arkadaşlar biliorsunuzki dün idrar testim pozitif kan testim negatif çıkmışt..ben bugün yine dünkü test yanlışmıydı acaba diye kontrol etmek için sabah ilk idrarımla testi yaptım ama yine pozitif çıktı..hatta ikinci kez tekrar yaptım ama oda pozitiff...benim neden idrar testlerim pozitif çıkıyor...kanda 0.00 çıktı yani 3-5 olsa bi ihtimal dicem ama 0.00....hastalığıma 6 gün var...yarın sabahta başka bi marka test alayım diorum..aranızda böyle bi durumla karşılaşan oldumu hiç????
arkadaşlar biliorsunuzki dün idrar testim pozitif kan testim negatif çıkmışt..ben bugün yine dünkü test yanlışmıydı acaba diye kontrol etmek için sabah ilk idrarımla testi yaptım ama yine pozitif çıktı..hatta ikinci kez tekrar yaptım ama oda pozitiff...benim neden idrar testlerim pozitif çıkıyor...kanda 0.00 çıktı yani 3-5 olsa bi ihtimal dicem ama 0.00....hastalığıma 6 gün var...yarın sabahta başka bi marka test alayım diorum..aranızda böyle bi durumla karşılaşan oldumu hiç????
Canım kan testi yaptırdığın yere güvenio musun bi karışıklık bi yanlışlık olmasın?
Biyerde çıkabilecek en az değerin 0.100 olduğunu okumuştum canım sende 0.00 mı??
cok ilginc bi durum canım ilk defa duyuyorum bende ama regl e 6 gun kala idrar testinde cikmiyor diye biliyordum ben
ewet tam 0.00 yazıyor sonuçta...
Regl günün geçti mi peki canım çok ilginç ya
aborjinos canım senin regline az kalmis varmi hissettigin değisik biseyler test yaptirdinmi
hicbir degisiklik yok canim hersey heray regl öncsinde yasadigim seyler. Üstelik ben cumartesi test yapmistim idrar testi negatif cikti. Yani pek umut yok esimde tutturdu ya benim icime doguyo die benden cok o üzülcek ama nasip hersey Allah hayirlisini sagliklisini versin hepimize insallah
Evet canım ya cuma(11 mart) olmam gerekiodu bugun sabah oldum bi gariplik var ama anlamadım ,o kadar kasıklarım ağrıdı kaç gün regl sancısı gibi ağrılar oldu dün kan testi yaptım negatif çıktı, bugun de regl oldum canım
kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun
adet gunum 10 mart sizce test alıp yapmalımıyım
sanıırm bende değilim çok fena karnım belim agrıyor ayrıca birsey soracagım su gunler ilişkiye girmek tehlikeli olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?