Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

valla bilmiyorum ki balim haftaya pztesi randvm var görücez ertik belki benimde hapin etkisi anca gecti rahim toparlanmaya basliyor iste- benim ilk adet oldugumdan beri regl. hep düzenliydi insan düzensiz olunca sinir oluyor vallla

evet o stres yapıyooo...inş canımmm yaaa belli olmaz belki de bebiş vardır.

4 unde olacaktım 2 sınde oldum 2 sınde leke geldı 3 unde hıcbırsey gelmedı 4 aksamı kan geldı 9 gun surdu kısacası hatta ona sarktı gıbı :26:

tatlım bebişin 2sinde yerleşmeye çalışmış olabilir, sonra tutmamış anlaşılan 4 ünde adet ile atmışsın gibime geldi..tabi kesin birşey söyleyemem ben okuduklarıma göre konuşuyorum seninle..

çok sağol canım ya gelip geçiyo ama içimdekiler geçmiyoşimdi olsa doğumum gelmişti ama malesef sağlık olsun.allah hepimize hayırlısını nasip etsin

ay resmen şafak sayıyoruz yaa. arkadaşlar hamilelik 3 aya düşsün ilk günden gebelik sonucu öğrenilsin kalp atışları duyulsun ne güzel dimibedelli hamilelik
bedelli hamilelik guzel... ama 9ay kalsin hamislik yaa.. ilk aylari gectikten sonra okadar guzel ki!!! cok lezzetli.. Allah isteen herkese yasatsin bu gururu insallah.. kocaman bi gobisim olsun istemistim ben cok cok buyuk deildi ama yeterliydi

çok sağol canım ya gelip geçiyo ama içimdekiler geçmiyoşimdi olsa doğumum gelmişti ama malesef sağlık olsun.allah hepimize hayırlısını nasip etsin

benim de 5. ayım olacaktı.. 4 aylıkken alındı çok zordu ama geçmişe takılıp da yaşamak olmuyooo. geleceğe umutla bakmak lazımmm..

benim de 5. ayım olacaktı.. 4 aylıkken alındı çok zordu ama geçmişe takılıp da yaşamak olmuyooo. geleceğe umutla bakmak lazımmm..

evet canım çok haklısın.ama senin daha zormuş benim aldıklarında 8 haftalıktı.senin baya büyümüş .allah bi şekilde sabrını veriyo.zaman ve eşim benim en iyi ilacım destekçim oldu

evet canım çok haklısın.ama senin daha zormuş benim aldıklarında 8 haftalıktı.senin baya büyümüş .allah bi şekilde sabrını veriyo.zaman ve eşim benim en iyi ilacım destekçim oldu

kizlaar hersey yoluna girecek insallah... uzulmeyin n'olur:18: Allah buyuk inaniyorum guzel haberlerimiz i bagira cigra yazcaz burda.. (yazarak nasi baracaksak)...:97:

aynen öle allah sabrını veriyor... Ben nasıl zaman geçicek diyordummm. Ama çk çabuk geçiyor... Herşeyin hayırlısını istemek lazım. Ben normal doğum gibi bir gün sancı çektim. Ve doğum yapar gibi aldılar...

Ama şu var yine de normal doğum yapar mısın deseler yaparımmm. çünkü yaşananlar orada kalıyor...

benimde birinin suyu patladi bir hafta sonra sancilandim normal dogum yaptim. 16-18 saat sanci cektim. allahim cok zor günlerdi. sanci agrisi cabuk geciyorda kalb agrisi gecmiyor

neler unutulmuyor ki.madem kul olmuşuz ne gelirse allahtan.ben malesef canım normal yolla doğum yapamam yasak

evet kullandim canim ama neden 2,5 ay sonra gecikme o,du acaba etkisi yeni mi gecti ?

yaa ne biliyim nasil biseyse bu haplar etkisi kimi insanda 6 ay kalabiliyomus bnde hapla korunmustum ama cok sukur bnde gecikme fln olmadi birakali 3.ayim olucak.bir arkadasiminda 3.aya kdr surekli gecikmeli gelmisti her insanda ayni olmuyor yani belkide hamilesindir hic belli olmaz :)

benimde ikizdi bes aylik dünyaya geldiler cok tatliydilar iki kiz cok zor oldu ama simdi cok sükür toparladim

allah sabrini veriyor

canım senin de mucize gerçekleşmiş.ama allah sana bağışlamış çok şükür seninle ve yanındalar.allah kimseye yokluğunu yaşatmasın rabbim herkeseversin

Allah sabir versin size kizlar ve acilarinizi dindirecek saglikli bebisler versin sizee ( hadi bakalim gecmiste yasadigimiz uzucu seyleri birakalim bi kenara yeni umutlarimizdan konusalimm...yeni umutlarimizdan bahsedelimki yaralarimiz desilmesin ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…