aminnn
bırgun bole gun hesaplıcagım aklımın ucundan gecmezdeı
Ya cok bunalttım soruyla senı ama yarın eşimle gıdıcem zaten onuda urolojıyemı gozukse bır
ben ıkımızdede sorun olmadıgını anlamadan rahatlayamıcam sanırım
bırde eşim dırek urolojıye gıtse su kadardır bebek sahıbı olamıyoruz esımde sorun yokmus dese yaparlar heralde dımı
Canım sanırım kadında sorun yoksa erkege bakılır ıkısındede sorun yoksa zamandır :)
sanırım bende ole olcak yarın ogrenmıs olcam herseyı
kızlar çok sinirlendim siznle paylaşmak istedim....... Bebişlerin gelmesin beklyenler diye bir topik var orda yazışıyordum benimle aynı olan bir ark var bende kan değerni sordum kaç çıktı diye oda kan yaptırmadım sadece idrar yaptım belirgindi dedi
bende burda bir ark yaşadığı sorunu anlattım....hani 0 çıkabilir test güvenme diye.... Vayyy benmiyim onu diyen
biz cahilmiyiz bilmiyormuyuz olumsuz şeyler paylaşmayalım etkilenenler olabilir herkes kendi hamileliğin bilmicekmi aboooo bir sürü laf.....
Bende ben cahilim sizin başınıza bunlar gelmez zaten sadece paylaşmak istedim böyle şeylerde olabiliyormuş diye yazdım çok sinirlendir üsluba bak yaa.....
Canim benim tebriklerhemen koydum yanina bunlari
Insallah bebegini kucagina aldigin günlerde cok yakinda gelicek
Canim benim bu arada belirtilerini de yazarmisin ve suana kadar izledigin yolugün asirimi sadece yumurtalama günlerinde mi yaramazlik yaptiniz gibi
Sağol canım sizle daha önce konuşmuştuk ben yolu açacaktım ardımdan da siz gelecektiniz.Hadi bekliyorum sizleri de.İnşallah.oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gülüm oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy bir bebiş daha geliyor yaşasın allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Canim benim sen takilma böle seylere hic üzülmede o yanlis anladiysa seni sorun onun senin iyi niyetini biliyoruz biz hep var öle insanlardan heryerde sakin üzülmeyesinkızlar çok sinirlendim siznle paylaşmak istedim....... bebişlerin gelmesin beklyenler diye bir topik var orda yazışıyordum benimle aynı olan bir ark var bende kan değerni sordum kaç çıktı diye oda kan yaptırmadım sadece idrar yaptım belirgindi dedi
bende burda bir ark yaşadığı sorunu anlattım....hani 0 çıkabilir test güvenme diye.... vayyy benmiyim onu diyen
biz cahilmiyiz bilmiyormuyuz olumsuz şeyler paylaşmayalım etkilenenler olabilir herkes kendi hamileliğin bilmicekmi aboooo bir sürü laf.....
bende ben cahilim sizin başınıza bunlar gelmez zaten sadece paylaşmak istedim böyle şeylerde olabiliyormuş diye yazdım çok sinirlendir üsluba bak yaa.....
relakss sulişim boşver he he de geç. Karşıdaki insanın anlayış kapasitesi belli zaten. Ne gerek var onun için kendini sinir sistemini bozmaya :):86:
kızlar çok sinirlendim siznle paylaşmak istedim....... bebişlerin gelmesin beklyenler diye bir topik var orda yazışıyordum benimle aynı olan bir ark var bende kan değerni sordum kaç çıktı diye oda kan yaptırmadım sadece idrar yaptım belirgindi dedi
bende burda bir ark yaşadığı sorunu anlattım....hani 0 çıkabilir test güvenme diye.... vayyy benmiyim onu diyen
bende ben cahilim sizin başınıza bunlar gelmez zaten sadece paylaşmak istedim böyle şeylerde olabiliyormuş diye yazdım çok sinirlendir üsluba bak yaa.....
kızlar çok sinirlendim siznle paylaşmak istedim....... bebişlerin gelmesin beklyenler diye bir topik var orda yazışıyordum benimle aynı olan bir ark var bende kan değerni sordum kaç çıktı diye oda kan yaptırmadım sadece idrar yaptım belirgindi dedi
kalbimin
bitanem bende senin gibi aceleciyim 9. ayda gittim siz eniyisi 1 senedir korunmuyoruz deyin ozaman zorunlu kalıyorlar bakmaya ürolojiye görünsün senin dediğin gibi söylesin ve 1 senedir korunmuyoruz desin gerçi erkekler bu konuda hassas biraz ben 9 ayda zor ikna ettim şükür korktuğumuz gibi çıkmadı sonuç.inşaallah sizdede öyle olur ve bebişinize en kısa zamanda kavuşursunuz.
Selam kızlar öncelikle hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.
Aborjinos canım zahmet olmazsa benim tablodaki yerimeişaretlerinden koyabilir misin.
Kızalar HAMİLEYİİİMMMMMM.Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 120. Çok mutluyum.Sizler benim canlarım şans meleklerim oldunuz.Allah en kısa zamanda sizleri de sevindirsin.
Aborjinos canım zahmet olmazsa benim tablodaki yerimeişaretlerinden koyabilir misin.
Kızalar HAMİLEYİİİMMMMMM.Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 120. Çok mutluyum.Sizler benim canlarım şans meleklerim oldunuz.Allah en kısa zamanda sizleri de sevindirsin.
Canım çook sağol tablomuz sayende çok güzel.Umarım sizin haberlerinizle daha da güzelleşir.
Gelelim belirtilere daha öncede söylemiştim canım.Benim en büyük belirtim 1 haftadır ara ara tutan kasık ağrılarımdı.Çünkü normalde regl öncesi de ağrısız geçer benim.Daha sonra göğüslerim şişti tabi ama damar falan belli değil sadece dün bana şekli bie değişik gelmişti.Hatta eşimle bile paylaştım.Sanki eskisine göre daha sivri duruyordu.Bunun dışında akıntım da oldu tabi.O da çok yoğun değil ama.
Şimdi ikinci sorduğuna gelirsem canım biz yumurtlama günümden itibaren hiç gün atlamadan 6-7 defa ilişkiye girdik o kadar.Gün aşırı değil de her gün yapmayı seçtik biz oldu da.
Hadi bakalım darısı sizlerin başına
Sağol canım sizle daha önce konuşmuştuk ben yolu açacaktım ardımdan da siz gelecektiniz.Hadi bekliyorum sizleri de.İnşallah.
Canim benim sen takilma böle seylere hic üzülmede o yanlis anladiysa seni sorun onun senin iyi niyetini biliyoruz biz hep var öle insanlardan heryerde sakin üzülmeyesin
canım sen ne kafana takıyorsun sen yardımcı olmak istemişsin boşver üzülecek olan o sen böyle şeylere canını sıkma bebişinide kendinide üzme.
Cnm belkı sınır stres olabılıyor
bende bır kere goguz kucultme foruma yazıcagıma buyume forumuna yazmısım vayu efendım dalga gecenmı dersın degısık cevaplarmı dersın
ok dedım gecdım
hıc sıkma canını
haklısın ama insan beklemediği bir şeyle karşılaınca sinirleniyor....salak mı insanlar yaaa olumsuz etkilenebilirlermiş zaten Allah korusun başına gelirse etkilenecek benim dememle ne olacakki????
bende çok bilmişim yaa bana neyse dr gitsin öğrensin durumunu.....sözde akıl verdim bak böylede olabiliyor aklında olsun diye.....
çok güzel bir haber allah kucağına almayıda nasip etsin inş. 2 gün önceden öğrendin sanırım ?
ayyyyyyyyyyy cnmmmm çok sevindimmmm ne güzel yaarabbim hayırlısıya bizlerde de nasipp et inşallahhhh çok tebrik ederim arkadaşım allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah
aaa mavibebek hamilemisin hayırlı olsun........çok sevindim....
Tebrikler canım güzel bir hamilelik diliyorum sana darisi bizim basimiza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
işte günün güzel haberi....devamı gelsin 7-8-15-20.......diye artsın gitsin hamiş sayımız
tebrikler canım..Sağsalim kucağına alırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?