Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım sanırım kadında sorun yoksa erkege bakılır ıkısındede sorun yoksa zamandır :)
sanırım bende ole olcak yarın ogrenmıs olcam herseyı [/B][/QUOTE]

saol bebişim, güzel haberleirni bekliyorummm:))

bitanem bende senin gibi aceleciyim 9. ayda gittim siz eniyisi 1 senedir korunmuyoruz deyin ozaman zorunlu kalıyorlar bakmaya ürolojiye görünsün senin dediğin gibi söylesin ve 1 senedir korunmuyoruz desin gerçi erkekler bu konuda hassas biraz ben 9 ayda zor ikna ettim şükür korktuğumuz gibi çıkmadı sonuç.inşaallah sizdede öyle olur ve bebişinize en kısa zamanda kavuşursunuz.

kızlar çok sinirlendim siznle paylaşmak istedim....... bebişlerin gelmesin beklyenler diye bir topik var orda yazışıyordum benimle aynı olan bir ark var bende kan değerni sordum kaç çıktı diye oda kan yaptırmadım sadece idrar yaptım belirgindi dedi

bende burda bir ark yaşadığı sorunu anlattım....hani 0 çıkabilir test güvenme diye.... vayyy benmiyim onu diyen

biz cahilmiyiz bilmiyormuyuz olumsuz şeyler paylaşmayalım etkilenenler olabilir herkes kendi hamileliğin bilmicekmi aboooo bir sürü laf.....

bende ben cahilim sizin başınıza bunlar gelmez zaten sadece paylaşmak istedim böyle şeylerde olabiliyormuş diye yazdım çok sinirlendir üsluba bak yaa.....

relakss sulişim boşver he he de geç. Karşıdaki insanın anlayış kapasitesi belli zaten. Ne gerek var onun için kendini sinir sistemini bozmaya :):86:

Canım çook sağol tablomuz sayende çok güzel.Umarım sizin haberlerinizle daha da güzelleşir.
Gelelim belirtilere daha öncede söylemiştim canım.Benim en büyük belirtim 1 haftadır ara ara tutan kasık ağrılarımdı.Çünkü normalde regl öncesi de ağrısız geçer benim.Daha sonra göğüslerim şişti tabi ama damar falan belli değil sadece dün bana şekli bie değişik gelmişti.Hatta eşimle bile paylaştım.Sanki eskisine göre daha sivri duruyordu.Bunun dışında akıntım da oldu tabi.O da çok yoğun değil ama.
Şimdi ikinci sorduğuna gelirsem canım biz yumurtlama günümden itibaren hiç gün atlamadan 6-7 defa ilişkiye girdik o kadar.Gün aşırı değil de her gün yapmayı seçtik biz oldu da.
Hadi bakalım darısı sizlerin başına

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gülüm oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy bir bebiş daha geliyor yaşasın allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım sizle daha önce konuşmuştuk ben yolu açacaktım ardımdan da siz gelecektiniz.Hadi bekliyorum sizleri de.İnşallah.

Canim benim sen takilma böle seylere hic üzülmede o yanlis anladiysa seni sorun onun senin iyi niyetini biliyoruz biz hep var öle insanlardan heryerde sakin üzülmeyesin

relakss sulişim boşver he he de geç. Karşıdaki insanın anlayış kapasitesi belli zaten. Ne gerek var onun için kendini sinir sistemini bozmaya :):86:

haklısın ama insan beklemediği bir şeyle karşılaınca sinirleniyor....salak mı insanlar yaaa olumsuz etkilenebilirlermiş zaten Allah korusun başına gelirse etkilenecek benim dememle ne olacakki????

bende çok bilmişim yaa bana neyse dr gitsin öğrensin durumunu.....sözde akıl verdim bak böylede olabiliyor aklında olsun diye.....

canım sen ne kafana takıyorsun sen yardımcı olmak istemişsin boşver üzülecek olan o sen böyle şeylere canını sıkma bebişinide kendinide üzme.

Cnm belkı sınır stres olabılıyor
bende bır kere goguz kucultme foruma yazıcagıma buyume forumuna yazmısım vayu efendım dalga gecenmı dersın degısık cevaplarmı dersın
ok dedım gecdım
hıc sıkma canını

Cnm bende bugundıcekdım uzuns uredır korunmuyoruz dıye ama ne bılıyım yalan solemekden korkdum acıkcası
aslında bıseyde olmaz dımı :)
Cunku doktor tutturdu 1 yıl
ama bır yıl demek 2012 subat !
ya olmazsa offf bu doktorlar ne var sankı yaptırın ıste
Yok saolsun kocam uzuldugumu gorunce sen ne ıstersen yapalım askım dedı
bugunde dedı sonucun temızse yarın hemen yaptırayım dıye
Dun ılıskıye gırdık
bugun gırmeyız yarında gıderız en az 3 gun dıyor nette ama
olmadı ıkı gun daha beklesın esım
Sanırım CUMA gunu gıtmemız gerekıyor
en az 3 gun en fazla 7 gun dıye gordum ınternette arastırırken
neyse ben yarın gıdeyım esımde cuma gıdcek artık :)
YAda yarın gıderız zaten ılerıkı bır tarıhe verırler labaratuar bıraz degısık cunku o konuda bazen ogun bazende ogleden sonra dıye ertesı gune
ayyy cok uzun oldu dımı hayırlısı!

ayyyyyyyyyyy cnmmmm çok sevindimmmm ne güzel yaa rabbim hayırlısıya bizlerde de nasipp et inşallahhhh çok tebrik ederim arkadaşım allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah

aaa mavibebek hamilemisin hayırlı olsun........çok sevindim....

Tebrikler canım güzel bir hamilelik diliyorum sana darisi bizim basimiza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

işte günün güzel haberi....devamı gelsin 7-8-15-20.......diye artsın gitsin hamiş sayımız

tebrikler canım..Sağsalim kucağına alırsın inşallah..

evet bitanem bu haberi ilaç gibi geldi demekki öğretmen hastalığı deilmiş yolu açtın geleceğiz inşaallah peşine koşa koşa hep birlikte.allahım dualarımızı kabul etsin bu ayda hepimizin yüzünü güldürsün ay çok mutluyum yaaaaaaaaa oleeeeeeeeyyyyyyyy.

Canim benim sen takilma böle seylere hic üzülmede o yanlis anladiysa seni sorun onun senin iyi niyetini biliyoruz biz hep var öle insanlardan heryerde sakin üzülmeyesin

canım sen ne kafana takıyorsun sen yardımcı olmak istemişsin boşver üzülecek olan o sen böyle şeylere canını sıkma bebişinide kendinide üzme.

haklısınız arkdaşlar tanımadığım hayatımda hiç bir yeri olmayan insanlar için sıkılmaya değmez bana neyse herşey kendi hayatını yaşar...... ben uyardım onlar lafı tersinden anladı.....amaannnnn çokta tın......

Merhaba arkadaşlar bende geldim kabul edersenizAllah bebiş isteyen herkese nasip etsin,hamilelerede hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Benide listeye ekleyiverin zahmet olmazsa,23 mart olarak

İşte yani düşün artık IQ sünü:) hakketten sinir bi durum olmuş canım sen kendini biliyosun nihateinde iyi niyetle yardımcı olmak istemişsin ama tabi karşı tarafın kapasitesini nerden bilicen dimi

boşver cnm takma sen ıyı niyetle yaklaşmışsın o tuhaf karşılamış herkesin egosu farklı iştee..salla gitsin:)

öğretmen hastalığıı ne güzel bir teşhis olmuş :) ama sevindim arkadaşın hamileliğiyle yanlış teşhis olmasına. Benm yaşım 27. Arkadaşlar en zoru da adet gününü beklemek değil mi. Kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum. Aslında bu elle gebelik muayenesi konusunda yazılanları yaptım ve dün olmadığımı anladım ama işte umut etmeden duramıyor insan.

çok güzel bir haber allah kucağına almayıda nasip etsin inş. 2 gün önceden öğrendin sanırım ?

ayyyyyyyyyyy cnmmmm çok sevindimmmm ne güzel yaa rabbim hayırlısıya bizlerde de nasipp et inşallahhhh çok tebrik ederim arkadaşım allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah

aaa mavibebek hamilemisin hayırlı olsun........çok sevindim....

Tebrikler canım güzel bir hamilelik diliyorum sana darisi bizim basimiza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

işte günün güzel haberi....devamı gelsin 7-8-15-20.......diye artsın gitsin hamiş sayımız

tebrikler canım..Sağsalim kucağına alırsın inşallah..

Çook çooook sağolun canlarım.Darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…