Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

evet kullandim canim ama neden 2,5 ay sonra gecikme o,du acaba etkisi yeni mi gecti ?

bende hep bunu savunuyorum.. bat bi gecsin kizlar ozaman da saglam oluyor.. birbirimize destek olalim battan once test yaptirmayalim birbirimize olur mu?? ama once ogrenenlerde varda istisnalar kaideyi bozmaz dimi sekerlerler...

bence de.. birbirimize destek olalimmm kesinlikle... su meraktn kurtulalim biraz...

ayyy kizlar bu arada yattigim yerden yaziyorum, ara ara kelimeleri atlayip atlayip yaziyorum, kusura bakmayn...

ay resmen şafak sayıyoruz yaa. arkadaşlar hamilelik 3 aya düşsün ilk günden gebelik sonucu öğrenilsin kalp atışları duyulsun ne güzel dimibedelli hamilelik

şuan 8 tanesi var 3 gün geçti ama gebelik testi negatif
canım sen adet olana kadar bekle, eğer hala adet olmazsan bir kere daha test yap,çünkü bazı kişilerde adetin gecikmesinin 10. gününde bile belli olabiliyormuş.. sonuca göre hareket edersin..

bende sana Kuppecimmmm,

burdan yazmama gerek yok sen coktannn gormussundur onu ama.. hizli arkadasim benim...
tatlım gördüm ama 10 dk geçmeden cevap yazdırmıyo sinirrrr oldum :)
öyle canım çok şükür kurtuldum.zaten iç kanamayla ameliyata alındımtamamiyle DOKTOR hatası

çokk geçmiş olsun canımmmm..çok üzüldümm..

evet kullandim canim ama neden 2,5 ay sonra gecikme o,du acaba etkisi yeni mi gecti ?

bende ilacı bıraktığımda ilk ay tam zamanında oldu ikinci ay 50.günü bulmuştu. dr gittim yumurtlama olmamış dedi. Ultrasondan görüyorlarmış. Zatan 50 günde yumurtlama olmadığı için rahim ağırlaşıp adet oluyormuşsun...

bence de.. birbirimize destek olalimmm kesinlikle... su meraktn kurtulalim biraz...

ayyy kizlar bu arada yattigim yerden yaziyorum, ara ara kelimeleri atlayip atlayip yaziyorum, kusura bakmayn...

dimi ama... biraz konuyu dagitabiliriz misal... aynen canim yaa sizlerdende gecemiyorum yatar pozisonda laf yetistiriyorum

valla bilmiyorum ki balim haftaya pztesi randvm var görücez ertik belki benimde hapin etkisi anca gecti rahim toparlanmaya basliyor iste- benim ilk adet oldugumdan beri regl. hep düzenliydi insan düzensiz olunca sinir oluyor vallla

nihanca , canim insallah el elele yegenimizin sagligi icin duaciyiz..; kisa zamanda hayirla guzel haberlerini almak dilegile..

allah razı olsun canım benim çok sağol.hepimiz birbirimizin duacısıyız.umurım bu ay hepimiz buraya güzel haberlerimiz veririz

dimi ama... biraz konuyu dagitabiliriz misal... aynen canim yaa sizlerdende gecemiyorum yatar pozisonda laf yetistiriyorum

Ben de yattigim yerden yaziyorum.. kucagimda bilgisayar... ayyy kollarim yoruldu ama... yetiscem diye..

çıksın be güzelim bebişler okula başlayana kadarda devam etsin

olsun tabi canim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…