Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

gülüm inşaallah üstüne görmedir az gelir inşaallah.birde idrar testinde 15 dk sonra çıkan sonuç dikkate alınmaz yazıyor sanırım.ama inşaallah test doğru çıkar ve hamişsindir inşaallahhh.

Kızlar birde dün ve bugün ama bugün çok daha belirgin bir şekilde kasıklarım ve belim ağrıyor,nedenki acaba?Yumurtlama haftam bitti dün yani öyle olması lazım,aynı adet ağrısı gibi,sizce nedirki bu?Yumurtlama devam mı ediyo acaba????

Canım tam bilmiyorum ama belki döllenme tutmuş ve bebiş yerleşiyo olabilir.. Allah'ın izniyle inşallah...

Son düzenleme:
canım üzülme kullandığın ilaç falan varsa o etkilemiş olabilir normalde adetlerin hep düzenlimidir,ilk kez mi böyle oluyor..

hayır hiç ilaç kullanmadım.ilk kez bu kadar 18 gün gecikti arada bazen 2,3 gün gecikirdi ama hiç bu kadar uzun sürmedi.testim pozitif cıkpta kanamam olması endişelendirdi beni,üstüne görme dedikleri sey olabilirmi.normalde adetim cok sancılı geçer dikloron iğnesi kullanıyorum her aya ama suan sadece belimde hafif bi agrı

Canım tam bilmiyorum ama belki döllenme tutmuş ve bebiş yerleşiyo olabilir.. Allah'ın izniyle inşallah...

Ay inşallah canım ya,ama ben bu tip belirtilere her ne kadar takmıycam düşünmiycem desemde,işte görüyosunki takıyorum,neden karnım ağrıyo neden belim ağrıyo acaba diye,nedense neden işte,düşünme demi ama yoooook,illa düşünüyorum taktım kafaya yine:-((( Zaten yumurtlama günlerinin yarısını kaçırdık yine,ondan da karamsarım böyle:-(

neşelikız,
Cnm mesaj atmışsın. Ama msj sayım 100 olmadığından cevap yazamadım. burdaki arkadaşlara sölemiştim sana ilettiler mi yazdıklarımı?

Öyle düşünme canım.. Rabbim verecekse eğer tek seferde bile tutar... Oyalanacak bişeyler bul kendine, daha gününe çoook var tatlım.

Yok canım iletmediler...

Hımm tekrar yazim o halde. Ben enfeksiyon, mantar, sistit, iltihap rahatsızlıkları geçirdim(şu an iltihabım var) ve hep bunlara yordum acıyı. Yani mutlaka bi sebebi vardır. Hemen doktora git ki ilerlemesi. enfeksiyon ve iltihap bebeğe de engel olur. Hissettiğin yanma mı yara gibi acıma mı cnm?

Evet canım nisanda gidicem zaten doktora kesin artık gidicem,sanki yara gibi bi acı oluyo canım,ama bazı zamanlar nedense azalıyo,yani hep ağrı yok.Özellikle adet bitiminde çok ağrı oluyo:-(

Kizlar gunaydinnnn....

Kalbimin, cok sevindimmm yaaa.. insallah hamilesindir...

Evet canım nisanda gidicem zaten doktora kesin artık gidicem,sanki yara gibi bi acı oluyo canım,ama bazı zamanlar nedense azalıyo,yani hep ağrı yok.Özellikle adet bitiminde çok ağrı oluyo:-(

Vazelin dene. Bana doktorum önerdi. Azaltıyo acıyı. Nisanı da bekleme hemen git ki ilaçların bir an önce bitsin. Ben geçen ay kullanmadım bu ayı iptal etmek zorunda kaldım

kızlar benim bat 20 içimdeki his ise bu ay gebelik gerçekleşmiyecek yönünde akıntım çok kontrol ediyoprum sürekli regl mi diye

çok mutluoldum canım darısı bizlerin başına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…