kızlar benim bat 20 içimdeki his ise bu ay gebelik gerçekleşmiyecek yönündeakıntım çok kontrol ediyoprum sürekli regl mi diye
hayır hiç ilaç kullanmadım.ilk kez bu kadar 18 gün gecikti arada bazen 2,3 gün gecikirdi ama hiç bu kadar uzun sürmedi.testim pozitif cıkpta kanamam olması endişelendirdi beni,üstüne görme dedikleri sey olabilirmi.normalde adetim cok sancılı geçer dikloron iğnesi kullanıyorum her aya ama suan sadece belimde hafif bi agrı
Canim cok dusunme bence bunun uzerine... Olmazsa, beraber nisana devam ederiz...
Canım hiç belli olmaz sen öyle düşünme yinede. Bendede çok az belirti var psikolojikte olabilr belki ama olsun yinede kırmızıyı görene kadar umudum olacak
selam kizlarrr
nasilsinizz
slm umutlu bir bekleyişteyiz sen nasılsın
merhabalar kızlaaar,aranıza yeni katılıyorum,batım 15 mart gözüküyo netteki hesaba göre,ama havalardan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum,her türlü belirti de var ama,Allahım nolur olsun,çok istiyorum artık,regl belirtileri hamilelikte de oluyo mu lütfennn yardımmm ediiinnnnnn
Hımm tekrar yazim o halde. Ben enfeksiyon, mantar, sistit, iltihap rahatsızlıkları geçirdim(şu an iltihabım var) ve hep bunlara yordum acıyı. Yani mutlaka bi sebebi vardır. Hemen doktora git ki ilerlemesi. enfeksiyon ve iltihap bebeğe de engel olur. Hissettiğin yanma mı yara gibi acıma mı cnm?
evet olmazsa bir sonraki aya inş üzülmek yok çalışmaya devam :) bu ay olmazsa ama bi doktora gidiym diyorum boş gebelik geçirmiştim bu nedenle kürtaj gerekmişti kontrollerimi yaptırmıştım bir sorun yoktu ama 8 ay geçti tık tok yumurtalarıma bi baksın ne var ne yok
neee yanmami dediniz sakin idrar yaparken olmasin ayni benim durum oluyorum kizlar cok feci :95:
selammm kızlarrrr:92::92:
bence de gidebiliyorsan git doktora... en azindan bir problem varsa hemen ogrenirsin, vakit kaybetmeden...
yanma varsa bir cesit enfeksiyon vardir canim.. mikrop kapmis olabilirsin...
hosgeldin canim....
Kızlar beni listeden silebilirsiniz.Çünkü bugün kırmızıları gördümBu ayda olmadı çoook üzgünüm:2: ve gribim......
canım üzülme ya bu ay olmadıysa inşallah bidaha ay olur.demek allah vakti zamanını biliyo bu arada çok geçmiş olsun canım
evet pek normal deildi... sanci falan hic bisi olmadi regl gunlerini anlatan. simdi git bi test al diyor icimden bi ses?????canim, gecen ay sen oyle normal adet yasamadin yani?
normalde nasildir peki adetin? hep boylemidir?
bir de sonradan, yakin zamanda hic test yaptin mi....:26::26:
caniimmmm yaa nediyeyim ki anliyorum... acilar guzelce anlatmislar zaten olacak insallah.. guvencini koy yaradana.. dualarimizdasizmerhaba arkadaşlarrrrrrr
Bu sabah hiçbişeyim yoktu banyo yaptım öyle oturuyodum eşimı bekliyodum kan testti yaptırmaya gidicektim bi an kasıklarım ağrıdı tuvalette koştum hafif kahverengi kanamam...
ve akşama doğru reglimmm başladıııı malesefff
Aşılamam tutmadı ve buay daha umutlu bekleyişim sona erdi napıcam ben yaaaa(((
kızlar eşimden önce size haber vereceğimden emin olabilirsiiniz :) ilk sizle paylaşcam, olumlu da olsa olumsuzda olsa yani..siz benim artık dert ortağımsınız yahu :)
eehh yani canim emin ol bizde senin kadar beklentideyiz.;.
umut öyle birşeydir ki, hiç bir zaman sona ermez canım, Allah o kadar büyüktür ki, her umudu bir gün gerçeğe dönüştürür..yeter ki doğru zamanı bekleme sabrında bulunalım..bunu unutma..senin bir kısmetin var ve o günün gelmesi bekleniyor..öpüyorum seni..o günü bekle lütfen..
ahh ahh boyle dusunup yipratma kendini... tam hersey bitti dedigin anda goreceksin mucizeyi insallah biiznillah...Canlarım sağolun çokkkk
Birgün biliyorum Allahım bana da kucağıma verecek
Ogünü sabırla bekliyorummm
Ben sadece her seferinde bu bekleyiş için mahvoluyorummm herkez artık gözümün içine bakıyor yoruldum artık...
Benim derdim......
Ben erken evlendim benden sonra arkadaşlarım kuzenlerim görümcem ve daha sayamadım herkez doğurdu etrafımı bebekler sardı herkezin evine girmeyi istemiyorummmm neredeyse
En son kardeşim 2 ay oldu evleneli üzerine o da hamile kaldı tamda ben aile (aşılamm tutsaydı)haber verecekken anlayacağınız üzüntüm sevinçimmm bir oldu artık
haa haaa haa... bu kadar olur yani kuppecim.. tam ustune bastin hatta ezildi...o değil kızlar insanlarada sinir oluyorum, ben kimseye hani bebek yok mu diye sormuyorum ama maşallah herkes sözleşmiş gibi soruyor ya, samimi olduklarım neyse samimiyetim olmayanlar bile soruyor..uyuz oluyorum..size ne yani :) eşimle sevgiliyken, ee ne zaman nişan, nişanlandık, ne zaman düğün, evlendik, ne zaman çocuk..ayyy SİZE NEEEEE diyesim geliyo bazen..insanlar gerçekten çok garip ya :) işleri yokk hey Allahım sen büyüksün :) çocuk olunca ne sorcaklar acaba..benimki de soru oldu yani, ikinci ne zaman :) diye sorcaklar eminim ki :))))))))))
hadi bakalim guzel bi aberde senden insalla canim...valla bende bilmiyorum canım nasıl duruyorum allah sabır verdi sanırım yarın gideceğim artık kan testine idrarda çıkmıyor kanda çıkar inşaallah.yarın için dua edin kızlar.buarada benim öğrencilerden biri bebek var dedi.hamile olan bir velim var oda bu gece rüyasında benim kucağımda kız çocuğu görmüş.allahım hayırlara yorsun inşaallah.
olur guzelimde burdan devam edelim dagilmayalim diye dusunmustuk??? nisan ,mayis,haziran.... tutana kadar.............http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/429185-umutlarini-nisan-ayina-erteleyenler-buyrun-sohbete.html
Canım arkadaşlarım, yeni topiğimizi açtım.. Bu ay kırmızıları görüp umudumuzu kaybetmedik... Nisan ayında benimle beraber ilerlemeye varmısınız??
bende 20 Liyim kizlar.;. tektuk var bisiler saka maka bizede az kaldi!!!Lachesis canım seninde yanlış hatırlamıyosam bat 20 idi. Varmı sende belirti vs
selamm iyilik cani bugun muje yok simdilik kimseden bekliyoruz.. pzrtasi senden aliriz ins..selam kizlarrr
nasilsinizz
bence de gidebiliyorsan git doktora... en azindan bir problem varsa hemen ogrenirsin, vakit kaybetmeden...
yanma varsa bir cesit enfeksiyon vardir canim.. mikrop kapmis olabilirsin...
hosgeldin canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?