Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

o belli olmaz.hiç belirti olmayadabilir ki.adet günü başlayabiliyo belirtiler.belirtilerden çok hcg önemli:44:

bende 24 yasindayim eklersin adet tariihim var zaten orda 14 mart.bende de hafif
kasik agrisi var kizlar ya ama daha on gun var adetime bide atesim 36.5 bugun hic inmedi yani ay cok merak ediorum

Kızlar bende de düne kadar çok kasık ağrısı vardı batma,o geçti sayılır çok az var yine de,şimdi de bi şişkinlik var sanki regl olacakmışım gibi hafif ağrı

yeşil damar belirti diyorlar ama regl öncesi de oluyor onlar olacağı varsa. ben onlar çıktı diye ümitlenip çok hayal kırıklığı yaşadım. o yüzden belli olmaz canım, umudunuz kaybetme:)

ne demek canım burda yaşadıklarımız paylaşıyoruz yardımcı olabiliyorsak ne mutlu canım belki yerleşme kanamasıdır sen yine de kendine dikkat et ağır falan kaldırma

kızlaaarrrr:79: bugün iki damla kahverengi lekelenme olmuş ilk defa böyle bişey olduu

bi de miratech diye bir test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum galiba hasretimsana da yarın test yapacak inşallah pozitif çıkar dua edin kızlar

miratech denen bu testi daha önce denediniz mi kutusu kırmızılı 5tl inşallah doğru ölçer

yarin sabah hasterimsana ve senden mutlu haberler bekliyoruz o zaman...

ben yeni sayilirim... 2. denemem... artik verimli cagda diilim.. ovulasyon bitti.. simdi bekliyorum..

senin 1iymis.. test filan yaptin mi?

inşallah bebişin çok bekletmeden gelir emin misin canım geçtiğinden, daha 15 gün var belli olmaz çalışmalara devam et bence benim de ilk denemem aceleci davranıp önceden yaptım da 1 mart sonrası test yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla:44:

yarin sabah hasterimsana ve senden mutlu haberler bekliyoruz o zaman...

inşallah canım kendimi pek kaptırmak istemiyorum ama yaşadığım bikaç şeyi ister istemez hamileliğe yoruyorum inşallah hayal kırıklığı yaşamam bekledikçe ümitleniyorum da çünkü

mantığım diyor ki hapı daha yeni bıraktın vücudundaki bu değişiklikler ve gününün geçmesi bu yüzden ama hislerimm

evet ovulasyon testiyle kontrol ettim.. eminim yani... 19u zaten yanlis hesaplamisim sanirim.. 17/18 gibi batim sanirim..

mantığım diyor ki hapı daha yeni bıraktın vücudundaki bu değişiklikler ve gününün geçmesi bu yüzden ama hislerimm

ne zaman biraktin ki sen hapi? cok yeniyse belki ondan da olabilir..

evet ovulasyon testiyle kontrol ettim.. eminim yani... 19u zaten yanlis hesaplamisim sanirim.. 17/18 gibi batim sanirim..

ne zaman biraktin ki sen hapi? cok yeniyse belki ondan da olabilir..

canım bırakalı 1 ay oluyor çok yeni yani:44:

iyi akşamlar kızlar bende mart ayını umutla bekliyorum ama her ay biraz daha umudum azalıyo

evet cok yeniymis...

sen yarin testi yap bence mutlaka, bu kadar geciktikten sonra eger hamileysen testte cikar bence...

insallah hamilesindir canim...

inşallah canım inşallah çok sağol iyi dileğin için ama yine de çok ümitli değilim işte hayırlısı yarın görücez sonucu

Selam kızlar.Bugün de aranıza katılmaktan çok memnunum.Tabi her zaman olduğu gibi önce eski yazıları okudum.Mutlu haber aradım hep
CİMEKA canım çok sevindim umarım pazara değerlerin yükselir ve bebişimiz gelir.Dikkat et kendine.
Bu arada ecrin_kayra yıda çok merak ettim.Lekelenme var demiş ama sonrasından haber yok.Umarım gelmemiştir kırmızıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…