Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

selam kızlar
bende daha hasta olmadım 11 gün geçti....yarın kan testi yaptırcam inşallah pozitif çıkar yarın doğum günüm çok güzel doğum günü hediyesi olur.......

4 senedir bekliyorum bebişimi inşallah benimledir :80:

Vasfiyeee, sentez, reyyan, insallah hamilesinizdir kizlarrrr.. Sizden guzel haberler bekliyoruzzz...

25 gün suruyor canım. Ne bilim ikinci cizgiyi bile goremiyorum silik de olsa cikmasi lazim değilmi? strese giriyorum sacma sapan

O biraz garip canim yaa, silik de olsa cikmasi lazim daha onceki gunlerde.. Ben de hep oyleydi.. Hangi marka kullaniyorsun? Clearblue iyi bildigim kadariyla...

benimki clearblue değil tatlim:44: gg den aldim marka olarak bisey yazmiyo ustunde goremedim sadece ingilizce kullanma talimati var jelatininde. az sonra yine yapicam bakalim nolcak. korktugum konu acaba yumurtlamamdami sorun var endise duymaya basladim

mayaaaacim bu konularda pek bilgim yok ama genel olarak tedavi olan kisilerden duydugum kadariyla doktorlar biraz aceleciler maddi bakiyorlar boyle konulara... Bi arkadas anlatti senin soyledigine yakin bir durumu kabul etmemisler ertesi ay hamile kalmis arkadasim. Bence sen vaktinde varsa biraz daha dene derim.

vasfiyecim insallah cuma günü iyi haberlerini aliriz. Allah gönlüne göre versin canımm.. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahh.. aminn :)

Son düzenleme:

Cok sasirdim acikcasi canim.... Belkide aldigin testte bir problem vardir? Yani ovulasyondan 3-4 gun onceden bile silik cikmasi normal aslinda.. Gittikce koyulasmasi gerek o cizginin ve diger cizgi ile ayni koyulukta oldugunda ovulasyon gerceklesiyor demek...
Sen idrarini en az 4 saat tuttuktan sonra yapiyorsun testi degil mi? oyle olmasi gerek.. Sabah ilk idrarla yapma... Oglen 11 - aksam 8 arasi yaptigin testlerde dogru sonuc alma ihtimalin daha yuksek diyorlar... Bir de cok sivi tuketme... BU cok onemli, belkide bu yuzden hic cizgi gormuyorsundur...

Bunlara dikkat et, ama senin bat'in 19uydu yanlis hatirlamiyorsam... Bugun de dahil olmak uzere, onumuzdeki 4-5 gunu bos gecirme bence...

canımmmmmmm testi yaptim baktim silik gozukuyordu varla yok arasi ambalajina geri koydum 45 dak falan gecti gecmedi tekrar baktim baya koyulasmisti ikinci cizgi şok oldum acaba gecersizmi su an gordugum ikinci cizgi

canımmmmmmm testi yaptim baktim silik gozukuyordu varla yok arasi ambalajina geri koydum 45 dak falan gecti gecmedi tekrar baktim baya koyulasmisti ikinci cizgi şok oldum acaba gecersizmi su an gordugum ikinci cizgi

canim benim bildigim ilk yaptigin zaman önemli, ama silik cikmasi sanki hayirli haberler gelecek gibi, batin ne zamandi???

bugün hamile yok kardeeeşş
ben yarın doktora gidiyorum..dua edinde birşey çıkmasın..bebek çıkabilir ama..umarım yumurtalıkta falan sorun yoktur da devam edin der..

bugün hamile yok kardeeeşş
ben yarın doktora gidiyorum..dua edinde birşey çıkmasın..bebek çıkabilir ama..umarım yumurtalıkta falan sorun yoktur da devam edin der..

parrhisiacim inşallah yarin hayırlı heberler verirsin bizlere

yok be canım benim ben adet oldum..5 denemede de olmadı..doktora sorun var mı acep diye bi gidiyorum bakalım..bari sorun olmasa tabi..gene de iyi dileklerin için öpüyorum seni.

İnşallah birsey yoktur canım. Adetlerinde duzensizlik yada baska bi sıkıntın varmıydı? Sogan kürü vb kürler denedinmi peki? Çokmu soru sordum ne

Son düzenleme:

Azracimmm, testinin uzerinde bununla alakali birsey yaziyormu? Benim yaptigim testte 15 dakikadan sonra cizgilerde bir degisme olursa onlari kayda almayin yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam....

İnşallah birsey yoktur canım. Adetlerinde duzensizlik yada baska bi sıkıntın varmıydı? Sogan kürü vb kürler denedinmi peki? Çokmu soru sordum ne

aslında düzensizlik yoktu ama sadece bu ay geç kaldı bir kaç gün oda..beni ümitlendirmişti tabi..sonra çıkageldi kırmızılar..canım ben 8 ay önce düşük yaptım ve 3 ay korundum..5 aydır korunmuyorum ama bir türlü tutturamadık..belki bir sorun vardır diye merak ediyorum...çok istiyorum bir bbeği olmasını çünkü çevremde benden sonra evlenenler doğum bile yaptı ve çoğu hamile..5 ay olmaması bana normal gelse de ben acele ediyorum gene de..ayrıca kür uygulamadım ama soğan kürü değil de böğürtlen köküyle yapılan varmış onu deniycem sanırım..bir deyumurta çatlaması için incir kürünü deniycem..hatta ne varsa yapıcam..soru sormanda sakınca yok keşke deneyimim daha fazla olsada ne sorsan söylesem..

selaammm canlarim ben geldim .. yeni ktilan arkadaslar var sanirim hosgeldiniz.. bende bekliyorum iste bakalim bu ay sonucunu aslinda dogum kont. hapina donus yapacaktim vazgectim bir tane yuttum ama sadece bisey olmaz demi kizlar bi taneden??

birde bu ay ovulasyan testi kullanmak istiyorum aydinlatirsaniz cok sevinirim tecrubesi olanlar.. nedir nasi biseydir nezaman hangi gunler yapilir gerci alinca okuyup anlarsin ama siz tarafindan bilgilendirimek daha tatmin edici...:80::80::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…