Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım senin durum ne bu arada?

Adet durumumu soruyosun :44: suan reglimin 4. günündeyim neden bilmem ama bu sefer cok oldu normalde 4. güne biterdi ve az gelirdi.Heralde 1 kac gün daha sürücek Sonrasinida bekliycez bakalim

Buarada ben gene erkenciyim heralde günaydinlarrr herkese....

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------- 23 Subat

neşelikız --------------------------------- 4 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

gul1182 -------------------------------- 7 Mart

kekula ----------------------------------- 7 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

Son düzenleme:
kızlar beni de ekleyin listenize 12 mart..inşallah güzel haberler alırız.ben kasımda bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için inş. bu kez hamile kalırım ve sğlıklı bir şekilde kucağıma alırım...

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------- 23 Subat

cimeka ----------------------------------- 1 Mart

neşelikız --------------------------------- 4 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

gul1182 -------------------------------- 7 Mart

kekula ----------------------------------- 7 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ---------------------------------- 12 Mart

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun. Listeye eklendin bile umarım bu liste sana bol şans getirir daha doğrusu hepimize getirir ve baştan sona hamiş dolar Buarada hoşgeldın aramıza

Hadi bakalım kızlar acaba bu ayki listede kaç kişi olacak ve kaç kişi hamiş kalacak bakalım???Merak ediyorummm
Bende merak ediyorum canım :44: ama bence hepimizde gülen yüzle ayrılacaz bu listeden bu ay inşallah

Son düzenleme:
şubatta hamile olmazsam demek yeni topiğim bu olacak:) adetim 1 mart aslında hamile olursam veya olmazsam martta öğreneceğim ama temelleri şubatta olacağı için hala şubat topiğindeym. ne yapsam ki??

şubatta hamile olmazsam demek yeni topiğim bu olacak:) adetim 1 mart aslında hamile olursam veya olmazsam martta öğreneceğim ama temelleri şubatta olacağı için hala şubat topiğindeym. ne yapsam ki??

Canım benim hoşgeldin ben bu listeyede ekliyim senin o güzel haberlerini bizde almış oluruz hem martın başında bize uğur getirirsin bizide mutlu edersin inşallah
Bizim temellerde şubatta atılcak bakalım inşallah güzel temeller atarız da hayırlısıylan saglıklı bebişlerimiz olur

inşallah canım benim benimde reglim bitti bakalım 11. gün ovulasyon testlerıne başlıycam inşallah bu ay hayırlısıylan tuttururuz sedacım yaa artık bende anne olmak istiyorummmm

nsallah cnm
ama ıstersen 11den daha erkende baslşayabılırsın
cunkuuu bazı kısılerde erken baslıyorr
bazılarındada gec (

hem şubatta hem marttayım demek:)) inşallah hamile kalırım.. bu 2.denemem serophene ve çatlatma iğnesi kullandım ocakta da bu ayda..gerçi daha büyümesini bekliyorum iğne için..bakalım artık.. hepimiz için hayırlısı..

nsallah cnm
ama ıstersen 11den daha erkende baslşayabılırsın
cunkuuu bazı kısılerde erken baslıyorr
bazılarındada gec (

hımm evt haklısın aslında inşallah yumurtalamayla ilgili sorunum yoktur gerçi bu teste anlaşılır bakalım başlıyım ben bu hafta testte madem Gerçi biz çalışmalara başladık gün aşırı devam ederiz inşallah

benimde 2. ay bu ay inşallah başarırız

Cnm cok calısmada bıkkınlık yapıyor
Hadı bakalım ınsallah hersey yolunda gıder cnm
bız bugunde yanı 18. gunde yaramazlıgımızı yapdıkkk
Bakalım gerısı beklemedeee

Canım çok geçmiş olsun. Listeye eklendin bile umarım bu liste sana bol şans getirir daha doğrusu hepimize getirir ve baştan sona hamiş dolar Buarada hoşgeldın aramıza

hoşbulduk canım..teşekkürler güzel dileklerin için.1 yıldır bu forumutakip ediyorum ilk kez ekim listesinde yer almıştım ve uğur getirmişti..umarım bu listede uğur getirir..inş. bu listedeki bütün bayanlar hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…