Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Insallah bisi olmaz canim ictigin ilactan...
Ovulasyon testi aynen hamilelik testi gibi yapiliyor.. Senin 30undaymis bat.. O zaman 16/17 gibi ovulasyon testinde pozitifi gorursun sanki... Onun icin bence sen 13-14 u gibi basla teste...
Nasil kullanilacagi konusunda ise Azraya yazmistim, 1-2 sayfa once.. Ona da bakabilirsin...

slm kızlar,

Bu ay benim adetim çok fazla oldu... Hala da çok fazla şekilde devam ediyor... Ped yetmiyo hatta canbebenin bebek bezi gibi pedleri var onları kullanmaya başladım... Onlar bile fayda etmiyo... Bide normal adet değil sanki biryerin kesildiğinde gelen kanama gibi... Ve parçalar geliyo... Ağrım yok... Düşük mü yapıyorum acaba yaaa...

Yarın doktora gidecektim... Hastalandım diye Perşembeye aldım... Acaba gitsem mi ki... Başım da dönmeye başladı... Yok böyle bi kan kaybı yani...:44::44::44:

Son düzenleme:
Azracimmm, testinin uzerinde bununla alakali birsey yaziyormu? Benim yaptigim testte 15 dakikadan sonra cizgilerde bir degisme olursa onlari kayda almayin yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam....

Canim yazmiyor ne yazikki basit bi test zaten incecik.. Ama ben cok bekleyemedim zaten isyerinde alel acele yaptim ilk cizgi gorundu soyle bi iki saniye baktim ambalajina geri koydum. Belki o surede koyulasti.

Canım ihmal etme hic bi doktora gorun. Soylediklerin sanki dusuk kanamasi gibi

Slm arkadaşlar uzun süredir yazamadım. misafirlerim vardı ( KAYNANAM) morlaimi alt üst etti gitti. Arkasından kanamam başladı. sanırım kaybedicem bebeğimi. çok üzgünüm. uzun süre giremem herhalde . Eşimde şehir dışında burda kimsem de yok. çok kötü hissediyorum kendimi. bu dördüncü hamileliğimdi. bunu kaybedicem diğerleri gibi. annem de başka bir şehirde . çok yalnızım.

arzumcum belli olmaz düşükte olabilir bende geç geldiği için gitmiştim..ama belki senin adetin de geç geldiği için çok geliyordur..ama sen gene de doktora git.

güzelim doktora gitsene kanaman varsa..ayakta durma uzanıp yatman lazım hiç hareket etmemen lazım..

Ah canım benim ya sen moralini yuksek tutmaya calis lutfen tutunur insallah bebegin sana sımsıkı. Allah yardimcin olsun inşallah.. Böyle hamileyken kanama oldugunda kullanilan bir ilac yokmu acaba ya ....

Son düzenleme:
güzelim doktora gitsene kanaman varsa..ayakta durma uzanıp yatman lazım hiç hareket etmemen lazım..

yatmanın hiç bir faydası yok. üç kez yaşadım ben bunu. trombofoli hastasıyım ben. inanın hamile olduğum zaman buna sevinemiyorum ben. sadece ne zaman kaybedecem korkusu oluyor hep.

sagol canim benim okudum bile yazdigini azra icin... bahsi gecen tarihleri bos atamicam insallah sagol.. sende surectesin hadi bakalim hayirlisi...

yatmanın hiç bir faydası yok. üç kez yaşadım ben bunu. trombofoli hastasıyım ben. inanın hamile olduğum zaman buna sevinemiyorum ben. sadece ne zaman kaybedecem korkusu oluyor hep.
canim yaa oyle dusunme insallah biiznillah alacaksin bukez kucagina Allah yardimcin olsun canim..

Canim yazmiyor ne yazikki basit bi test zaten incecik.. Ama ben cok bekleyemedim zaten isyerinde alel acele yaptim ilk cizgi gorundu soyle bi iki saniye baktim ambalajina geri koydum. Belki o surede koyulasti.

Azracimmm, gecen ben de clearbluelar cok pahali diye cok iyi olmayan bir test almistim... O da sonucu 5dk filan sonra duzgun gosteriyordu.. Ve uzerinde 3-8 dakika arasinda gosterdigi sonuc dogrudur yaziyordu... Sen eve gidince rahat rahat testini yine yap bence.. 1-2 saniyede hicccc birseyin belli olmamasi cokkk normal....

Canimmm cok uzuldum yaa, anlattiklarindan sanki dusuk gibi gorunuyor.. Bence mutlaka doktora gorun.. Tehlikeli olmasin? :26::26:

Deryacimmmm, neye uzuldunnn bu kadar... Canini sIkma tatlim yaaa.. Doktora filan gitsene.. Cokk uzuldum... Her neye uzulduysen kesinlikle buna degmez.. Kendini rahat tut lutfen... Ama mutlaka ve mutlaka doktora gorun biran once...:97:

Canımmmmmmmm üzülme hiç bişeyi de kafana takma .. Hiçbiri senden ve bebeğinden kıymetli değil... Bence hemen dr git... Lütfen... Baksınlar ya da yatırsınlar... İlaç veriyolar iyi geliyor... Ama en önemlisi hiç bişey düşünme boşver...

tesekkur ederim canım senin verdigin cvplar cok rahatlatiyor icimi bilmiyorum niye. Doktoruma danismisim gibi

Son düzenleme:
tesekkur ederim canım senin verdigin cvplar cok rahatlatiyor icimi bilmiyorum niye. Doktoruma danismisim gibi

Ben zaten ovulasyon testi uzmani cikcam yakinda... Her gittigimde markette ovulasyon testlerine takiliyorum.. Esim bikti almaktan... En son ovulasyonumda denerken her seferinde 2 farkli markadan ayni anda test yapiyordum, hani biri gostermezse digeri gosterir, gunu kacirmayayim diye...

Hatta 2 gun once, markete gittigimizde esime "yaa, bu ovulasyon testi ucuzlamisss, bunu alsak mi...? gelecek aya kullanirizzzzz, kacirmayalim ucuzken.." dedim, o da kizdi, belki de hamile olacaksin, gerek kalmayacak, neden alalim simdiden diye...

bendede ayni valla. bunu bile ondan gizli aldim. ne gerek var o gunu bulmaya diyor

merhaba kızlar ben doktora gıttım geldım :))))) gebelık yokkk adet sokturucu bıde folıkasit verdi herhangı bi problemim yokmuş adetliyken gıdecem hormon testı yapılacak

merhaba kızlar ben doktora gıttım geldım :))))) gebelık yokkk adet sokturucu bıde folıkasit verdi herhangı bi problemim yokmuş adetliyken gıdecem hormon testı yapılacak

canım neden adetliyken gidiliyor..bende yarın gidicem doktora birşey var mı diye..adetim bitmiş olucak..doktor bişey yapmaz mı ki?

bi problemin olmamasi güzel bir haber canım. Hormon testinde normal cikar insallah.. Kacinci denemenizde canım bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…