ben erkege heralde bı acıle felan gıtmem lazım kı
bırgun acıllık oldum agrıdan erkek muayene edcem deyınce dırek agrım sızım gıttı o denlı yanı
ama gecen hafta erkege gıttım sadece ustten muayene ettı
tabı bılıyordum ustten muayenelık oldugunu
ınsallah hersey guzel olur yaaa
yarın yazarım sıze olan bıtenı kızlar
Bu arada hepınıze ıyı geceler kızlar
Canim hosgeldin özlemistim seni
ya ben bisey sorucam regliyken nasil alttan bakiyolar ya bitince bakarlar bence kanli kanli adam baksada ne görebilirki :44:
Canim hosgeldin özlemistim seni
ya ben bisey sorucam regliyken nasil alttan bakiyolar ya bitince bakarlar bence kanli kanli adam baksada ne görebilirki :44:
canım hayırlısı olsun ,benm de kırmızılara 3 gün var daha ama ben bugun olacakmışım gibi ağrıyo karnım
hayırlısı olsun.bnmkide 2 gun gecikmeli geldi ama geldi yine.
yok cnim benim ne ukalaligi kiyamam sana aramizda böle seyler olmaz biz herbirimiz birbirimizi cok iyi anliyoruzCanım regl döneminde içerde o kadar çok değişim oluyomuşki.. doktorlar alışık zaten
Doğumda o kadar muayene ediyolar, bu onlar için çok basit
Kısmet olursa eğer Allah'ın izniyle benim ikinci gebeliğim olacak.. inşallah.. o yüzden yazdım bunları, sakın ukalalık olarak anlaşılmasın tatlım.
Benim de kırmızılar geldi :) ama bu ay hiç yaşamadıklarımı yaşıyorum kasık ağrıları erken regl,geçen ay 11 şubatta regl oldum ve benm hep düzenlidir.şubat 28 çektiği halde beklenen tarihten 3 gün önce regl oldum .Bu durumda yumurtlama tarihim de hesapladığım zamanlara denk gelmedi.
benim şimdi yeni BAT ım ne olacak:) 4 nisan mı hesaplamalıyım yoksa 6 nisan mı :)düzenim bozuldu yaaa[/QUOTE
ban bugun hasta oldum ortalama 28 gunde bir olduğum için 5 nisan adet tarihim oluyor.17-22 arasıda ovulasyon gunlerimmiş netten baktm.eğer sende 28 gunde bir oluyorsan bu tarihlerdr muhtemelen.
senin daha erken :))) canım adet günün benim çok uzun gibi geliyo sanki ayy isteyince böyle oluyo işte ya inşallah bu ay hamileyizdir ve ben kafayı yerim kesin o gün :)
ya kıslar bende en son 20 şubatta regl oldum 28 şubattan beride çalışıyoruzen yakın ne zaman öğrenebilirim, yada şimdiden bi belirti verirmi acaba:44:
ya kıslar bende en son 20 şubatta regl oldum 28 şubattan beride çalışıyoruzen yakın ne zaman öğrenebilirim, yada şimdiden bi belirti verirmi acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?