kizlar bugun ne cabuk uykum geldi benim...:97::97:
ben yatayim artik... iyi geceler hepinize....
kıslar benim adetim 28 şuabtta başladı ve 5 gün sürdü.ayın 4 ünden bu yana baya bi çalıştık vee yumurtlama dönemimi de ii geçirdik gibime geliyo :) gün aşırı yaptık 1bu güne kadar.şimdi karnımda hafiften ağrı oluyo ve kasılıo gögüslerimde de hafif bi ağrı var dokununca başka da bşy yok...şimdi ne zaman test yapsam çıkar adetten öncee??yada nasıl anlarım
kıslar benim adetim 28 şuabtta başladı ve 5 gün sürdü.ayın 4 ünden bu yana baya bi çalıştık vee yumurtlama dönemimi de ii geçirdik gibime geliyo :) gün aşırı yaptık 1bu güne kadar.şimdi karnımda hafiften ağrı oluyo ve kasılıo gögüslerimde de hafif bi ağrı var dokununca başka da bşy yok...şimdi ne zaman test yapsam çıkar adetten öncee??yada nasıl anlarım
adetden 2 gun falan sonra bak/ o zaman belki cikar cunki ben de cikti. hamileyim darisi basina insallah. blirtiler siskinlik yorgunluk uykusuzluk ve uyuyamama gerginlik, istahsizlik belde ve karinda hafif agrilar. hafif mide bulanmasi. asiri koku alma , bi de akinti., idrarda yanma. veee usm-de 2 haftalik bebek
günaydın kızlar,ooo bizim kızların yarısı burdaymış,62 sinem meraba canım,benim bat 28 mart listeye yazarsanız çok mutlu olurum,bende de 2-3 gündür acayip bir şişkinlik var,karnım kocaman,kabızlık var,hiç akıntım olmazdı,şimdi açık sarı,bazen renksiz bol miktarda akıntı var,2-3 gündür sağ kasığımda hafif bir ağrı oluşuyodu ara ara,dün akşam sol tarafta oluşmaya başladı,hergün 1-1.5 kilo meyve yememe rağmen,kan değerlerimde çok iyi ama ağzımın içinde,dilimde hani aşırı sıcak bişey yersin de dilin yarılır,damağın aşınır ya,aynen öyle bir haftadır,benden havadisler böyle,sizden ne haberler var
Günaydın gece kuşları
Ben dayanamadım yarına kadar test yaptım negatif çıktı
Allah'ım hayırlısını versin ne diyim.. Kırmızıları bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
adetden 2 gun falan sonra bak/ o zaman belki cikar cunki ben de cikti. hamileyim darisi basina insallah. blirtiler siskinlik yorgunluk uykusuzluk ve uyuyamama gerginlik, istahsizlik belde ve karinda hafif agrilar. hafif mide bulanmasi. asiri koku alma , bi de akinti., idrarda yanma. veee usm-de 2 haftalik bebek
ay evet canım ya,şişkinlik,yorgunluk,baş ağrısı(hiç başım ağrımaz),önce sağ kasıkta 2-3 gün ara ara ağrı oldu,dün akşam da sol da,karnım kocaman duruyo,sinirimi bozuyo,kokulara hassasiyet,bol miktarda akıntı,açık sarı,bazen şeffaf(akıntım da hiç yoktu,2-3 gündür var)arada bir üşüme,bazen terleme,sık idrara çıkma,sarı idrar,göğüslerde ağrı adet bittikten 2 gün sonra başladı,ara ara devam ediyo,ağzım,dilim sıcak bişey içmişim gibi,çok acıyo,bi de kabızlık başladı öncesinde yoktu
insallah canim belirtiler ayni simdi bir az sabr et idrar testi yap. ama ayni firma olmasin bir kac tane farklisiyla dene. bana kesin teshisi dun doktor koydu, daha 2 haftalik aslinda gorunmez demisdi ama israr etdim, hemen de gorundu, simdi deli gibiyim hem agrim var hem de sevincliyim darisi basina
kızlar kan sonucumu aldım 1.20 artık uğraşmicam 16 aydır çok yoruldum psikolojim bozuldu hemşire günün geçmeden yaptırmışsın çıkmayabilir dedi ama ben adetimi bekliyorum sonra spora başlicam olursa olur olmassa olmaz hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?