arkadaşlar yumurtlama döneminde hergün ilişki döllenme açısından sakıncalımı ? günaşırı neden önerilir
benımde canım tatlı cekıyo kalkıp yapsamda ne yapsam onu bılmıyom ne yapsamkı acaba:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:Kizlar benim istahim acildi bugun, havalardan mi nedir...
Canim tatlida cekiyor, adete yakin boyle olurdum, ama daha 10 gunnnn varrr...:78:
zaten olende canım kurabıye cektıu yaptım yedımmmmmmmmmmm sıra tatlıda napıyım???????Kizlar benim istahim acildi bugun, havalardan mi nedir...
Canim tatlida cekiyor, adete yakin boyle olurdum, ama daha 10 gunnnn varrr...:78:
benımde canım tatlı cekıyo kalkıp yapsamda ne yapsam onu bılmıyom ne yapsamkı acaba:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
zaten olende canım kurabıye cektıu yaptım yedımmmmmmmmmmm sıra tatlıda napıyım???????
benımde canım tatlı cekıyo kalkıp yapsamda ne yapsam onu bılmıyom ne yapsamkı acaba:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
sen ingiltere dımı canım bneımde iki ablam oturuyo lodradalar aslen nerlısıntrkıyedeayyy bilemiyorummm kiii... karar veremedim, aklima bisssuru sey geliyor...benim canim da acaip tatli cekti.. 1-1.5 saat filan sonra cikcam isten... eve giderken bisiler alirim artik...
Screamaway canım pollyyannaa nın adet olması normol... Hem hormonu atması lazım... Hemde rahimin temizlenmesi lazım... Hatta bence çok iyi adet olması.. Çünkü herşeyin sıfırlanıp normale dönmesi lazım...Bu da ne kadar erken olursa o kadar iyi... Düşük olduğu zaman zaman adet günü dinlemiyo
Bu hormonişleri çok karışık yaaa...
kızlaarr bana da yardım edinnnn
sen ingiltere dımı canım bneımde iki ablam oturuyo lodradalar aslen nerlısıntrkıyede
kızlar merhaba.bu hafta benim yumurtlama haftam :)yani herhangi bir gün bu hafta yumurtlucam :)))bu hafta her gün ilişki gerekiyormuş doğrumu yoksa gün aşırımı doğrusu anlamadım gitti yardım lütfen??
nolduuu tatlimmmm???
Canim bence sen Nisan basinda baslayip, ayin 10'una kadar filan gun asiri devam etseydin iyi olurdu.. Gun asiri meselesini spe rmlerin kalitesi acisindan diyorlar...
adet tarihlerim 13 aralık, 9 ocak(burda doğum kontrol hapını bıraktım), 5 şubat, 7 mart. geçen aya kadar 25. günde adet oluyordum.
hapı bırakalı 2 ay oldu. hala adet olmadım. hamile kalmış olabilir miyim, yoksa çok mu erken?
haptan dolayı geçen ayki adetim geç geldi, o yüzden şimdikini kestiremiyorum. ne kadar bekleyeyim?
bir de hapı 7-8 ay kullandım, 3 ay önce hormon testlerimde bir sorun çıkmamıştı, haptan dolayı hamile kalamazsam ya, böyle bişey olabilir mi?:44:
yok gün aşırı yapıyoruz zaten adetimin bittiği günden beri de bu hafta hergün yapın dedi de bir arkadaşım burda da gün aşırı konuşulunca dedim hangisi doğru sadece bu hafta hergün mü yapmalıyım sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?