ne zaman belli olcak tahlill sonucun canımm..
Allah hayirli etsin canim tekrardan nezamandir bekliyordun kucaginada alirsin insallah... goguslerde filan degisim hissetmedin mi??
ne zaman belli olcak tahlill sonucun canımm..
canim kotu bisey cikmasinda insallah.. yani gec kalmaya neden baska bisiler gerisini ep bir asariz insallah Allahin izniyle...
hadi canım imşallah hayırlısı olur.bu güzel günde bizlerede müjdeli haberi veririsin kupaları havalara kaldırırız bebişin şeferine
anladım canım.tabi bu belirtiler kişiden kişiye de değişiyo.herkezde aynı değil.zaten hamilelikle adet belirtileri çok aynı.seninde inşallah hamileliğin güzel geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
1 saat kaldı 1 saat sonra öğrwnicem:)
caaaaan nasil tedirginsin simdi uzme tatli canini insallah her sey iyi olucak. tanrim her ne eyler guzel eyler. hic boyle bekleme bile git cay falan ic gez dolan vaktin gecmesini beklemek daha cok stres yapar
canım ben yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bakalım çıkcak mı birşey..tabi yarın sabah kırmızılarla uyanmazsam :)kuppecim nasılsın canım senin ne zaman belli olcak hayırlısıyla
geceleri bende uyuyamıyorum ve çok sinir oluyorummmmmmaa evet esim soyledi, benim goyusler iri ama ucu hep batikdifakat bir kac haftadir hep dik bir az da sismis sonra burda okuyunca anladim o yuzden oldugunu ama goyusde agri falan yok, bazen belimde sanci oluyor ha bi de geceleri uyuyamiyorum. cok sinirleniyorum
insallah canim cok sagol. hepimiz icin hayirlisi daha kucucuk oldugundan fazla hiss etmiyorum, aslinda ama fasulyemi simdiden seviyorum. senin mutlu haberlerini alalim insallah
kizlar ben kactim esim geldi herkese iyi gunler. hayirli haberler. opdum
canım ben yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bakalım çıkcak mı birşey..tabi yarın sabah kırmızılarla uyanmazsam :)
geceleri bende uyuyamıyorum ve çok sinir oluyorummmmmm
yuppii..Allahım inşallah güzel haberler alırızzz..AMİN..
aayyy kizlar bende gerildim... birazdan kanarya icin yarin sabah da kuppe icin insallahgeliyor mendil... yarin sabah uyanir uyanmaz burdayim bide saat farkida varya erkenmi uyansam acap sen daa erken yazarsin kuppe, yokso pc yi hic kapamasam mi??:97::97:
o zaman geri sayım başlamış canımhakkında rabbim ne hayırlıysa o nasip etsin
sila38 sana kizdi :) burda umit dagitan birinci sahis sensin guzelim.. tabi kendini her sonuca hazirlaman guzelde... yuzde 50 diyelim.. unutmadim tabiki kan testini ama sende doktorun sana dedigini hatirlacanım benden pek ümitli olma, 14 'ünde yaptığım kan testi negatif çıktı unuttunmuben adet olcakmışım gibi ağrı çekiyorum şuan, belimde çok ağrımaya başladı zaten..benim ki muhtemelen kırmızıların müjdesi.. bakalım yarın formaliteden bir test yapcam :) aslında bu akşam yapsam çıkar mı ki kızlar sizce??
nihanca sen 28 i bekliordun dimi? 25 miydi... nasil gidiyor.. insalla hadi bakem??
acaba bizde "gel 19 mart gel" gibimi yazsak kuppe miydi bunun sahibi? daha bilincli oluruz hakkimizda malum sohbetimiz koyu!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?