:44::44:
benimde ayın 14 ü..ama tabikiii sabırsızz ben bugün test yaptımm ve sonuçç tabikide negatiffff
2 gün önce benimde yoktu.daha çok erken cnm ya.
ya kızlar hiiiç birr belirti yokkk ben de sanırım bu ayda tutmadı yani hamile kalmış olsam bır tane bıle belirti olmazmıydı olurdu bence,hiiç birşeyy yok!yumurtlama günümden 5 6 gün geçtıvalla imreniyorum kasılarım agrıyo akıntım var goguslerım şiş fılan dıyenlere bende tıkk tok:)yani nerdeyse agrıdan kıvransam sevinicem o moddayım:)
bende o siliklikte yok..benimkisi 14 mart ama dayanamadım bendeee
slm herkese benim 12 mart bat.gölge çıktı ne anlama geliyor sizce.çook dikkat edince 1 metreden belli.ilk 10 dk çıktı.böyle çıkıp hamile olan varmı:44::44:
ben de aynen senin gibiyim canim....
senin ne zaman canım batın?benim 12.sinde..bi umut sonradan başlar belirtiler diye bekliyorum bakalım belkı de hıç bır belirti yaşamadan hamile kalanlardan olucaz..desem de ümidim yok bu ay nedense
"bir metreden belli.." canimmm ya.. cokk tatli yazmissin...
belli sende cok istiyorsun bebegin olsun...
allah insallah gonlune gore versin...
ben 19 yazdirmistim ama simdi 17/18 gibi tahmin ediyorum...
insallah canim, bizde cift cizgiyi goruruz...
evet canım hakkında hayırlısı ama çok erken olmuşsun anlamadım neden?
aborjinos
canım regline sanırım 5 gün var bugun bi test yapsaydın belki çıkardı eşine doğum günü hediyesi olurdu ,bazen çıkıyormuş.Bence denemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?