Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

evet ya benimde dikkatimi cekti yazilanlarda herkes istedigi zaman sanki gidip kan aldiriyor gibi geldi banada. burda öyle degil kadin bana ayin 30 und gel dedi simdi dört gözle ayin 30 unu bekliyom

memeleket nere?
kizlar benimde dikkatimi cekti kan aldirma olayi bende belcikadayim... bu kadar sik idrar testi ble yapmiyoruz.. kizlar meraklandikca kan aldiriolar... ben burda randevuyu bekleyene kadar cocuk varsa sayet dogarrr

screamaway cnm bekliyim o zzman barii.. belirtilerim dd uyuyo şaştım kaldım iyice. Hakkımızda her zaman hayırlısı olsun inşallah.

neden acaba kan tesının bır zararımı var acbaa

yok zarari var olarak demiyordu, gebeliklerin %50ye yakini adetle sonuclanabilir, yani tutunamayabilir,

Adet tarihi gelmeden, kan testi yapilip pozitif alinip sonra da adet gorulurse cok moral bozucu bir durum olur bayanlar icin diyordu...

linki burda verebilirmiyim bilmiyorum ama, deniyim:
gebelik-icin-kan-testi-ne-zaman-yapilmali

Son düzenleme:

hmmm demekki benim dr ondan benim reglden olmam gereken tarihten 2-3 gün sonraya randevu verdi. anladim

böyle belirtileri olan var mı arkadaşlar :26:

Kuppecim, ayyyy benden hizliymissin canim...

Aynen kızlar katılıyorum buna...Bnm geçen ay yaşadığım buydu ve inanın yıkıldım... Acaba ne yaptımda bebegım bana tutunamadı dıye düşündüm ama cook okudum bunun hiç bişeyle alakası yokmuş... Sağlıksız olucak gebelıgı vücut kendısı atıyormuş... Bana büyük ders oldu bu yüzden batım gelmeden test yapmayacagım tövbe :))

çünkü adet öncesi yapılan kan testinde pozitif çıksa bile adet olunarak dışarıya atılabiliyor gebelik..buna kimyasal gebelikte deniliyor, en emin yol, adetin gecikmesinin beklenmesi, sonra idrar tahlili, sonuca göre kan tahlili ..
prof oldum yaw bir ayda

benım konuytada bır el at ozamn prof arkadasım :) adetten bı hafta sonra kan geldı bugun ve karınım co sıs bıde sol kasıgım agrıyor nıdennnn acaba

kizlar benimde dikkatimi cekti kan aldirma olayi bende belcikadayim... bu kadar sik idrar testi ble yapmiyoruz.. kizlar meraklandikca kan aldiriolar... ben burda randevuyu bekleyene kadar cocuk varsa sayet dogarrr

böyle belirtileri olan var mı arkadaşlar :26:

bende 3 tane var ama benim o isi yapma günüm dündü

şuan 8 tanesi var 3 gün geçti ama gebelik testi negatif

gecmis olsun canim..

hatta erken gebelik /idrar testlerinin dezavantaji bu iste...:26::26:

Son düzenleme:

öyle canım çok şükür kurtuldum.zaten iç kanamayla ameliyata alındımtamamiyle DOKTOR hatası

cok sagol cnmm ...
Evet malesef öylee ... İnsanın basına ne gelırse meraktan gelirmişya dogruymuş tescil ettim onayladım :))))
bende hep bunu savunuyorum.. bat bi gecsin kizlar ozaman da saglam oluyor.. birbirimize destek olalim battan once test yaptirmayalim birbirimize olur mu?? ama once ogrenenlerde varda istisnalar kaideyi bozmaz dimi sekerlerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…