Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kizlar kasiklarda agrilar belirginlesti iyce bende.. belagrisida hissettirmeye basladi kendini .. goguslerim yaklasik 2 hafadir batmalara maruz zaten garibim... idrar rengi sari ve kokulu:26:lakin kafami kurcalayan bisi var ilk hamileligimden biliorum bulantilarim cok siddetli idi.. hatirlamiorum da acaba bulantilar daha mi gec basliyordu mesela battan iki hafta sonra falan? hairlisi bakalim onun icin kendime yuzde 50 ihtimal verdim kizlar her sonuca acigim yani.

kuppecim bu arada senin idrara karbonat testini denedim sekerim idrar hic bir reaksiyon gostermedi .......;;;;
arica canim kirmizi karti yersen sen bende umudumu kabetcem bu ayin belirti abidesi sensin resmen guzelim............

slm kizlar coktandir giremiyodum musait olamiyordum bu arada baya hamislerimiz olmus allah anali babali buyutsun allah bir avazda kurtarsin darisi tum istiyen arkadaslara nasip etsin insallah bende sogan kurune basladim insallah guzel bi haber veriririm size herseyin hayirlisi allah tum arkadaslarimizin kalbine gonlune gore versin sizin adiniza cok sevindim allah sahibine bagislasin allah sizleri ve meleklerinizi korusun

kizlar bende daha adet olmadim bugün 5. günüm günüm geceli bugün test yaptim negatif yaa

offf sinirlerim bozuluyor adet olucaksam biran önce olmak istiyorm eger olsaydim ne güzel simdi bitmisti adettim ovulasyon günlerimi hesaplamaya baslamaya hazirlaniyordum simdi karisti eger hamile degilsem neyse paztesi bir dr. gidim kontrole bakim ne diyecek.

ben bulantilari 5. hafta icinde yada 5. haftadan sonra basladigini okudum nette bir kac sayfada

slm kizlar iyisiniz insallah...
sen test yaptin negatif miydi canim?? ama gunun bugun?? dur bakalim gelmez insallah kirmizi boga

test ptesi sabah yapmistim canim... ve negatifti... ovulasyona gore bugun bat'im, gecen adet tarihine gore ctesi bat'im... ama bugun baya agrim var... yakinda gorcem kirmizilari gibi hissediyorum...:26::26:

inşallah seninde olur kuzu ondan

insallah Kuppecim, hep beraber.....

aynı belirtileri yaşıyoz canım,bat ne zamn,benim 28 mart,ya bi de 1 haftadır ağzımın içi,diim damağım yarılmış,vitaminsiz de değilim 80 tane folik asit bitirdim,b12,bakır,çinko kan değerlerim hepsi çok iyi,hatta günde 1.5-2 kilo meyce yiyom,stresten desem o da değil şu 1 ayda mutlu olduğum kadar mutlu olmadım,tanıdık bir doktor hamilelikten dil yarılabilir demiş,hiç böyle bişey duydunuz mu

kuppecim bu arada senin idrara karbonat testini denedim sekerim idrar hic bir reaksiyon gostermedi .......;;;;
arica canim kirmizi karti yersen sen bende umudumu kabetcem bu ayin belirti abidesi sensin resmen guzelim............

canım o karbonat testine pek inanma :) oldu diyende var olmadı diyende var..boşver onu..
bana gelince benim karnımda şuan bi savaş var, garip garip sesler, homurdanmalar..galiba karar veremiorlar..ahh canlarım benim üzülcem diye kavga ediyolar glu glu bişiler diolar ama dillerini bilmiyorum tabi.. hiç abartmıyorum o söylediğim belirtilerin hepsi var iyice eminim yani, buna rağmen olmazsa önceden de dediğim gibi, bu belirti muhabbetini çürütücem

ben bulantilari 5. hafta icinde yada 5. haftadan sonra basladigini okudum nette bir kac sayfada
hiii anladim canim dusundugum gibi battan sonraki haftalarda yani asagi yukari hairlisi ... sen de 23 yasindadin yanilmiorsam akraniy ozaman..; zaten p.tesine bisi kalmadi canim doktor ii seyler soyler ins.
demi sekerim yeni belirtidasim sensin ozaman.. hadi yok mu artiran??:92::88: evet agiz tadini degisim gosterecegini duydum.. hayirlisi insallah senin bat a var daha test aptim deme bana??? benim bat 20 si guzelim heycandayim:78: ha bu arada ilk ligimde kabizlik vardi dikkatine!!!

ama guzelim ole haklisinda bakilinca belirtilerin bi cogunu/benzerini adet donemi oncesindede yasiyoruz..; diorum ki acaba beyin vucuda boylemi emir veriorda vucutta bu reaksiyonlar aksedior. cunku beyine surekli hamileyim, hamile olabilirim sinyali yolluyoruz... ne dusunuyorsun/uz????

daha erken canım,adet günümü bekleyecem,:79::79:

olabilir tabiiki de canımm..ama ben şuan hamile olduğumu düşünmüyorummmmmmmmmmmm :) ben adetimdeki belirtileri de yaşamaya başladım çünkü..

geçen ay benimki karbonatla bir köpürdü bir köpürdü ama hcg 0,paavra ya,yediklerinle aakalı idrarın asitlik değerine göre köpürüyo,hcg yi mi ölçecek yoksa

slm kızlar önceki sayfaları okudum anca. şu yerleşme kanamasında bahsetmişsiniz o bende olmadı yani herkeste olmazmış. bulantı olayıda 5. hafta falan farketmiyo. ben sabahtan beri anca geldim kendime.kimi doğrana kadar bulantı görmüyomuş bide. şu 2 aylık hamile olan varmış adet gördüğü halde ya onlar oluyo zaten kızlar travel and living kanalında hamile olduğumu bilmiyorum diye bi program var orda insanlar 9 ay anlamıyomuş öğrendiklerinde bebişleri doğmak üzere oluyo zaten. yani adet görüyolar, idrar negatif çıkıyo ve 9. ayda 0 göbek. iç karın büyüyomuş çok ilginç bi program araştırın isterseniz.

kızlar kafam karıştı biraz bat ım 25 mart fakat bugün regl olmadan önce gelen koyu akıntı gibi bişi geldi sizce ne olabilir regl olmamam daha var anlayamadım sizce ?

yok canim, ben buna inanmiyorum.. boyle olsa ben belirti delisi olurdum...

beynime hamileyim, hamileyim mesajini yolladim durdum ovulasyondan sonra... hani belki etkilenirim de hamile kalirim diye...
bak hiccc bir belirti yasamadim.. hatta simdi kasiklarim agriyor, yeni basladi... kirmizilar geliyorum diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…