Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Evet canım inşallah hepimiz gülen yüz ve hamile olarak ayrılıcaz bu listeden ama durrr niye ayrılıyoruzki canım devam ederiz sohbetlerimize burdan))

şubatta hamile olmazsam demek yeni topiğim bu olacak:) adetim 1 mart aslında hamile olursam veya olmazsam martta öğreneceğim ama temelleri şubatta olacağı için hala şubat topiğindeym. ne yapsam ki??

Canım ben her iki topiğe de bakıyorum Geçen ay şubat topiğindeydim çünkü...

Son düzenleme:
Günaydin kizlar

Hem kandilimiz mübarek olsun hem sevgilliler günümüz kutlu olsun
Güzel bir gün gecirmemiz dilegimle ...

arkadaşlar mevlid kandilinizi ve sevgililer gününüzü tebrik ederim. Umarım bu güzel gün ettiğimiz dualar kabul olur ve yeni güzelliklerin başlangıcı olur hepimiz için.

Canım ben şubat topiğindeydim ismim şubat listesinde var martın başlarında adet olacağım(tabi olmak isteemiyorum)burayamı ekleyeceksiniz benide...

kızlarr ben de geldim listeye ekler misiniz?9 mart benimde inşallahhhh gelmeyecek adet tarihim

iyi geceler kızlar bende sat tarihi olarak 31 ocakta oldum 28 gün çekiyor 28 şubat ve 28 martta olacağım tahmini adet tarihim şuanda korunuyoruz 2kg kadar vermem lazım bir de oğlum var 3 yaşında onunla aynı tarihte doğmasını istiyorum kış bebeği olması için mart 15 den sonra korunmayı düşünmüyorum ilk bebişte hemen hamile kalmştım benide listeye dahil eder misiniz canım yoksa nisan ayına mı gitmem gerekiyor.bu arada rabbim herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun rahat olun kasmayın ne olur umutsuzluk en kötü şeydir.

arkadaslar merhaba ben aralık ayında dıs gebelık gecırdım amelıyat oldum bebısım rahme düsebılseydı sımdı 18 haftalık olcaktı neyse ıyılesmeydı suydu buydu derken tekrar düsünüyoruz ınsallah Allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah mart ayı hamıslerı oluruz :)

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------- 23 Subat

cimeka ----------------------------------- 1 Mart

neşelikız --------------------------------- 4 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ---------------------------------- 12 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:
Canım ben şubat topiğindeydim ismim şubat listesinde var martın başlarında adet olacağım(tabi olmak isteemiyorum)burayamı ekleyeceksiniz benide...

Canim hosgeldin her iki listede de olsun adin daha bol sansin olur :)) Insallah mart ayi ugurlu gelir hepimize

kızlarr ben de geldim listeye ekler misiniz?9 mart benimde inşallahhhh gelmeyecek adet tarihim

Hosgeldin canim listeye eklendin bile Bizim ayni gün bakalim insallah ikimizede ugur getirir 9 Mart

slm kızlar beni de eklermisiniz 7 mart

Canim sende hosgeldin topicigimize Listeye ekledim senide bu liste sana da bebis getirsin insallah

Canim hosgeldin aramiza eger 15 marttan sonra korunmayi birakacaksan 28 martta hamile kaldigini ögrenebilirsin ki seninki ilk de tuttuysa bu kez de hemen tutar insallah canim istedigin gibi olur hersey seni listeye ekliyorum mart hepimize ugur getirsin insallah neden bilmiyorum ama bende marttan cok umutluyum.
Bu arada canim bizim icin ilk hamileliginden bahsedermisin nasil hamile kaldin? bize yol göstermen acisindan iyi olur biz gün asiri ve belimizin altina yastik koyarak deniyoruz ama benim ilk ayimda olmadi gerci ilk ayda yumurtalama gününü kacirdim azcik ikinci ayda insallah tutar.

Canim hosgeldin aramiza gecmis olsun cok. Burda senin yasadiklarini yasayan bircok arkadasimiz var hatta aralarinda subat ayinda hamile kalmis olanlarda ... Gönlünü ferah tut Allah hepimize en hayirlisini en hayirli zamanda yolliycak. Biz burda birbirimize destek olmak ,birbirimizle dertlesmek ,sevinclerimizi paylasmak icin yazisiyoruz. Deneyimlerimizi paylasiyoruz ve en önemlisi birbirimizi rahatlatip umut asiliyoruz. Güzel düsünelim güzel olsun hersey bu arada beklenmeyen adet tarihini yazarsan listeye eklemis olurum senide

hoşbulduk canım aranızda olmak güzel öncelikle ben evlendikten sonra hiç korunmadım canım aynen dediğin gibi hergün ilişki oldu ve ben de popomun altına yastık koyuyordum özellikle adetim araya girdikten sonra biz istanbula gitmiştik arayada 1 hafta girince eve gelip sık ilişki yaşadık başka birşey yapmamıştım.bilmiyorum hemen hamile kaldım ama 2. belki biraz gecikir diye düşünüyorum cünkü buraya giriyorum bu konuları takip ediyorum kafam biraz bu konuda meşgul olunca stres altında olabilirim aynen dediğin gibi eğer 16-17 martta başlarsak adet olmayabilirim ama ben naptım bugün gebelik testi aldım eve koydum kafam rahat olsun eğer adete yakın zamanda 2 sefer bakıcam gerçi 1 ay var ben o zamana kadar 2kg vermem lazım.
bir önceki hamileliğimde 56 ile kalmıştım hamile ve 70 le doğuma girmiştim.
şimdi en azından 57 falan olayımda çok fazla olmasın 70 den ileri gitmesin vücut genişledikçe alım hızıda hızlanıyor

slm kızlar bende mart ayını bekleyenlerdenim subat 1de adet oldum bu ay 28de cekiyor tam hangi güne geldiğini bilemiyorum siz beni 5 marta yazın en iyisi bide birsey soracagım
4 5 gündür karnımda ince ince sızı vardı özellikle alt bölgede sonra gecen gün cok fazlalastı ayaga bile kalkamadım bünyem cok güçsüz kaldı bugünde daha b,r fazla agrıyor kasıklarım duramıyorum o kadar yani yumurtlama agrısıdır demi bunlar

ilkde olmasa bile 2. de olur bence hemen senin. Biz gecen ay hergün yaptik 11. günden 14. güne kadar ama sonradan okudumki gün asiri yapmak lazimmis yani bigün yapcan bigün dinlencen suan öle yapiyoruz gecen ay pil bitmisti ondan en önemli günlerde yapamamistik buay bitirmicem pili insallah Dedigin gibi bende okuyunca aklim hep bunda oluyo kötü mü etkiler bilmiyorum, rahat birakmak lazim aslinda ama yapabilene bu aralar baya rahatim ama ovulasyon günlerimde stresli oluyorum ben baklaim insallah rahat atlatirim da güzel haberlerde gelirim araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…