Canım hoşgeldin aramızaekledim bile seni ay tam eşimin doğum gününe denk gelmiş seninki inşallah o gün güzel haberlerini verirsin bize
Ay inşallah canım,sen eşinin doğumgününü kutlarsın ,bizde bebişimizin gelişini
ay inşallah canım yaa
kan pıhtılaşması var
geşmiş olsun canım Allah muradını versin
Canım senin durum ne bu arada?
kızlar beni de ekleyin listenize 12 mart..inşallah güzel haberler alırız.ben kasımda bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için inş. bu kez hamile kalırım ve sğlıklı bir şekilde kucağıma alırım...
Bende merak ediyorum canım :44: ama bence hepimizde gülen yüzle ayrılacaz bu listeden bu ay inşallahHadi bakalım kızlar acaba bu ayki listede kaç kişi olacak ve kaç kişi hamiş kalacak bakalım???Merak ediyorummm
şubatta hamile olmazsam demek yeni topiğim bu olacak:) adetim 1 mart aslında hamile olursam veya olmazsam martta öğreneceğim ama temelleri şubatta olacağı için hala şubat topiğindeym. ne yapsam ki??
inşallah bu lıstedende bır suru hamiş cıkar
inşallah canım benim benimde reglim bitti bakalım 11. gün ovulasyon testlerıne başlıycam inşallah bu ay hayırlısıylan tuttururuz sedacım yaa artık bende anne olmak istiyorummmm
nsallah cnm
ama ıstersen 11den daha erkende baslşayabılırsın
cunkuuu bazı kısılerde erken baslıyorr
bazılarındada gec(
hem şubatta hem marttayım demek:)) inşallah hamile kalırım.. bu 2.denemem serophene ve çatlatma iğnesi kullandım ocakta da bu ayda..gerçi daha büyümesini bekliyorum iğne için..bakalım artık.. hepimiz için hayırlısı..
aborjinos
hımm evt haklısın aslında inşallah yumurtalamayla ilgili sorunum yoktur gerçi bu teste anlaşılır bakalım başlıyım ben bu hafta testte madem Gerçi biz çalışmalara başladık gün aşırı devam ederiz inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Listeye eklendin bile umarım bu liste sana bol şans getirir daha doğrusu hepimize getirir ve baştan sona hamişdolar Buarada hoşgeldın aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?