mart ayında listedeydim canım hamiş kalamayınca şutladınız hemen benii dimiii
bu arada yaşım 26
kimse yok herkes calısmadaydı galiba
Canimmm, neden sutlayalimmmm...Nisan tarihlerinizi alalim, Nisana yazacagiz diye soyledimmm burda.. Sonra hic haber gelmeyenleri cikartmistim... Liste uzadi gitti cunku...
Sen topigimizi daha sIk takip etmelisinnnn...:80::80::80:
kimse yok herkes calısmadaydı galiba
benim gibi kocasına küsenler de forumda herhalde
bizde hamiş olsakta uyusak..bide kadının biri bacaklarnı duvara daya dik ddi:)))ayacıklarım dondu..ne taklalar atıoruz simdiden bide olduğu zamanı düşünemiorum....
Kalbimin, kesinlikle katiliyorum canim.. Bu ay esim benden cok umursuyor.. Az once masayi kaldirmaya calisiyordum.. Bir suru azar issittim... Kendime dikkat etmiyorum diye...
Nihancacimm, hayirli olur insallah... insallah mayis hamilelerimizden olursunnnn tatlim...
Parrhisia, canim ben bunu cok merak ediyorum, neden yumurtlama olmamis peki?? Bazi aylar olmazmiymis.. Ama bir sebebi olmali... Doktor nedenine dair bisi demedi mi? :26:
Firuzecimmm, bence 9'unda yaparsann hiccc acele etmis olmazsin.. Hatta iyi sabretmis olursun..:81::81::81:
Tabiki aliriz canim, sen bat'ini soyle ekleyelim seni listeye...
aboo ne ayıp şeyler konuşuosunuz böleee sizzzHamileler uyuyor, hamile olmayanlar calismada herhalde..
Screamaway canım bugün çook çok üzgünüm,listeden benim hamileliğimi siler misin?Çünkü dün kanamam başladı,galiba düşük yapıyorum,bu öğlen doktora gidicem zaten ama bi şey değişmicek nasılsa:-(((
Neden böyle oldu anlayamıyorum,idrar testim kan testim pozitifti geçen hafta,günüm de geçmişti ama nasip değilmiş kızlar,hoşçakalın...:-(((
Screamaway canım bugün çook çok üzgünüm,listeden benim hamileliğimi siler misin?Çünkü dün kanamam başladı,galiba düşük yapıyorum,bu öğlen doktora gidicem zaten ama bi şey değişmicek nasılsa:-(((
Neden böyle oldu anlayamıyorum,idrar testim kan testim pozitifti geçen hafta,günüm de geçmişti ama nasip değilmiş kızlar,hoşçakalın...:-(((
neselikız şimdi okudum gamzelikız nickli birisi birlikte soralım birlikte cevaplayalım konusunda 11225. sayfada aynı şeyi yaşamış ama doktoru bir sorun yok demiş. sen de bir bak istersen.
Canım ilgin için çok sağol öncelikle,ama orda ağrı yoksa ve kanama artmazsa demiş doktor,benim ağrım baya var ve kanamam da arttı malesef,benim artık umudum hiç yok:-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?