esincim haklisin canim insan buyuk umutlar baglayipta sonunu goremeyince yikildigi on oluyor iste ama biz inanan insanlariz sukurler olsun.. yol bitmez bizde insallah... rabbim hayirlisi ile kabul edecek dualarimiz duayi isiten o dur!!!...Canım teşekkür ederim üzülmemek elimde değil inan bu ay sanki olacak gibi gelmişti öyle hissetmiştim.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
!!!! cok olmus canim insallah yoluna girer hersey...ilk defami bukadar uzadi ara bi sorun falan olmaz insallah..35.günü kırmızı kart gördüm
selam nasilsin nasi gidiyor .beklemedeydin demi sen canim...Heyoooo kızlar selam :)))))
esincim haklisin canim insan buyuk umutlar baglayipta sonunu goremeyince yikildigi on oluyor iste ama biz inanan insanlariz sukurler olsun.. yol bitmez bizde insallah... rabbim hayirlisi ile kabul edecek dualarimiz duayi isiten o dur!!!...
!!!! cok olmus canim insallah yoluna girer hersey...ilk defami bukadar uzadi ara bi sorun falan olmaz insallah..
selam nasilsin nasi gidiyor .beklemedeydin demi sen canim...
evet ilk kez böyle uzadı bende anlam veremedim ama garip birşey var göğüslerim ağrıyor sol kasığımda ince bir sızlama var ağrı yada batma değil kist falan yoktur değil mi 2 ay önce muayene oldum temiz demişti dr. ama...
selam canim h/geldin
kızlarrrrr napiosunuzz bakiiimmm.. daha hamiş haberi yokk..hadi haber bekliyoruz ama :) beni soracak olursanız bekliyorum, yarın büyük gün, 19 u sonunda geliyo, bakalım gelirken yanında olumlu bir haber mi yoksa olumsuz bir haber mi getirecek çok merak ediyorum :) dün kasık ağrılarım vardı bugün yok çok ilginç belki akşama doğru yeniden başlar..artık tahminde bulunamıyorum var ya da yok diye, Allahımdan hayırlısını diliyorumm..her ikisine de razıyım yani.. :)
Hayırlısı olsun cnm üzülme ... En azından bi problemın yokmuş ,inşallah nısan hamişi olursun :)
aminnnnnnn tşk...ben nisan topiğine transfer oldum bu durumda sanırım...
Hayırlısı olsun cnm üzülme ... En azından bi problemın yokmuş ,inşallah nısan hamişi olursun :)
cnm Nisan topıgıde acılmış sanırım ama sımdılık hepımız burdayızz mart bıtımınde roplu olarak transfer olucaz nisana sanırım :)
esincim haklisin canim insan buyuk umutlar baglayipta sonunu goremeyince yikildigi on oluyor iste ama biz inanan insanlariz sukurler olsun.. yol bitmez bizde insallah... rabbim hayirlisi ile kabul edecek dualarimiz duayi isiten o dur!!!...
Evet canım dua etmekten başka bişey yapamıyoruz zaten..İnşallah Nisana diyorum ben de...
sağol canım sende hoşgeldin .ne var ne yok iyimisin
Kızlar beni listeden silebilirsiniz.Çünkü bugün kırmızıları gördümBu ayda olmadı çoook üzgünüm:2: ve gribim......
35.günü kırmızı kart gördüm
Kuppecım valla napalım bıraktıgın gıbı :))) Valla daha hamiş haberımız yok ama gün bitimine kdr ınsallahhhhh gelir haberlerrrrrr. Batına 1 gun kaldı hee ayyy cok heycanlıııı test yapıcakmısın batında ?
evet pek normal deildi... sanci falan hic bisi olmadi regl gunlerini anlatan. simdi git bi test al diyor icimden bi ses?????
cnm Nisan topıgıde acılmış sanırım ama sımdılık hepımız burdayızz mart bıtımınde roplu olarak transfer olucaz nisana sanırım :)
Evet canım dua etmekten başka bişey yapamıyoruz zaten..İnşallah Nisana diyorum ben de...
hii anladim canim ..; acikcasi supeli bi durum sen simdi kirmizilisin yani.. canim insalla deildir ama ufak bi kist olusmus olabilir kendimden biliyorum.. bu zamanlarda yani tahmini yumurtlama donemine kadar maydanoz (kabuklu)suyu (kaynatilip) ve sogan suyunu oneririm nacizhane....evet ilk kez böyle uzadı bende anlam veremedim ama garip birşey var göğüslerim ağrıyor sol kasığımda ince bir sızlama var ağrı yada batma değil kist falan yoktur değil mi 2 ay önce muayene oldum temiz demişti dr. ama...
bak battas ciktik seninle... var bendede gogus uclarinda ignelenmelr karincalanma diye tabir ettigimiz gibi acismalar, idrar rengi sari ve kokuluıyıdır cnm sen nasılsın? Beklemedeyım batım 20 mart ama gün yaklaştıkca zmn daha zor akıyor sanki ...
bgn kasıklarımda daha bı hıssedılır agrı varrr , birde sık idrarar cıkıyorum ,akıntımda var...sende varmı belırtıler?
ıyıdır cnm sen nasılsın? Beklemedeyım batım 20 mart ama gün yaklaştıkca zmn daha zor akıyor sanki ...
bgn kasıklarımda daha bı hıssedılır agrı varrr , birde sık idrarar cıkıyorum ,akıntımda var...sende varmı belırtıler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?