Karyaacım hergün yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor.. hem senin hem eşin için zor, hemde spermlerin kalitesi düşer.. tutacağı varsa tek seferde de tutar.. Lakin benim geçen ay öyle olmuştu. Tek sefer yumurtalama gününde denemiştik.. ama tutunamadı bebeğim malesef.. O yüzden sen rahat ol.. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.. hergünmü günaşırımı diye şimdiden kendini strese sokma tatlım.. Sperm 3 gün canlı kalabiliyor...[/Q
tşk ederim canım bakalım artık hayırlısı:)
Azracim, 2 gun boyunca pozitif gosteriyorlar genelde... Pozitif'ten negatife gectikten sonra 2 gun filan daha sansin olabilir bence... Cunku yumurtanin omru 12 saat mi 24 saat mi neydi...
Evet ben dinleniyorum artik canim... Benim nedense icimde olmayacak bu ay gibi bir his var... Ve bu da az umursamami sagliyor.. Insallah sonucunda hissim dogru cikmaz da olur....
Bir doktorun sitesinde okumustum; hergun yapilirsa iliskinin sabah olmasını tavsiye ediyordu doktor.
Bence tedirgin olma canim... Haptan dolayi hamile kalamamak olur mu hicc? Bazilarini etkiliyormus, daha gec hamile kaliyorlarmis diye okumustum... Olsa olsa geciktirir, ama engellemez yani...
En son dongun 30 gun surmus.. Yine 30 gun say bence.. Ben hep bir onceki donguye bakiyorum...
7 Mart demissin.. O zaman 6 Nisan filan gibi adet olman gerek sanki...
Ben senin yerinde olsam, risksiz olsun diye adet tarihimi 7-8i gibi dusunurdum.. Zaten sende 7si yazdirmistin listeye yanlis hatirlamiyorsam...
Acele etme bence canim, cok uzerine dusunup kendini strese sokma.. Eger hamileysen bu aralar bebek yerlesmeye calisiyor.. Onu etkileme...
Kalbimin, kesinlikle katiliyorum canim.. Bu ay esim benden cok umursuyor.. Az once masayi kaldirmaya calisiyordum.. Bir suru azar issittim... Kendime dikkat etmiyorum diye...sen öyle düşün gülüm rahat ol bende öyle düşünüyorum rahat oluyor insan üstünden büyük bir yük kalkıyor valla.böyle yaparsak belki bebişler süpriz yapar geldik diye.hem adet gelirsede fazla üzülmemiş oluruz böylelikle....
Nihancacimm, hayirli olur insallah... insallah mayis hamilelerimizden olursunnnn tatlim...canım bat 3 mayıs hayırlı olur inşallah
Parrhisia, canim ben bunu cok merak ediyorum, neden yumurtlama olmamis peki?? Bazi aylar olmazmiymis.. Ama bir sebebi olmali... Doktor nedenine dair bisi demedi mi? :26:slm arkidişler..ben bugün doktora gittim..doktor muayene etti ve problem yok dedi..bu ay yumurtlama olmamış dedi cünkü rahim zarı ince gözüküyor kalın olunca yumurtlama olmuş olurdu dedi..ayrıca benim sol yumurtalık ne kadar uğraştıysa ultrasonda gözükmedi..YOOK..sol yumurtalık bira yukarı çekilmiş dedi..ama problem yaratıcak bir şey değil dedi..bilemiyorum artık..bana test falan yapmadı...daha erken diyorlar ya..5 ay azmı..daha ne kadar yapıcaz..gelsin artık şu bebiş.
ayrıca kendinizi bu ay olmadı diye üzmeyin..ben yumurtlamadığım için adetim 6 gün gecikti..hiç gecikmezdi oysa..doktorda öyle dedi...gecikmemin sebebiymiş.
Firuzecimmm, bence 9'unda yaparsann hiccc acele etmis olmazsin.. Hatta iyi sabretmis olursun..:81::81::81:canım çok teşekürler, evet 7si diye yazmıştım, o zaman cumartesi günü yani 9unda test yapablirim de mi, acele etmiş olmam.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun, göbüşümüz bebekli olsun
Tabiki aliriz canim, sen bat'ini soyle ekleyelim seni listeye...kızlar benide aranıza alırmısınız bende yeni başlayacağım çalışmalara 35 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim korunmadım ama bebek yok
enson 21 martta regl oldum
pardon 19 nisan gibi
inşallah canım ama hiç ümidim kalmadı....
inşallah canım benim sağol.ama inşallah güzel haberi bu ay sen veririsinbidaha ki ay da allah nasip ederse ben veririm tatlım
bide ben bu ay eşime keçiboynuzu kaynatıyorum bana da incir kürü yapıyorum
ayrıca arı sütü,arı poleni,propolis aldim bide onlari içicem inşallah hayrını görürüm
nefsimmmcimm, daha once yazmismiydinnn....:26: gormedimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?