HAKKAten ha guzelim, bende oyle dusunmustum senin icin bayagi hasir nesirsin bununlaBen zaten ovulasyon testi uzmani cikcam yakinda...Her gittigimde markette ovulasyon testlerine takiliyorum.. Esim bikti almaktan... En son ovulasyonumda denerken her seferinde 2 farkli markadan ayni anda test yapiyordum, hani biri gostermezse digeri gosterir, gunu kacirmayayim diye...
Hatta 2 gun once, markete gittigimizde esime "yaa, bu ovulasyon testi ucuzlamisss, bunu alsak mi...? gelecek aya kullanirizzzzz, kacirmayalim ucuzken.." dedim, o da kizdi, belki de hamile olacaksin, gerek kalmayacak, neden alalim simdiden diye...
screamaway sen hangi ovulasyon testini kullanıyordun?
HAKKAten ha guzelim, bende oyle dusunmustum senin icin bayagi hasir nesirsin bununla
aaaa bak ben bunu bilmiordum market de mi satiliyor bu test?? yani gebelik testleri sadce eczanelerde deil mi?:26::26: bende yurtdisindayim ya canim markette bulabilirsem cok sevinirim haa
screamaway sen hangi ovulasyon testini kullanıyordun?
ÇOK İYİ :))))
canım neden adetliyken gidiliyor..bende yarın gidicem doktora birşey var mı diye..adetim bitmiş olucak..doktor bişey yapmaz mı ki?
bi problemin olmamasi güzel bir haber canım. Hormon testinde normal cikar insallah.. Kacinci denemenizde canım bu?
ilk ay benım bı oglum var 2 olcak allah nasıp kısmet ederse spıral vardı subatta cıkardım ve martın ortasına kadar korundukk sonra bıraktık korunmayı ve henuz adet olmadım ben enson 19 subattı ama herhangı bı problemım yokmus cok sukurrr
allah bagislasin canım. Neden test yapmayi tavsiye etti doktorun peki ilk denemenizmis ayrica birde oglun var zaten bir problemdenmi suphelendi dicem ama ilk deneme olmus daha:44:
allah bagislasin canım. Neden test yapmayi tavsiye etti doktorun peki ilk denemenizmis ayrica birde oglun var zaten bir problemdenmi suphelendi dicem ama ilk deneme olmus daha:44:
haa bende sorumun cevabini almis oldum canim. bu arada adet sokturucu icin ben oncelike tabii olan seylerden yanayim kizlar nacizhane fikrim. maydonoz bu konuda cok basarili saplari ile birlikte kaynatip icildigi zaman etkisini gosteriyor hakkaten...hayır cnm hıcbır problemım yok adetım 16 gun kadar gecıktı kan testınde bata bakıldı hamılelık yok ultrosyonla bakıldı bat ından hıc bır problemın yok dedı bende usteleyınce adetlıyken gel bıde hormonlarına bakalım dedı anlıyacagın bole ıste adet sokturucu verdı kullanacam bırde folik plus öerdi kullanmama gerekiyormus
hayır cnm hıcbır problemım yok adetım 16 gun kadar gecıktı kan testınde bata bakıldı hamılelık yok ultrosyonla bakıldı bat ından hıc bır problemın yok dedı bende usteleyınce adetlıyken gel bıde hormonlarına bakalım dedı anlıyacagın bole ıste adet sokturucu verdı kullanacam bırde folik plus öerdi kullanmama gerekiyormus
selamm kızlar :) yarın doktor kontrolüne gidicem.adetimin 11. günü.ne söyleyecek doktr çok merak ediyorum.ben genel kontrol diye gidiyorum ama yumurtam varsa onu görür ve söyler inşallah.buarada eşime 5 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum.şimdiden işe yaradığını söyleyebilirim.inşallah bebeğimin gelmesini de sağlar
gelissmeleri okudum da kizlar bencede neden istedi acaba testi hemencecik... doktorlarda birbirleriyl celisebiliyorlar bazn... neyse insalla bisi yoktur.. benimde 2.5yasindabi oglum var ikinci denemeyi yaptik ucuncuye baslicaz insallah bu ay kirmizilar gitsinde
yarında ben gidicem inşallah.sen hiç hormon testi yaptırdın mı canım..ben yaptırmak istiyorum fakat adetin üçüncü günü falan yapılıyormuş sanırım..bakalım bize de ne diycek..ben eşime söylim de hemen keçiboynuzu alsın..pekmezini mi içiyor nasıl oluyor.
ben cok korkuyorum boyle seylerden... :18::18: burdan baska birine de olmustu bu... doktor adet sokturucu vermisti.. bebek yok demisti... sonra baska bir doktora gittiginde hamile oldugunu ogrenmisti... bebek normalden yukari mi yerlesmis ney, oyle birseydi sanirim...:97::97:
evet canım ama ocak gibi yaptırmıştım ama sadece fsh a baktılar oda normal çıktı zaten.
keçiboynuzu kürü yapıyorum ben her akşam onu içiyor akşam yatmadan geri kalanınıda sabah işe gitmeden aç karna içiyor.tabi yüzünü buruştura buruştura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?