valla bilmiyorum ki balim haftaya pztesi randvm var görücez ertik belki benimde hapin etkisi anca gecti rahim toparlanmaya basliyor iste- benim ilk adet oldugumdan beri regl. hep düzenliydi insan düzensiz olunca sinir oluyor vallla
4 unde olacaktım 2 sınde oldum 2 sınde leke geldı 3 unde hıcbırsey gelmedı 4 aksamı kan geldı 9 gun surdu kısacası hatta ona sarktı gıbı :26:
canım sen adet olana kadar bekle, eğer hala adet olmazsan bir kere daha test yap,çünkü bazı kişilerde adetin gecikmesinin 10. gününde bile belli olabiliyormuş.. sonuca göre hareket edersin..
tatlım gördüm ama 10 dk geçmeden cevap yazdırmıyo sinirrrr oldum :)
çokk geçmiş olsun canımmmm..çok üzüldümm..
ay resmen şafak sayıyoruz yaa. arkadaşlar hamilelik 3 aya düşsünilk günden gebelik sonucu öğrenilsin kalp atışları duyulsun ne güzel dimi bedelli hamilelik
tatlım bebişin 2sinde yerleşmeye çalışmış olabilir, sonra tutmamış anlaşılan 4 ünde adet ile atmışsın gibime geldi..tabi kesin birşey söyleyemem ben okuduklarıma göre konuşuyorum seninle..
çok sağol canım ya gelip geçiyo ama içimdekiler geçmiyoşimdi olsa doğumum gelmişti ama malesef sağlık olsun.allah hepimize hayırlısını nasip etsin
benim de 5. ayım olacaktı.. 4 aylıkken alındı çok zorduama geçmişe takılıp da yaşamak olmuyooo. geleceğe umutla bakmak lazımmm..
tunceli sen nerelisin ?
çok sağol canım ya gelip geçiyo ama içimdekiler geçmiyoşimdi olsa doğumum gelmişti ama malesef sağlık olsun.allah hepimize hayırlısını nasip etsin
bat'a yakin cokkk dinlenmek gerek o zaman... yerlessin diye....:26:
benim de 5. ayım olacaktı.. 4 aylıkken alındı çok zorduama geçmişe takılıp da yaşamak olmuyooo. geleceğe umutla bakmak lazımmm..
evet canım çok haklısın.ama senin daha zormuş benim aldıklarında 8 haftalıktı.senin baya büyümüş .allah bi şekilde sabrını veriyo.zaman ve eşim benim en iyi ilacım destekçim oldu
evet canım çok haklısın.ama senin daha zormuş benim aldıklarında 8 haftalıktı.senin baya büyümüş .allah bi şekilde sabrını veriyo.zaman ve eşim benim en iyi ilacım destekçim oldu
aynen öle allah sabrını veriyor... Ben nasıl zaman geçicek diyordummm. Ama çk çabuk geçiyor... Herşeyin hayırlısını istemek lazım. Ben normal doğum gibi bir gün sancı çektim. Ve doğum yapar gibi aldılar...
Ama şu var yine de normal doğum yapar mısın deseler yaparımmm. çünkü yaşananlar orada kalıyor...
aynen öle allah sabrını veriyor... Ben nasıl zaman geçicek diyordummm. Ama çk çabuk geçiyor... Herşeyin hayırlısını istemek lazım. Ben normal doğum gibi bir gün sancı çektim. Ve doğum yapar gibi aldılar...
Ama şu var yine de normal doğum yapar mısın deseler yaparımmm. çünkü yaşananlar orada kalıyor...
evet kullandim canim ama neden 2,5 ay sonra gecikme o,du acaba etkisi yeni mi gecti ?
benimde birinin suyu patladi bir hafta sonra sancilandim normal dogum yaptim. 16-18 saat sanci cektim. allahim cok zor günlerdi. sanci agrisi cabuk geciyorda kalb agrisi gecmiyor
benimde ikizdi bes aylik dünyaya geldiler cok tatliydilar iki kiz cok zor oldu ama simdi cok sükür toparladim
allah sabrini veriyor
neler unutulmuyor ki.madem kul olmuşuz ne gelirse allahtan.ben malesef canım normal yolla doğum yapamam yasak
benimde ikizdi bes aylik dünyaya geldiler cok tatliydilar iki kiz cok zor oldu ama simdi cok sükür toparladim
allah sabrini veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?