Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlarrrr kocis geldi yemek yedikkkk o yüzden aranızda yoktum :) gelirkende 3 tane test almış :) gözün doysun der gibisine..çok güldüm :) bakalım yarın yapcam ilk önce saat kaçta yapayım sizce :) en son ne zaman birşeyler yiyip içeyim :) test tecrübesi olanlara soruyorum :)

sabah ilk idrarla yap Kuppecim...:97:

ilahi kuppecim... ne ara yemek yaptin ayol??? masallah.. afiyet olsun... insallah diger iki teste gerek kalmaz....birincisiyle cozersin isi.. tecrube konusunda pek ii eilim ama nacizhane sabah ilk idrarla uygulayabilirsin. aksamdan yemegi kesme isini ilk duydum

,

sabah kalkar kalkmaz yap canım. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:) inşallah hamilesindir

canım hem sizle konuşuyorum hemde arada mutfağa koşuşturuyorum :) bende bilmediğimden sordum zaten hayatım, ne gerek diye, yarın sabah yapcam :) yuppiii bende test yapcak kıvama geldim
tamam canim... yarin mujdeni bekliyor olcam...

inşallah müjde ile gelirimmmm kuzuuu

sabah ilk idrar en etkili canım şimdiden sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlı olur.yarın inşallah müjdeni alırız

güzel bacılarım benim markete gitmem gerekiyo sonra da malum yemek.daha sonra yine gelirirm size iyi muhabbetler

bende varimmm....;; ama yavruya sicak bisiler hazirlamam lazim kardesini beklerken onu ihmal etmeyelim

tabiki canim, cocugunu ihmal etme.. bende sadece koca var.. onun icin cok onemli diil...

zaten isten erken cikip geldim eve, cok agrim var... yemek filan hazirlayamam simdi yani..:97:

karya 48 arkadaşım inşaallah mutlu haberler verirsin daha çıkmadımı ayyyy geçmişi okuyunca heyecanlandım valla.kuppe arkadaşımzda sabah test yapacakmış 2 güzel haber gelse muhteşem olacak valla.hadi hakkınızda hayırlısı bitanelerim.

tabiki canim, cocugunu ihmal etme.. bende sadece koca var.. onun icin cok onemli diil...

zaten isten erken cikip geldim eve, cok agrim var... yemek filan hazirlayamam simdi yani..:97:

geçmiş olsun canım arkadaşım benim benim kıyamam kırmızılar gelmiş offff neyse allahım en hayırlı zamanda nasip etsin bebişini inşaallah fazla bekletmez annesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…