Canım çok geçmiş olsun. Listeye eklendin bile umarım bu liste sana bol şans getirir daha doğrusu hepimize getirir ve baştan sona hamişdolar Buarada hoşgeldın aramıza
Bende merak ediyorum canım :44: ama bence hepimizde gülen yüzle ayrılacaz bu listeden bu ay inşallah
şubatta hamile olmazsam demek yeni topiğim bu olacak:) adetim 1 mart aslında hamile olursam veya olmazsam martta öğreneceğim ama temelleri şubatta olacağı için hala şubat topiğindeym. ne yapsam ki??
isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
hayalim3kelime ----------------------- 27 Subat
gul1182 --------------------------------- 7 Mart
aborjinos --------------------------------- 9 Mart
slm kızlar beni de eklermisiniz 7 mart
Hoşgeldiniz kızlar,aborjinos ekliyecektir sizide.İnşallah mart ayı bize uğurlu gelecek
Hoşgeldiniz kızlar,aborjinos ekliyecektir sizide.İnşallah mart ayı bize uğurlu gelecek
Canım ben şubat topiğindeydim ismim şubat listesinde var martın başlarında adet olacağım(tabi olmak isteemiyorum)burayamı ekleyeceksiniz benide...
kızlarr ben de geldim listeye ekler misiniz?9 mart benimde inşallahhhh gelmeyecek adet tarihim
slm kızlar beni de eklermisiniz 7 mart
iyi geceler kızlar bende sat tarihi olarak 31 ocakta oldum 28 gün çekiyor 28 şubat ve 28 martta olacağım tahmini adet tarihim şuanda korunuyoruz 2kg kadar vermem lazım bir de oğlum var 3 yaşında onunla aynı tarihte doğmasını istiyorum kış bebeği olması için mart 15 den sonra korunmayı düşünmüyorum ilk bebişte hemen hamile kalmştım benide listeye dahil eder misiniz canım yoksa nisan ayına mı gitmem gerekiyor.bu arada rabbim herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun rahat olun kasmayın ne olur umutsuzluk en kötü şeydir.
arkadaslar merhaba ben aralık ayında dıs gebelık gecırdım amelıyat oldum bebısım rahme düsebılseydı sımdı 18 haftalık olcaktıneyse ıyılesmeydı suydu buydu derken tekrar düsünüyoruz ınsallah Allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah mart ayı hamıslerı oluruz :)
Canim hosgeldin aramiza eger 15 marttan sonra korunmayi birakacaksan 28 martta hamile kaldigini ögrenebilirsin ki seninki ilk de tuttuysa bu kez de hemen tutarinsallah canim istedigin gibi olur hersey seni listeye ekliyorum mart hepimize ugur getirsin insallah neden bilmiyorum ama bende marttan cok umutluyum.
Bu arada canim bizim icin ilk hamileliginden bahsedermisin nasil hamile kaldin? bize yol göstermen acisindan iyi olur biz gün asiri ve belimizin altina yastik koyarak deniyoruzama benim ilk ayimda olmadi gerci ilk ayda yumurtalama gününü kacirdim azcik ikinci ayda insallah tutar.
hoşbulduk canım aranızda olmak güzel öncelikle ben evlendikten sonra hiç korunmadım canım aynen dediğin gibi hergün ilişki oldu ve ben de popomun altına yastık koyuyordum özellikle adetim araya girdikten sonra biz istanbula gitmiştik arayada 1 hafta girince eve gelip sık ilişki yaşadık başka birşey yapmamıştım.bilmiyorum hemen hamile kaldım ama 2. belki biraz gecikir diye düşünüyorum cünkü buraya giriyorum bu konuları takip ediyorum kafam biraz bu konuda meşgul olunca stres altında olabilirimaynen dediğin gibi eğer 16-17 martta başlarsak adet olmayabilirim ama ben naptım bugün gebelik testi aldım eve koydum kafam rahat olsun eğer adete yakın zamanda 2 sefer bakıcam gerçi 1 ay var ben o zamana kadar 2kg vermem lazım.
bir önceki hamileliğimde 56 ile kalmıştım hamile ve 70 le doğuma girmiştim.
şimdi en azından 57 falan olayımda çok fazla olmasın 70 den ileri gitmesin vücut genişledikçe alım hızıda hızlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?