Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

arkadaşlar yumurtlama döneminde hergün ilişki döllenme açısından sakıncalımı ? günaşırı neden önerilir

arkadaşlar yumurtlama döneminde hergün ilişki döllenme açısından sakıncalımı ? günaşırı neden önerilir

Canım sperm kalitesinde sayisinda hareketliliginde dusukluk yoksa hergun olmasinda yarar var sakınca yok diye biliyorum ben.

Kizlar benim istahim acildi bugun, havalardan mi nedir...

Canim tatlida cekiyor, adete yakin boyle olurdum, ama daha 10 gunnnn varrr... :78:

benımde canım tatlı cekıyo kalkıp yapsamda ne yapsam onu bılmıyom ne yapsamkı acaba:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

zaten olende canım kurabıye cektıu yaptım yedımmmmmmmmmmm sıra tatlıda napıyım???????

ayyy bilemiyorummm kiii... karar veremedim, aklima bisssuru sey geliyor... benim canim da acaip tatli cekti.. 1-1.5 saat filan sonra cikcam isten... eve giderken bisiler alirim artik...

Screamawaycıma cevap yazacaktım, ARZUM canım benim yazmış bile:) teşekkür ederim.
Doktor kan değerinin 50 olduğunu görünce adet değildir dedi ama eminim bu adet.. Çünkü herzaman nasıl adet oluyosam şuan aynısı.. biraz baktım nettede kan değeri 40 civarı olup regl olan varmış..
Usg de içerisi temiz göründü.

Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah...

kızlar merhaba.bu hafta benim yumurtlama haftam :)yani herhangi bir gün bu hafta yumurtlucam :)))bu hafta her gün ilişki gerekiyormuş doğrumu yoksa gün aşırımı doğrusu anlamadım gitti yardım lütfen??

kızlar merhaba.bu hafta benim yumurtlama haftam :)yani herhangi bir gün bu hafta yumurtlucam :)))bu hafta her gün ilişki gerekiyormuş doğrumu yoksa gün aşırımı doğrusu anlamadım gitti yardım lütfen??

Canim bence sen Nisan basinda baslayip, ayin 10'una kadar filan gun asiri devam etseydin iyi olurdu.. Gun asiri meselesini spe rmlerin kalitesi acisindan diyorlar...

nolduuu tatlimmmm???

adet tarihlerim 13 aralık, 9 ocak(burda doğum kontrol hapını bıraktım), 5 şubat, 7 mart. geçen aya kadar 25. günde adet oluyordum.

hapı bırakalı 2 ay oldu. hala adet olmadım. hamile kalmış olabilir miyim, yoksa çok mu erken?

haptan dolayı geçen ayki adetim geç geldi, o yüzden şimdikini kestiremiyorum. ne kadar bekleyeyim?

bir de hapı 7-8 ay kullandım, 3 ay önce hormon testlerimde bir sorun çıkmamıştı, haptan dolayı hamile kalamazsam ya, böyle bişey olabilir mi?:44:

Canim bence sen Nisan basinda baslayip, ayin 10'una kadar filan gun asiri devam etseydin iyi olurdu.. Gun asiri meselesini spe rmlerin kalitesi acisindan diyorlar...

yok gün aşırı yapıyoruz zaten adetimin bittiği günden beri de bu hafta hergün yapın dedi de bir arkadaşım burda da gün aşırı konuşulunca dedim hangisi doğru sadece bu hafta hergün mü yapmalıyım sizce???

Bence tedirgin olma canim... Haptan dolayi hamile kalamamak olur mu hicc? Bazilarini etkiliyormus, daha gec hamile kaliyorlarmis diye okumustum... Olsa olsa geciktirir, ama engellemez yani...
En son dongun 30 gun surmus.. Yine 30 gun say bence.. Ben hep bir onceki donguye bakiyorum...
7 Mart demissin.. O zaman 6 Nisan filan gibi adet olman gerek sanki...
Ben senin yerinde olsam, risksiz olsun diye adet tarihimi 7-8i gibi dusunurdum.. Zaten sende 7si yazdirmistin listeye yanlis hatirlamiyorsam...
Acele etme bence canim, cok uzerine dusunup kendini strese sokma.. Eger hamileysen bu aralar bebek yerlesmeye calisiyor.. Onu etkileme...

Karyacim, tam emin diilim ben malesef.. Ben olsam gun asiri yapardim sanki... Ama farkli gorusler var tabi.. Bir onceki sayfada sanirim, Azracim baska bir arkadasa bununla alakali bir cevap vermisti, onu da oku derim....

Son düzenleme:
Karyaacım hergün yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor.. hem senin hem eşin için zor, hemde spermlerin kalitesi düşer.. tutacağı varsa tek seferde de tutar.. Lakin benim geçen ay öyle olmuştu. Tek sefer yumurtalama gününde denemiştik.. ama tutunamadı bebeğim malesef.. O yüzden sen rahat ol.. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.. hergünmü günaşırımı diye şimdiden kendini strese sokma tatlım.. Sperm 3 gün canlı kalabiliyor...

Bir doktorun sitesinde okumustum; hergun yapilirsa iliskinin sabah olmasını tavsiye ediyordu doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…