Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bnm akıntımda bgn 4 . gündür devam edıyo. Bende yumurtlama sancısı olabılecegını tahmın ettım.Beklemek sadece adet gününü kestirebılmek ıcınmıs . Ben kımyasal düşük yaptıgımda değerim 12,01 di. 2 dr a gıttım yanı senınkı zaten çok düşük dediler. Eğer 50 den yukarı çıksaydı evet beklemen gerekırdı cunku rahımın tamamen temızlenmesı gerekebılır dedı. Bide bnm adetımde cook uzun ve sancılıda olmadı normal bir adetmiş gibi geçti,dr eğer önceden test yaptırmasaydın anlamıycaktın bıle dıye kızdı bana. Bakalım yaşayıp görucez hayırlısı

kızlar hepinizin kadınlar gününü bende kutluyorum.4 hamişimiz oldu allah devamını bol bol getirsin inşaallah geldim sonunda eve baya bir yazımış hepsini teker teker okudum kadriyeciğimden yarın güzel haberler alırız inşaallah ve diğer 3 arkadaştanda.günü geçen arkadaşlarımızın bazılarından daha haber yok.onlarıda merakla bekliyoruz.inşaallah hamileyim haberlerini bol bol alırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

adetinin gecikmesinden kaç gün sonra test yaptırdın? bak, bende adet gecikmemden 3 gün sonra kan testinde değerim 67,5, AG'den 5 gün sonrasında ise 20,5'tu. yani 3 gün sonrasında test yaptırmasam, 5 gün sonrasında yaptırmış olsaydım, ben de değerimin fazla yükselmediğini zannedebilirdim. Bu sebeple kaç gün öncesinden yaptırmış olman önemli.
amaaan, neyse, ben her detaya takılıyorum, bana bakma sen, bu ay korunmadıysan, hamile olma şansın yüksektir, çünkü "düşüğün bir ayağı içeridedir" derler, ve boşuna demiyorlar bunu. Bende kimyasal sonrası doktoruma gittiğimde "yumurtan büyümüş gerekli ölçüdedir, sakın bu aralar korunmayı bırakmayın, hemen hamile kalırsın" dedi. Zaten o günün akşamı ovulasyon akıntım geldi. ama 4 gün devam etti. Kısacası kimyasal sonrası böyle olabiliyor, umarım bu günleri değerlendirmişsindir. BAT'ını da bu akıntının bittiği günden itibaren hesapla, yoksa ben başladığı günden hesapladığım için bu ay bayağa tedirgin oldum, adetim geç kalıyor sandım çünkü.

dryyvz canım tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik diliyorum inşallah.darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza olsun.bende kadınlar gününüzü kutluyorum hepinizin.

hmmm ben tam adet günümde test yaptırmıştım 12,01 çıkmıştı 2 gün sonra yaptıgımda 8 olmuştu ve kanamam başlamıştı neyse Allah hepimizin gönlüne göre versın senın değerin baya yükselmişş ama hayırlısı böylemiş demekki kimyasal düşük sonucu üzülmeyin sağlıksız bır gebelıgı vücut atıyor dıyorlar. Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. Sonuçta bebişimiz oluyo sorun yok bunu öğrenmiş olduk. Ben bugünleri değerlendirdim bakalım bgn akıntım biterse batımda 2 gün sonra gelicek demek oluyooo

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| seymaaaaa | 23 | 26 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart | bekliyoruz
| pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| dryyvz canim tebrikler | 26 | 8 Mart |
| psijoyi | 32 | 8 Mart | bekliyoruz
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aayssegul| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| happylive | 32 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | 24 | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| 26 | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| aylic | 27 | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | 26 | 23 Mart
| azra3434| 30 | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| lizzie | 25 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| nazooooo| 25 | 28 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| tubaerkan | 26 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| sentez | 27 | 4 Nisan
| hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
| neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan

DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN :))

Son düzenleme:
aborjinosum canım beni listeden çıkartabilirsin cünkü ben diş çekimi vs olucak haliyle gebelik için beklemem gerekicek.sanırım nisan annesi olucam gibi birşey adetime 3-4 gün kala birliktelik yaşarsak bile regl olurum gibi geliyor istersen regl tarihimi 25 nisan yaz ama burası mart anne grubu olduğu için listeden çıkıyorum galiba
tamda çalışmalara başlıyorum derken hiç birşey yapamıcam bende şuan heyecanlı olurdum ama diş korkusu sardı .1 i gitti diğeride gidicek sonra antibiyotik kullanıcam sonra dikiş alınıcak gelir çatar regl tarihim zaten.

kızlarr
labaratuar sonuclarım cıkdı
anlayanınız varmı
hersey normal gozukuyor
acaba bır kac test daha lazımmıkı :S

[URL=http://img827.imageshack.us/i/adsztg.png/]
[/URL]

canım bende o testlerden yaptırdım estradiol ve fsh güzel çıkmış biraz araştırdım doktorada sordum benimkine bişey yok demişti ama diğer değerlerin hakkında bişey diyemeyeceğim çünkü onları istemedi benim doktorum.umarım yardımcı olabilmişimdir.

saol cnm
ınsallah hayırlısıdır
aslında sorun varsada tedavı hemen ıstıyorum
bakalım

saol cnm
ınsallah hayırlısıdır
aslında sorun varsada tedavı hemen ıstıyorum
bakalım

yok gibi görünüyor gülüm benim eşimin değerleride iyi çıktı ama 11 aydır bekliyoruz ve klomene başladım bu ay 3 ay böyle devam edecek.eğer olmazsa rahim filmi dedi doktor inşaallah gerek kalmazda bebişlerimiz bizi bekletmeden gelirler.

bu bekleme en zor olanı sanırım
Ama eger doktor hersey normal derse nolcak
ınsallah bır adet takvımı felan cıkartır bana
Cunku bız hergunu ve yolu denedık
,

wifeofdemon
anladığım kadarıyla her şey yolunda tatlım.
İnşallah yanılmıyorumdur. inşallah en yakın zamanda alırsın bebişini önce göbüşüne , sonra gucuşuna

inşallah cnm bakalım
doktor sorun cıkmazsa 1 yıl beklemem gerektıgını soledı
pehhh cok uzun ya

cnm ne kadar süredir deniyorsunuz?

canım bu işler rabbimin takdiri ol derse olur sıkma canını bana artık her ay kırmızılıkları göreceğim gibi geliyor ama allahtan ümit kesilmez ne zaman nasip ederse.bizede tevekkül edip sabretmek düşüyor.hayırlı zamanda inşaallah bebişlerimiz kucağımızda olurlar.

inşallah cnm
bırde bısey sorucam esımde test yaptırdı demısdın
NAsıl oldu
yanı dırek labaratuaramı gıdılıyor yoksa ılgılı bolum urolojımıydı neydı omu
cahılımde bu konularda fazlasıyla

wifeofdemon
cnm ne kadar süredir deniyorsunuz?
Canım subattan berıdır korunmuyoruz
evet cok acelecıyım farkındayım ama benım amacım eger bor srun varsa dıye
bırde ıkı ay boyunca hergun testte negatıfdı yumurtlamadıgım gozukuyordu
oncedende pko suphesı vardı
adet duzensızlıgımde olunca :26:

kızlarr
labaratuar sonuclarım cıkdı
anlayanınız varmı
hersey normal gozukuyor
acaba bır kac test daha lazımmıkı :S

Canim hersey normal dedigin gibi endiselenme demekki cok beklemiceksin bebek icin sadece sakin ol biliyosun bizi etkileyen stres baska hic biserseyimiz yok cok sükür rahat birakiyoruz bundan sonra kendimizi tamam mi gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…