evetttt onun icin bu ay bos gecerse uzulme rabbim sana bi "ecrin" verir insallah...
kızlarrrr kocis geldi yemek yedikkkk o yüzden aranızda yoktum :) gelirkende 3 tane test almış :) gözün doysun der gibisine..çok güldüm :) bakalım yarın yapcam ilk önce saat kaçta yapayım sizce :) en son ne zaman birşeyler yiyip içeyim :) test tecrübesi olanlara soruyorum :)
sabah ilk idrarla yap Kuppecim...:97:
kızlarrrr kocis geldi yemek yedikkkk o yüzden aranızda yoktum :) gelirkende 3 tane test almış :) gözün doysun der gibisine..çok güldüm :) bakalım yarın yapcam ilk önce saat kaçta yapayım sizce :) en son ne zaman birşeyler yiyip içeyim :) test tecrübesi olanlara soruyorum :)
tamam canımm :) bakalım kırmızılar gelecekse eğer, gelmeden bende bu heyecanı yaşamak istiyorumm :))) saat 7-8 gibi yaparım :)
,kızlarrrr kocis geldi yemek yedikkkk o yüzden aranızda yoktum :) gelirkende 3 tane test almış :) gözün doysun der gibisine..çok güldüm :) bakalım yarın yapcam ilk önce saat kaçta yapayım sizce :) en son ne zaman birşeyler yiyip içeyim :) test tecrübesi olanlara soruyorum :)
canım hem sizle konuşuyorum hemde arada mutfağa koşuşturuyorum :) bende bilmediğimden sordum zaten hayatım, ne gerek diye, yarın sabah yapcam :) yuppiii bende test yapcak kıvama geldimilahi kuppecim... ne ara yemek yaptin ayol??? masallah.. afiyet olsun... insallah diger iki teste gerek kalmaz....birincisiyle cozersin isi.. tecrube konusunda pek ii eilim ama nacizhane sabah ilk idrarla uygulayabilirsin. aksamdanyemegi kesme isini ilk duydum
tamam canim... yarin mujdeni bekliyor olcam...
canım hem sizle konuşuyorum hemde arada mutfağa koşuşturuyorum :) bende bilmediğimden sordum zaten hayatım, ne gerek diye, yarın sabah yapcam :) yuppiii bende test yapcak kıvama geldim
inşallah müjde ile gelirimmmm kuzuuu
sabah ilk idrar en etkili canım şimdiden sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlı olur.yarın inşallah müjdeni alırız
inşallahh canım ya..zaten kocamdan çok size müjde vermeyi ister oldum haha :)
güzel bacılarım benim markete gitmem gerekiyo sonra da malum yemek.daha sonra yine gelirirm size iyi muhabbetler
inşallahh canım ya..zaten kocamdan çok size müjde vermeyi ister oldum haha :)
bende varimmm....;; ama yavruya sicak bisiler hazirlamam lazim kardesini beklerken onu ihmal etmeyelimtamam canim...
aranizda bir yemek yapmayan benim herhalde...
bende varimmm....;; ama yavruya sicak bisiler hazirlamam lazim kardesini beklerken onu ihmal etmeyelim
tabiki canim, cocugunu ihmal etme.. bende sadece koca var.. onun icin cok onemli diil...
zaten isten erken cikip geldim eve, cok agrim var... yemek filan hazirlayamam simdi yani..:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?