Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar benim bat 20 içimdeki his ise bu ay gebelik gerçekleşmiyecek yönünde akıntım çok kontrol ediyoprum sürekli regl mi diye

Canım hiç belli olmaz sen öyle düşünme yinede. Bendede çok az belirti var psikolojikte olabilr belki ama olsun yinede kırmızıyı görene kadar umudum olacak

üstüne görme olabilir benim çevremde çok var öyle insanlar ama kimyasal gebelik de olabilir aklını karıştırmayayım benim başıma geldi 3 ay önce günüm geçti testlerin hepsi pozitifdi sonra kanama başladı 1 gün sonra dr gittim embriyo tam gelişmediği için kimyasal gebelik olmuş dedi ve kan testinde çıkmadı,canım üzül diye yazmadım bende herşeyden nem kapıp acaba şöyle mi böyle mi diye 1 yıldır yaşamadığım yapmadığım kalmadı şuanda bile 5 gündür adetim geçiyor ve idrar testlerim negatif çıkıyor artık oluruna bıraktım yapacak birşey yok moralini bozma sakın eğer kimyasal gebelik ise ve akabinde başlayan bir kanamaysa kanaman ve sancın çok olur, kanama süresi ve yoğunluğuna bak ayrıca kan rengi tam kırmızı olmaz üstüne görmede açık pembe olur en fazla 2 gün sürer ve sancı olmaz ümid edelim öyle olsun..

Canim cok dusunme bence bunun uzerine... Olmazsa, beraber nisana devam ederiz...

evet olmazsa bir sonraki aya inş üzülmek yok çalışmaya devam :) bu ay olmazsa ama bi doktora gidiym diyorum boş gebelik geçirmiştim bu nedenle kürtaj gerekmişti kontrollerimi yaptırmıştım bir sorun yoktu ama 8 ay geçti tık tok yumurtalarıma bi baksın ne var ne yok

Canım hiç belli olmaz sen öyle düşünme yinede. Bendede çok az belirti var psikolojikte olabilr belki ama olsun yinede kırmızıyı görene kadar umudum olacak

öyle canım inş bizde tuttururuz

nasilsiniz

herkes iyi mi varmi bir haber kizlar ?

ben daha regl olmadim

paztersi dr. gidiyorum bakalim artik cikar ortaya bebek varsa.

slm umutlu bir bekleyişteyiz sen nasılsın

tsk canim bende iyiym

valla bende iste karisik durumlar daha regl olmadim 12 martti regl tarihim yarin 1 hafta olucak regl olmayali. test yapiyorum tek cizgi herhangi bir belirtide yok arada cok hafif kasiklarim agriyor icim bulaniyor gibi oluyor ama kusma mi desem ne desem bilmiyorum yani pztesiy<erandevu verdi dr. dedi eger bebek varsa ultrasyonda cikar alttan bakicak belki kalp atislarinida duyariz eger gebe isen bakalim iste

merhabalar kızlaaar,aranıza yeni katılıyorum,batım 15 mart gözüküyo netteki hesaba göre,ama havalardan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum,her türlü belirti de var ama,Allahım nolur olsun,çok istiyorum artık,regl belirtileri hamilelikte de oluyo mu lütfennn yardımmm ediiinnnnnn

Şöyleee yaza girmeye başlamışken bizde birer EVLİ MUTLU ÇOCUKLU olsak ne güzel giderdi dimi demet akalınla beraber

Merhaba

canim seninde ilk bebek olucak olursa ins.

benimde öyle ilk olucak eger olursam

evet adet belirtilieri ile ayniymis benim dr. söylemisti bana.

neee yanmami dediniz sakin idrar yaparken olmasin ayni benim durum oluyorum kizlar cok feci :95:

bence de gidebiliyorsan git doktora... en azindan bir problem varsa hemen ogrenirsin, vakit kaybetmeden...

neee yanmami dediniz sakin idrar yaparken olmasin ayni benim durum oluyorum kizlar cok feci :95:

yanma varsa bir cesit enfeksiyon vardir canim.. mikrop kapmis olabilirsin...

selammm kızlarrrr:92::92:

hosgeldin canim....

Kızlar beni listeden silebilirsiniz.Çünkü bugün kırmızıları gördümBu ayda olmadı çoook üzgünüm:2: ve gribim......

Son düzenleme:
Kızlar beni listeden silebilirsiniz.Çünkü bugün kırmızıları gördümBu ayda olmadı çoook üzgünüm:2: ve gribim......

canım üzülme ya bu ay olmadıysa inşallah bidaha ay olur.demek allah vakti zamanını biliyo bu arada çok geçmiş olsun canım

canım üzülme ya bu ay olmadıysa inşallah bidaha ay olur.demek allah vakti zamanını biliyo bu arada çok geçmiş olsun canım

Canım teşekkür ederim üzülmemek elimde değil inan bu ay sanki olacak gibi gelmişti öyle hissetmiştim.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

canim, gecen ay sen oyle normal adet yasamadin yani?
normalde nasildir peki adetin? hep boylemidir?
bir de sonradan, yakin zamanda hic test yaptin mi....:26::26:
evet pek normal deildi... sanci falan hic bisi olmadi regl gunlerini anlatan. simdi git bi test al diyor icimden bi ses?????

caniimmmm yaa nediyeyim ki anliyorum... acilar guzelce anlatmislar zaten olacak insallah.. guvencini koy yaradana.. dualarimizdasiz

ahh ahh boyle dusunup yipratma kendini... tam hersey bitti dedigin anda goreceksin mucizeyi insallah biiznillah...

haa haaa haa... bu kadar olur yani kuppecim.. tam ustune bastin hatta ezildi... yahu oglum daha iki bucuk yasinda saldiriya gecti millet resmen!!!!! nekadar kaygisina kaldilarsa...

hadi bakalim guzel bi aberde senden insalla canim...

olur guzelimde burdan devam edelim dagilmayalim diye dusunmustuk??? nisan ,mayis,haziran.... tutana kadar.............

Lachesis canım seninde yanlış hatırlamıyosam bat 20 idi. Varmı sende belirti vs
bende 20 Liyim kizlar.;. tektuk var bisiler saka maka bizede az kaldi!!!

selam kizlarrr

nasilsinizz
selamm iyilik cani bugun muje yok simdilik kimseden bekliyoruz.. pzrtasi senden aliriz ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…