selaammm canlarim ben geldim .. yeni ktilan arkadaslar var sanirim hosgeldiniz.. bende bekliyorum iste bakalim bu ay sonucunu aslinda dogum kont. hapina donus yapacaktim vazgectim bir tane yuttum ama sadece bisey olmaz demi kizlar bi taneden??
birde bu ay ovulasyan testi kullanmak istiyorum aydinlatirsaniz cok sevinirim tecrubesi olanlar.. nedir nasi biseydir nezaman hangi gunler yapilir gerci alinca okuyup anlarsin ama siz tarafindan bilgilendirimek daha tatmin edici...:80::80::79:
Azracimmm, testinin uzerinde bununla alakali birsey yaziyormu? Benim yaptigim testte 15 dakikadan sonra cizgilerde bir degisme olursa onlari kayda almayin yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam....
slm kızlar,
Bu ay benim adetim çok fazla oldu... Hala da çok fazla şekilde devam ediyor... Ped yetmiyo hatta canbebenin bebek bezi gibi pedleri var onları kullanmaya başladım... Onlar bile fayda etmiyo... Bide normal adet değil sanki biryerin kesildiğinde gelen kanama gibi... Ve parçalar geliyo... Ağrım yok... Düşük mü yapıyorum acaba yaaa...
Yarın doktora gidecektim... Hastalandım diye Perşembeye aldım... Acaba gitsem mi ki... Başım da dönmeye başladı... Yok böyle bi kan kaybı yani...:44::44::44:
slm kızlar,
Bu ay benim adetim çok fazla oldu... Hala da çok fazla şekilde devam ediyor... Ped yetmiyo hatta canbebenin bebek bezi gibi pedleri var onları kullanmaya başladım... Onlar bile fayda etmiyo... Bide normal adet değil sanki biryerin kesildiğinde gelen kanama gibi... Ve parçalar geliyo... Ağrım yok... Düşük mü yapıyorum acaba yaaa...
Yarın doktora gidecektim... Hastalandım diye Perşembeye aldım... Acaba gitsem mi ki... Başım da dönmeye başladı... Yok böyle bi kan kaybı yani...:44::44::44:
güzelim doktora gitsene kanaman varsa..ayakta durma uzanıp yatman lazım hiç hareket etmemen lazım..Slm arkadaşlar uzun süredir yazamadım. misafirlerim vardı ( KAYNANAM) morlaimi alt üst etti gitti. Arkasından kanamam başladı. sanırım kaybedicem bebeğimi. çok üzgünüm. uzun süre giremem herhalde . Eşimde şehir dışında burda kimsem de yok. çok kötü hissediyorum kendimi. bu dördüncü hamileliğimdi. bunu kaybedicem diğerleri gibi. annem de başka bir şehirde . çok yalnızım.
Slm arkadaşlar uzun süredir yazamadım. misafirlerim vardı ( KAYNANAM) morlaimi alt üst etti gitti. Arkasından kanamam başladı. sanırım kaybedicem bebeğimi. çok üzgünüm. uzun süre giremem herhalde . Eşimde şehir dışında burda kimsem de yok. çok kötü hissediyorum kendimi. bu dördüncü hamileliğimdi. bunu kaybedicem diğerleri gibi. annem de başka bir şehirde . çok yalnızım.
güzelim doktora gitsene kanaman varsa..ayakta durma uzanıp yatman lazım hiç hareket etmemen lazım..
sagol canim benim okudum bile yazdigini azra icin... bahsi gecen tarihleri bos atamicam insallah sagol.. sende surectesin hadi bakalim hayirlisi...Insallah bisi olmaz canim ictigin ilactan...
Ovulasyon testi aynen hamilelik testi gibi yapiliyor.. Senin 30undaymis bat.. O zaman 16/17 gibi ovulasyon testinde pozitifi gorursun sanki... Onun icin bence sen 13-14 u gibi basla teste...
Nasil kullanilacagi konusunda ise Azraya yazmistim, 1-2 sayfa once.. Ona da bakabilirsin...
canim yaa oyle dusunme insallah biiznillah alacaksin bukez kucagina Allah yardimcin olsun canim..yatmanın hiç bir faydası yok. üç kez yaşadım ben bunu. trombofoli hastasıyım ben. inanın hamile olduğum zaman buna sevinemiyorum ben. sadece ne zaman kaybedecem korkusu oluyor hep.
Canim yazmiyor ne yazikki basit bi test zaten incecik.. Ama ben cok bekleyemedim zaten isyerinde alel acele yaptim ilk cizgi gorundu soyle bi iki saniye baktim ambalajina geri koydum. Belki o surede koyulasti.
slm kızlar,
Slm arkadaşlar uzun süredir yazamadım. misafirlerim vardı ( KAYNANAM) morlaimi alt üst etti gitti. Arkasından kanamam başladı. sanırım kaybedicem bebeğimi. çok üzgünüm. uzun süre giremem herhalde . Eşimde şehir dışında burda kimsem de yok. çok kötü hissediyorum kendimi. bu dördüncü hamileliğimdi. bunu kaybedicem diğerleri gibi. annem de başka bir şehirde . çok yalnızım.
arzumcum belli olmaz düşükte olabilir bende geç geldiği için gitmiştim..ama belki senin adetin de geç geldiği için çok geliyordur..ama sen gene de doktora git.
tesekkur ederim canım senin verdigin cvplar cok rahatlatiyor icimi bilmiyorum niye. Doktoruma danismisim gibi
Ben zaten ovulasyon testi uzmani cikcam yakinda...Her gittigimde markette ovulasyon testlerine takiliyorum.. Esim bikti almaktan... En son ovulasyonumda denerken her seferinde 2 farkli markadan ayni anda test yapiyordum, hani biri gostermezse digeri gosterir, gunu kacirmayayim diye...
Hatta 2 gun once, markete gittigimizde esime "yaa, bu ovulasyon testi ucuzlamisss, bunu alsak mi...? gelecek aya kullanirizzzzz, kacirmayalim ucuzken.." dedim, o da kizdi, belki de hamile olacaksin, gerek kalmayacak, neden alalim simdiden diye...
merhaba kızlar ben doktora gıttım geldım :))))) gebelık yokkk adet sokturucu bıde folıkasit verdi herhangı bi problemim yokmuş adetliyken gıdecem hormon testı yapılacak
merhaba kızlar ben doktora gıttım geldım :))))) gebelık yokkk adet sokturucu bıde folıkasit verdi herhangı bi problemim yokmuş adetliyken gıdecem hormon testı yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?