iyi akşamlar
cnm sen daha önce dogum kontrol hapı ılemı korunuyodun ? Adet gecikmen bu yüzdende oluyor olabilir. Çünkü doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 2,3 ay adet düzensizliği olabılıyor. Benim ablamda d.kontrol hapıyla korunuyodu bıraktıktan snraki 3 ayında bile 10 gün geciktiBirde Almanyada bildiğim kadarıyla testler bebegın kaç haftalık oldugunu bıle gösterıyor.Rabbim inşallah hakkından hayırlısını nasıp eder,gönlüne göre verir cnm ama bı kaç gundur yazdıklarını takıp edıyorum aklıma ılk gelen bu oldu
bende hep bunu savunuyorum.. bat bi gecsin kizlar ozaman da saglam oluyor.. birbirimize destek olalim battan once test yaptirmayalim birbirimize olur mu??ama once ogrenenlerde varda istisnalar kaideyi bozmaz dimi sekerlerler...
ay resmen şafak sayıyoruz yaa. arkadaşlar hamilelik 3 aya düşsünilk günden gebelik sonucu öğrenilsin kalp atışları duyulsun ne güzel dimi bedelli hamilelik
canım sen adet olana kadar bekle, eğer hala adet olmazsan bir kere daha test yap,çünkü bazı kişilerde adetin gecikmesinin 10. gününde bile belli olabiliyormuş.. sonuca göre hareket edersin..şuan 8 tanesi var 3 gün geçti ama gebelik testi negatif
tatlım gördüm ama 10 dk geçmeden cevap yazdırmıyo sinirrrr oldum :)bende sana Kuppecimmmm,
burdan yazmama gerek yok sen coktannn gormussundur onu ama.. hizli arkadasim benim...
öyle canım çok şükür kurtuldum.zaten iç kanamayla ameliyata alındımtamamiyle DOKTOR hatası
evet kullandim canim ama neden 2,5 ay sonra gecikme o,du acaba etkisi yeni mi gecti ?
bence de.. birbirimize destek olalimmm kesinlikle... su meraktn kurtulalim biraz...
ayyy kizlar bu arada yattigim yerden yaziyorum, ara ara kelimeleri atlayip atlayip yaziyorum,kusura bakmayn...
neyse kizlar ben cikiyorum iyi geceler
bye...............
superrrrrrrr...
dogum izinleri de 3 katina ciksin...
kizlar ne guzel cokk kalabaligiz bugun...
tatlım gördüm ama 10 dk geçmeden cevap yazdırmıyo sinirrrr oldum :)
bende ilacı bıraktığımda ilk ay tam zamanında oldu ikinci ay 50.günü bulmuştu. dr gittim yumurtlama olmamış dedi. Ultrasondan görüyorlarmış. Zatan 50 günde yumurtlama olmadığı için rahim ağırlaşıp adet oluyormuşsun...
nihanca , canim insallah el elele yegenimizin sagligi icin duaciyiz..; kisa zamanda hayirla guzel haberlerini almak dilegile..
ay resmen şafak sayıyoruz yaa. arkadaşlar hamilelik 3 aya düşsünilk günden gebelik sonucu öğrenilsin kalp atışları duyulsun ne güzel dimi bedelli hamilelik
iyi geceler canım allah rahatlık versin
dimi ama... biraz konuyu dagitabiliriz misal... aynen canim yaa sizlerdende gecemiyorum yatar pozisonda laf yetistiriyorum
çıksın be güzelim bebişler okula başlayana kadarda devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?