Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Hesaplama yaptım bikaç yerde 3 4 5 nisan yeni BAT ım ,ortasını alıyorum yeni BAT ım 4 nisan ,olursa yine mart ayında hamile olmuş oluyorum dimi? Yeni topiği mi bekleyem:)))Burdan devam mı :)))

aborjinos canım senin regline az kalmis varmi hissettigin değisik biseyler test yaptirdinmi

Canım kan testi yaptırdığın yere güvenio musun bi karışıklık bi yanlışlık olmasın?

son 2 gun 10 martta hastalanmam lazım ınsallah hastalanmam acep diyorum gidip eczaneden test alıp yapsam mı???

cok ilginc bi durum canım ilk defa duyuyorum bende ama regl e 6 gun kala idrar testinde cikmiyor diye biliyordum ben

cok ilginc bi durum canım ilk defa duyuyorum bende ama regl e 6 gun kala idrar testinde cikmiyor diye biliyordum ben

yaptığım test erken gebelik testi..daha öncede yapmıştım ama hiç pozitifi görmemiştimm...ama olsa kanda çıkması gerekirdi..artık güvenmiyrum idrar testlerine.....

Regl günün geçti mi peki canım çok ilginç ya

hayır geçmedi ..daha 6 günüm var..yaptığım test erken gebelik testi..hani bu çok hassas olup önceden bilenlerden...ama olsa idrarda olan kandada olurdu azda olsa...testlere güvenmemek lazım demekki:2::2::2::2:

aborjinos canım senin regline az kalmis varmi hissettigin değisik biseyler test yaptirdinmi

hicbir degisiklik yok canim hersey heray regl öncsinde yasadigim seyler. Üstelik ben cumartesi test yapmistim idrar testi negatif cikti. Yani pek umut yok esimde tutturdu ya benim icime doguyo die benden cok o üzülcek ama nasip hersey Allah hayirlisini sagliklisini versin hepimize insallah

amin canimm dogru soyluyorsun. elbette hersey nasip kismet saglikli olsunda gec olsun.

Hayirlisi be canim demek regl sancilariymis ben de de hic bir belirti yok benim regl 2 gün kala veya 1 gün kala baslar sancilarim benimde biliyorsun 12 mart ama belirti yok dün erken testlerden yaptim negatif cikti Tek cizgi cikti hayirlisi ins. nisan ayinda bebeklerimiz bize tutunurlar canim ...

sanıırm bende değilim çok fena karnım belim agrıyor ayrıca birsey soracagım su gunler ilişkiye girmek tehlikeli olur demi

sanıırm bende değilim çok fena karnım belim agrıyor ayrıca birsey soracagım su gunler ilişkiye girmek tehlikeli olur demi

o konuda pek bi fikrim yok aslında ama ben hiç tehlikeli diye duymadm..hatta adet gününe kadar çalışmalara devam edin,hangi gün yumurtladığınızı bilemezsiniz deniliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…