Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Allah hayirli etsin canim tekrardan nezamandir bekliyordun kucaginada alirsin insallah... goguslerde filan degisim hissetmedin mi??

aa evet esim soyledi, benim goyusler iri ama ucu hep batikdi fakat bir kac haftadir hep dik bir az da sismis sonra burda okuyunca anladim o yuzden oldugunu ama goyusde agri falan yok, bazen belimde sanci oluyor ha bi de geceleri uyuyamiyorum. cok sinirleniyorum

canim kotu bisey cikmasinda insallah.. yani gec kalmaya neden baska bisiler gerisini ep bir asariz insallah Allahin izniyle...

hadi canım imşallah hayırlısı olur.bu güzel günde bizlerede müjdeli haberi veririsin kupaları havalara kaldırırız bebişin şeferine

tşk ederim kızlar bakalım artık hayırlısı neyse o olsun biraz tedirginim.

insallah canim cok sagol. hepimiz icin hayirlisi daha kucucuk oldugundan fazla hiss etmiyorum, aslinda ama fasulyemi simdiden seviyorum. senin mutlu haberlerini alalim insallah

slm kızlar ne zamandır okuyamıyorum ama arada hamiş sayısına bakıyorum mutlaka.çok seviniyorum gördükçe bende salı günü aşılama yaptırdım dualarınızı bekliyorum inşallah tutar.

caaaaan nasil tedirginsin simdi uzme tatli canini insallah her sey iyi olucak. tanrim her ne eyler guzel eyler. hic boyle bekleme bile git cay falan ic gez dolan vaktin gecmesini beklemek daha cok stres yapar

ne bileyim içim öyle tedirgin rüyamda da zaten kötü şeyler gördüm (içimden hep ağlamak geliyor(

kuppecim nasılsın canım senin ne zaman belli olcak hayırlısıyla
canım ben yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bakalım çıkcak mı birşey..tabi yarın sabah kırmızılarla uyanmazsam :)
geceleri bende uyuyamıyorum ve çok sinir oluyorummmmmm
1 saat kaldı 1 saat sonra öğrwnicem:)

yuppii..Allahım inşallah güzel haberler alırızzz..AMİN..

insallah canim cok sagol. hepimiz icin hayirlisi daha kucucuk oldugundan fazla hiss etmiyorum, aslinda ama fasulyemi simdiden seviyorum. senin mutlu haberlerini alalim insallah

amin canım bak senin vakti zamanı gelmiş oldu.bizim için de hayırlı neyse o olsun rabbim tez günde göndersin göbüşlerimize

aayyy kizlar bende gerildim... birazdan kanarya icin yarin sabah da kuppe icin insallahgeliyor mendil... yarin sabah uyanir uyanmaz burdayim bide saat farkida varya erkenmi uyansam acap sen daa erken yazarsin kuppe, yokso pc yi hic kapamasam mi??:97::97:

inşallah canım bende çok merak ettim.yarın müjdeli haberini duyarım burdan

nihanca sen 28 i bekliordun dimi? 25 miydi... nasil gidiyor.. insalla hadi bakem??

acaba bizde "gel 19 mart gel" gibimi yazsak kuppe miydi bunun sahibi? daha bilincli oluruz hakkimizda malum sohbetimiz koyu!!

canım benden pek ümitli olma, 14 'ünde yaptığım kan testi negatif çıktı unuttunmu ben adet olcakmışım gibi ağrı çekiyorum şuan, belimde çok ağrımaya başladı zaten..benim ki muhtemelen kırmızıların müjdesi.. bakalım yarın formaliteden bir test yapcam :) aslında bu akşam yapsam çıkar mı ki kızlar sizce??

sila38 sana kizdi :) burda umit dagitan birinci sahis sensin guzelim.. tabi kendini her sonuca hazirlaman guzelde... yuzde 50 diyelim.. unutmadim tabiki kan testini ama sende doktorun sana dedigini hatirla ha bu arada sabahi bekle canim lutfennnnn:18:

nihanca sen 28 i bekliordun dimi? 25 miydi... nasil gidiyor.. insalla hadi bakem??

acaba bizde "gel 19 mart gel" gibimi yazsak kuppe miydi bunun sahibi? daha bilincli oluruz hakkimizda malum sohbetimiz koyu!!

canım ben 28 bekliyorumbakalım hayırlısı.şimdilik bişey yok canım daha var.çarşamba günü dr prolaktin hormonuma bakacıkmış

ay bacım ne yazsak bende bilemedim .evet canım sahibi kuppe.evet canım konumuz çok koyu muhabbet süper inşallah bizde ay sonun da mediller havaya yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…