- 26 Şubat 2011
- 105
- 3
- 66
canım ya beni aldığım teste duyarlılık düşük ondan 5 gün önceden cıkmaz die yapmadım hiç olmadı pazartesiyi bekliyim dedim zaten belirtim de yok. hergün göğüste yeşil damarlar cıkmışmı dıe bakıyorumama yokkk
canım ya beni aldığım teste duyarlılık düşük ondan 5 gün önceden cıkmaz die yapmadım hiç olmadı pazartesiyi bekliyim dedim zaten belirtim de yok. hergün göğüste yeşil damarlar cıkmışmı dıe bakıyorumama yokkk
sanırım bu ay soğan kürü yaptım, ondan oldu .. ama soğan kürü yapanların genelde gecikmiş hep. ama benim erken oldu.
gerçi henüz kırmızı yok, önden kahverengiler geldiardından kırmızılar gelir heralde. benim hep adetten 2 gün öce kahverengi lekelenmelerim olur, sonra kırmızılar gelir.
desteğiniz için saolun kızlar.
NEREDESİNFİRUZE
HASRETİMSANA
KALBİMİN
VE ADINI GÖREMEDİKLERİM..
hosgeldin canim..
hoşbuldum canımnasılsın her şey yolunda mı? batın 19 martmış en verimli çağındasın ne zamandır meleğini bekliyosun canım
kızlaaarrrr:79: bugün iki damla kahverengi lekelenme olmuş ilk defa böyle bişey olduu
bi de miratech diye bir test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorumgaliba hasretimsana da yarın test yapacak inşallah pozitif çıkar dua edin kızlar
miratech denen bu testi daha önce denediniz mi kutusu kırmızılı 5tl inşallah doğru ölçer
ben yeni sayilirim... 2. denemem... artik verimli cagda diilim..ovulasyon bitti.. simdi bekliyorum..
senin 1iymis.. test filan yaptin mi?
yarin sabah hasterimsana ve senden mutlu haberler bekliyoruz o zaman...
inşallah bebişin çok bekletmeden geliremin misin canım geçtiğinden, daha 15 gün var belli olmaz çalışmalara devam et bence benim de ilk denemem aceleci davranıp önceden yaptım da 1 mart sonrası test yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla:44:
mantığım diyor ki hapı daha yeni bıraktın vücudundaki bu değişiklikler ve gününün geçmesi bu yüzdenama hislerimm
evet ovulasyon testiyle kontrol ettim.. eminim yani... 19u zaten yanlis hesaplamisim sanirim.. 17/18 gibi batim sanirim..
ne zaman biraktin ki sen hapi? cok yeniyse belki ondan da olabilir..
canım bırakalı 1 ay oluyor çok yeni yani:44:
evet cok yeniymis...
sen yarin testi yap bence mutlaka, bu kadar geciktikten sonra eger hamileysen testte cikar bence...
insallah hamilesindir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?