Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yine dogru hatirlamisim evet sana varmis daa ama hep bir bekliyoz iste benimki az kaldi ama ilaci(korunma) birakinca sarkabiliyor 3 4 gune kadar. onun icin 24 unosune kadar beklemeyi dusunuyorum acikcasi... gaza gelmek istemiyorum biliyosun sonra toparlanmak daa guc oluyo..

masalla haa cok sevdim yaa sizi hakkaten.. iyiymis iyki katilmisim sanki yillardir tanisiyor gibiyiz demi kizlar??? ayrica birbirimize dualarimizda cabasi en makbulu

nihanca sen 28 i bekliordun dimi? 25 miydi... nasil gidiyor.. insalla hadi bakem??

acaba bizde "gel 19 mart gel" gibimi yazsak kuppe miydi bunun sahibi? daha bilincli oluruz hakkimizda malum sohbetimiz koyu!!

Onu ben yazmistim canim.... Artik benim icin anlami kalmadigi icin degistirdim...

screamaway canim bu arada kaynadi bende bilmiyorum basligi degistirmeyi.. tahminim konu acan degistirebilir ancak... neyse biz kalalimda kismeti olan gelir zaten aramiza...

evet canım haklısın bende çok kendimi hazırlamıyorum hatta bu ay hiç.sonra çok fazla yıkım oluyo bütün günüm ağlamakla geçiyo eşimde çok üzülüyo vs gibi neyse....

bende burayı çok sevindim çok içten ve samimi herkes.çünkü hepimizin dileği istegi derdi aynı.bende bugün butün arkadaşlarım için yasin okudum allahım kabul etsin

evet canım haklısın bende çok kendimi hazırlamıyorum hatta bu ay hiç.sonra çok fazla yıkım oluyo bütün günüm ağlamakla geçiyo eşimde çok üzülüyo vs gibi neyse....

bende burayı çok sevindim çok içten ve samimi herkes.çünkü hepimizin dileği istegi derdi aynı.bende bugün butün arkadaşlarım için yasin okudum allahım kabul etsin

zaten once seni yazdim sonra kuppe geldi aklima onda yaziyor 19 martla ilgili biseyler... ama guzelim daha heycanini yitirmeyen bisiler yazsaydin uzuldum

evet Kuppe de yazmisti bisiler sonradan...

Canim cok sIkkIn bugun... Onunla baglantili yazdiklarim... Insallah nisana neselenip, gel 15 nisan, gel yazabilirim....

screamaway canim bu arada kaynadi bende bilmiyorum basligi degistirmeyi.. tahminim konu acan degistirebilir ancak... neyse biz kalalimda kismeti olan gelir zaten aramiza...

Aborjinos'u gorursek rica ederiz o zaman ondan...

O hastaydi.. Iyi olmus mu kizlar bilen var mi? Nisanda bizimle devam etcekmiymis? O da kirmizilari gormustu...

Alla razi olsun olsun canim kabul etsin insallah... birbirimizi bulduk nasilsa bu ay yoksa otekine...

Alla razi olsun olsun canim kabul etsin insallah... birbirimizi bulduk nasilsa bu ay yoksa otekine...

amin canım benim aminnnn.burda böyle birbirimizi tanımamız çok iyi.kısmetimizde varsa bu ay oluruz yoksa da gelsin nişan bebişleri
ayy nisanda doğum günüm var istermisin bebişte bana en güzel hediye olsun sevinçten çıldırırım heralde

evetttt onun icin bu ay bos gecerse uzulme rabbim sana bi "ecrin" verir insallah...

yok merak ediyorum da denemeye cesaret edemiyorum :)

aslinda bi cesaret basina gectim bende tabi eldivenle ama tirnak boyum girene kadardi cesaretim cok bisi anlamadim sanirim... eminde olamadim acikcasi iyce mi yani butun parmak mi, yoksa tirnak kismi kafimi anlayabilmek icin bilemedim... ama tirnak bolumu girdinde sanki hissettim elime degen biseyler ama henuz disari gibiydi vajinanin ilerisi deildi yani...sonra ilerleyemeyecegimi(nekadar uzun bi kelime oldu?) anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…