canım son adet tarihin ne zamandı senin
12 subat bi de bende hep 2-3 gun one cekerdi/ simdi bebeyim 2 haftalik :)
arkadaşlar 30 ocaktan beri adet olmuyorum kafayı yemek üzereyim.idrar testlerim negatif,adetim 8gün gecince kan testi yaptırdım ama oda negatif.halsizlik,şişkinlik,akıntı,baş agrısı,göğüslerimin ucu acıyo ve renk değişikliği oldu.ne oluyo böyle anlamıyorum.bulundugum yerde kadın dogum doktoru yok 1.5 saat uzaklıkta henüz gitmeye vaktim olmadı çalısıyorum cünkü ne yapacagımı bilemedim bişeyler söyleyin lütfen
yinede hamile olma gibi bi ihtimalim olabilirmi?belki testlerde çıkmamıstır.umut işte
yapıyorum zaten cnm cıkmadı yine sabah yaptım
yani adet günün 1 hafta geçince öğrendin 2 haftalık olduğunu
arkadaşlar 30 ocaktan beri adet olmuyorum kafayı yemek üzereyim.idrar testlerim negatif,adetim 8gün gecince kan testi yaptırdım ama oda negatif.halsizlik,şişkinlik,akıntı,baş agrısı,göğüslerimin ucu acıyo ve renk değişikliği oldu.ne oluyo böyle anlamıyorum.bulundugum yerde kadın dogum doktoru yok 1.5 saat uzaklıkta henüz gitmeye vaktim olmadı çalısıyorum cünkü ne yapacagımı bilemedim bişeyler söyleyin lütfen
dun gitdim doktora USM-le bakti 2-3 haftalik dedi. daha minicik. ama evdeki idrar testleri 3-4 gun onceden gosteriyodu. cabuk bildim. darisi senin basina. insallah
komşum 2. çocuğuna tedavi ile hamile kalmıştı kızı oldu şimdi 5 yaşında 3 aydır 3. ye uğraşıyorlardı tedavisiz geçen ay adet oldu bişey yok dedi bu ay bekliyordu gene adet oldu ama 2 3 damla değil bayağı 5 6 gün felan yani bu arada 39 yaşında bugün dr gitti tedaviye başlicaktı biraz önce geldi hamileymiş hemde 2 aylık kendide şok olmuş allahın mucizesi kızlar doktoruda şaşırmış
selam kızlar ben bugün kontrole gittim pazartesi yumoşum 13mm di bugün 20 olmuş yumoşum benim :) ilk kez bir tane yumoşum oldu çook heyecanlıyım.çatlatma iğnemi oldum bugün şimdi 36saat sonra ilişki daha sonrasında hergün dimi kızlar.günde bikaç kez yapınca şansımız artaıo mu azalıo mu hani sperm kalitesi falan düşüo denio beni biraz bilgilendiriseniz çook sevinirim çok heyecenlıyım ilk kez yumoşum oldu ve iğne vuruldum
hayirlisi canim ya hele biraz daha dur bi bakem belirtiler var yanilmiyosam sende..;Günaydın gece kuşları
Ben dayanamadım yarına kadar test yaptım negatif çıktı
Allah'ım hayırlısını versin ne diyim.. Kırmızıları bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
sen test yaptin negatif miydi canim?? ama gunun bugun?? dur bakalim gelmez insallah kirmizi bogaGunaydin kizlarrr,
Benim baya kasiklarimda agri var bugun.. Ovulasyona gore hesaplarsam adet tarihim bugundu... Sanirim artcak benim...
benimde bugün karnım çok ağrıyor, hatta öyle ağrıyodu ki hemen wc ye koştum, geldi kırmızı diye ama henüz birşey yok, bakalım bekliyorummm ne zaman gelcek ..Kayyum canım ne var ne yok.. Beklenen günümüz geldi.. benim test negatif çıktı ama şuana kadar kırmızı kartı görmedim daha.. Ama karnım çok ağrıyor(( her an gelebilir...
yaa bende istiyorum bundannn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?