inşallah canım ya kafam çok karışık acabalarla doluyum ne düşünüceğimi bilemiyorum cuma günü kanda baktırıcam inşallah pozitif çıkar ...Canımmmmm hayırlısıyla gelsin bebiş.....
selam kızlar
bende daha hasta olmadım 11 gün geçti....yarın kan testi yaptırcam inşallah pozitif çıkar yarın doğum günüm çok güzel doğum günü hediyesi olur.......
Bnm de bugun BAT akşama doğru bi test alıcam ama yarın sabah yapmayı düşünüorum,geçen ay 3 gün erken olmuştum beklediğim tarihten,hesaplarıma göre bugun olcam ama nolur nolmaz belki yarın olurum diye bekleyecem zaten işim var bugun beklemesi zor olmaz :)
İyi sohbetler herkeseee...umarım iyi haberler alırız hepimiz..:13: :82:
4 senedir bekliyorum bebişimi inşallah benimledir :80:
25 gün suruyor canım. Ne bilim ikinci cizgiyi bile goremiyorum silik de olsa cikmasi lazim değilmi? strese giriyorum sacma sapan
slm kızlar ya bişi sorcam size benim daha tedavide bu ay 3.ayım olcak doktor aşılmaya geçelim dio nie acele edio anlamadım normalde tedaviyle ne kadar süre olmazsa aşılama olması gerek bide benim yaşımda genç daha çoook acelem yok yani biraz çatlatma iğnesi klomen denemk istiorum ama doktor aaceleci
benimki clearblue değil tatlim:44: gg den aldim marka olarak bisey yazmiyo ustunde goremedim sadece ingilizce kullanma talimati var jelatininde. az sonra yine yapicam bakalim nolcak. korktugum konu acaba yumurtlamamdami sorun var endise duymaya basladim
inşallah canım ya kafam çok karışık acabalarla doluyum ne düşünüceğimi bilemiyorum cuma günü kanda baktırıcam inşallah pozitif çıkar ...
Cok sasirdim acikcasi canim.... Belkide aldigin testte bir problem vardir? Yani ovulasyondan 3-4 gun onceden bile silik cikmasi normal aslinda.. Gittikce koyulasmasi gerek o cizginin ve diger cizgi ile ayni koyulukta oldugunda ovulasyon gerceklesiyor demek...
Sen idrarini en az 4 saat tuttuktan sonra yapiyorsun testi degil mi? oyle olmasi gerek.. Sabah ilk idrarla yapma... Oglen 11 - aksam 8 arasi yaptigin testlerde dogru sonuc alma ihtimalin daha yuksek diyorlar... Bir de cok sivi tuketme... BU cok onemli, belkide bu yuzden hic cizgi gormuyorsundur...
Bunlara dikkat et, ama senin bat'in 19uydu yanlis hatirlamiyorsam... Bugun de dahil olmak uzere, onumuzdeki 4-5 gunu bos gecirme bence...
canımmmmmmm testi yaptim baktim silik gozukuyordu varla yok arasi ambalajina geri koydum 45 dak falan gecti gecmedi tekrar baktim baya koyulasmisti ikinci cizgi şok oldum acaba gecersizmi su an gordugum ikinci cizgi
canim benim bildigim ilk yaptigin zaman önemli, ama silik cikmasi sanki hayirli haberler gelecek gibi, batin ne zamandi???
canım bu ovulation testi daha ilk basamaktayim.. hamilelik testi asamasina gelemedim daha:90:
bugün hamile yok kardeeeşş
ben yarın doktora gidiyorum..dua edinde birşey çıkmasın..bebek çıkabilir ama..umarım yumurtalıkta falan sorun yoktur da devam edin der..
parrhisiacim inşallah yarin hayırlı heberler verirsin bizlere
yok be canım benim ben adet oldum..5 denemede de olmadı..doktora sorun var mı acep diye bi gidiyorum bakalım..bari sorun olmasa tabi..gene de iyi dileklerin için öpüyorum seni.
canımmmmmmm testi yaptim baktim silik gozukuyordu varla yok arasi ambalajina geri koydum 45 dak falan gecti gecmedi tekrar baktim baya koyulasmisti ikinci cizgi şok oldum acaba gecersizmi su an gordugum ikinci cizgi
İnşallah birsey yoktur canım. Adetlerinde duzensizlik yada baska bi sıkıntın varmıydı? Sogan kürü vb kürler denedinmi peki? Çokmu soru sordum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?