en son dün sabah idrar testi yapmıstım negatifdi pekdeumursamamıstım işe gittim,akşam bi baktımikinci çizgi hafif silik ama baya belliydi,çok mutlu olduk eşimle.tabii mutluluğumuz kısa sürdü sabah bi baktım kanamam olmus.sizce bu neyin nesi arkadaslar
lütfen cvp verin bişeyler söylyin cok kötü durumdayım anlam veremiyorum bu halime
[video]http://video.mynet.com/teknisyenarif/Bebek-nasil-dunyaya-gelir/378588/[/video]
bunu izlemelisiniz kızlarr .. çok hoş :)
Kızlar birde dün ve bugün ama bugün çok daha belirgin bir şekilde kasıklarım ve belim ağrıyor,nedenki acaba?Yumurtlama haftam bitti dün yani öyle olması lazım,aynı adet ağrısı gibi,sizce nedirki bu?Yumurtlama devam mı ediyo acaba????
canım üzülme kullandığın ilaç falan varsa o etkilemiş olabilir normalde adetlerin hep düzenlimidir,ilk kez mi böyle oluyor..
Canım tam bilmiyorum ama belki döllenme tutmuş ve bebiş yerleşiyo olabilir.. Allah'ın izniyle inşallah...
neşelikız,
Cnm mesaj atmışsın. Ama msj sayım 100 olmadığından cevap yazamadım. burdaki arkadaşlara sölemiştim sana ilettiler mi yazdıklarımı?
Ay inşallah canım ya,ama ben bu tip belirtilere her ne kadar takmıycam düşünmiycem desemde,işte görüyosunki takıyorum,neden karnım ağrıyo neden belim ağrıyo acaba diye,nedense neden işte,düşünme demi ama yoooook,illa düşünüyorum taktım kafaya yine:-((( Zaten yumurtlama günlerinin yarısını kaçırdık yine,ondan da karamsarım böyle:-(
Yok canım iletmediler...
Hımm tekrar yazim o halde. Ben enfeksiyon, mantar, sistit, iltihap rahatsızlıkları geçirdim(şu an iltihabım var) ve hep bunlara yordum acıyı. Yani mutlaka bi sebebi vardır. Hemen doktora git ki ilerlemesi. enfeksiyon ve iltihap bebeğe de engel olur. Hissettiğin yanma mı yara gibi acıma mı cnm?
günaydın canlarım heyecan devam ediyor kırmızıları çok şükür görmedim 5.gün bugün inşaallah görmem.bütün hepimiz tabiki.allahım inşaallah mat ayını ve listemizi doldurur hamişle.yeni bir gün yeni umutla.
Evet canım nisanda gidicem zaten doktora kesin artık gidicem,sanki yara gibi bi acı oluyo canım,ama bazı zamanlar nedense azalıyo,yani hep ağrı yok.Özellikle adet bitiminde çok ağrı oluyo:-(
günaydın canlarım heyecan devam ediyor kırmızıları çok şükür görmedim 5.gün bugün inşaallah görmem.bütün hepimiz tabiki.allahım inşaallah mat ayını ve listemizi doldurur hamişle.yeni bir gün yeni umutla.
kızlar benim bat 20 içimdeki his ise bu ay gebelik gerçekleşmiyecek yönündeakıntım çok kontrol ediyoprum sürekli regl mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?