Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım teşekkür ederim üzülmemek elimde değil inan bu ay sanki olacak gibi gelmişti öyle hissetmiştim.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
esincim haklisin canim insan buyuk umutlar baglayipta sonunu goremeyince yikildigi on oluyor iste ama biz inanan insanlariz sukurler olsun.. yol bitmez bizde insallah... rabbim hayirlisi ile kabul edecek dualarimiz duayi isiten o dur!!!...
35.günü kırmızı kart gördüm
!!!! cok olmus canim insallah yoluna girer hersey...ilk defami bukadar uzadi ara bi sorun falan olmaz insallah..

evet ilk kez böyle uzadı bende anlam veremedim ama garip birşey var göğüslerim ağrıyor sol kasığımda ince bir sızlama var ağrı yada batma değil kist falan yoktur değil mi 2 ay önce muayene oldum temiz demişti dr. ama...

selam nasilsin nasi gidiyor .beklemedeydin demi sen canim...

ıyıdır cnm sen nasılsın? Beklemedeyım batım 20 mart ama gün yaklaştıkca zmn daha zor akıyor sanki ...
bgn kasıklarımda daha bı hıssedılır agrı varrr , birde sık idrarar cıkıyorum ,akıntımda var...sende varmı belırtıler?

kızlarrrrr napiosunuzz bakiiimmm.. daha hamiş haberi yokk..hadi haber bekliyoruz ama :) beni soracak olursanız bekliyorum, yarın büyük gün, 19 u sonunda geliyo, bakalım gelirken yanında olumlu bir haber mi yoksa olumsuz bir haber mi getirecek çok merak ediyorum :) dün kasık ağrılarım vardı bugün yok çok ilginç belki akşama doğru yeniden başlar..artık tahminde bulunamıyorum var ya da yok diye, Allahımdan hayırlısını diliyorumm..her ikisine de razıyım yani.. :)

Hayırlısı olsun cnm üzülme ... En azından bi problemın yokmuş ,inşallah nısan hamişi olursun :)

selam canim h/geldin

Hoşbulduk cnmmm nasılsınız keyıfler , belırtıler ne alemde :)

Kuppecım valla napalım bıraktıgın gıbı :))) Valla daha hamiş haberımız yok ama gün bitimine kdr ınsallahhhhh gelir haberlerrrrrr. Batına 1 gun kaldı hee ayyy cok heycanlıııı test yapıcakmısın batında ?

bacilarim geceden bu yana cok umutlari bu ay sararan bacilarimi gordum.. ayirlisi diyoruz ve lutfen bu ayete dikkat ediyoruz...
"orada zekerriya rabbine dua etti,dedi ki; RAbbim bana senin katindan tertemiz bir zurriyet isan eyle, supesiz sen duayi isitirsin. O mihrapta namaza durdugu sirada melekler ona nida ettiler: Allah seni yahya adli bir cocula mujdeliyor; Allatan gelen kelimeyi tasdik edecek,o em ir seyit,em nefsine hakim,hemde salilerden bir peygamber olacak. dedi: Ey Rabbim benim nasil bir oglum olabilir? bana ihtiyarlik ulasti, zevcem de kisirdir. Buyurdu: durum boyledin ALLAH DILEDIGINI YAPAR!!"..;;
iste bizim sozlerimizin bittigi yer.. innAllae ala kulli seyin kadir... (Allah erseye kadirdir!!)))

bilmem belki yarın yaparım canım gelmezse bişi :)

evet pek normal deildi... sanci falan hic bisi olmadi regl gunlerini anlatan. simdi git bi test al diyor icimden bi ses?????

batina ne kadar kaldi...? istersen bekle bu ayki batini...

aminnnnnnn tşk...ben nisan topiğine transfer oldum bu durumda sanırım...

cnm Nisan topıgıde acılmış sanırım ama sımdılık hepımız burdayızz mart bıtımınde roplu olarak transfer olucaz nisana sanırım :)

Kizlar liste nisana devam ediyor... isterseniz burdan devam edebiliriz... bana nisan bat'larinizi vermeniz gerekiyor bu durumda...

Son düzenleme:
hii anladim canim ..; acikcasi supeli bi durum sen simdi kirmizilisin yani.. canim insalla deildir ama ufak bi kist olusmus olabilir kendimden biliyorum.. bu zamanlarda yani tahmini yumurtlama donemine kadar maydanoz (kabuklu)suyu (kaynatilip) ve sogan suyunu oneririm nacizhane....

bak battas ciktik seninle... var bendede gogus uclarinda ignelenmelr karincalanma diye tabir ettigimiz gibi acismalar, idrar rengi sari ve kokulu, yorgunluk uyku, falan klasik batmalar siskinlik... akkaten amma nazlandi bu 20 sidde gelcek inslla..

ben bebişim olana kadar bu topikteyim screamaway, taşınamıycam valla bir yere :) bu topiğin bende anısı var çünkü :)

evet var canim bende de boyle basladi gunu bekle ne kalmis ki bunun burasinda insallah canim ama duani eksik etme haayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…