Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Muhtemelen öyledir canim bu zamanlari iyi degerlendir insallah 5 martta bize güzel haberlerini verirsin. Bu arada akintin ne durumda ovulasyon döneminde akinti fazlasiyormus da

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ---------------------------------- 12 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:
var canım ama cok yogun değil tatlım inş hep birlikte veririrz güzel haberleri benmde aklıma kötü kötü seyler geldi kadın olmak cok zor ya inş yumurtlama agrısıdır canım benm

var canım ama cok yogun değil tatlım inş hep birlikte veririrz güzel haberleri benmde aklıma kötü kötü seyler geldi kadın olmak cok zor ya inş yumurtlama agrısıdır canım benm

yok canim kötü düsünme. Hakketten kadin olmak cok zor. Allah bizi yavrularimiza tez zamanda kavusturur insallah. Bide benim esimde cok evhamli benide etkiliyo ikimizde korkuyoruz hic rahat degiliz aslinda biraz rahat olsak hersey olcak gitcek insallah bu ay güzel seyler olur hepimiz icinde

aynen benm esimde öyle cok istiyor bebeği ama bu ay hiç üstünde durmuyoruz canım dikkat bile etmiyoruz nedense

iste aslinda öle yapmak lazim rahat olcak kendiliginden olcak bizim gündüzümüz gecemiz bu oldu. bari rahat olsak ondada degilim ya yillarca olmazsa die korkuyorm
insallah güzel olcak ama bu ay mart ayini severim bizede ugur getirir insallah

evet canım günaşırı yapın olmadı koyvergitsin kocan geçen ay çok stres altına girmiş belliki ben 16 martta korunmayı bırakıcaz işte o süre zarfında girmicem buralara biraz gezicem kafamı başka şeylerle meşgul edicem .erkekler daha çok panik oluyor dün dedim ki kociş 15 marttan sonra başlıyoruz değil mi dedim hayırdır neye başlıyoruz dedi e bebiş için dedim ya niye soyledin şimdi stres oldum bak diyo kocalarımız daha çok problen haline dönüştürüyor hatta canları yaklaşmak dahi istemez belki ondan pek sabitlenmeyelim ve morellerinizi hiç bozmayın hep pozitif bakın ve ilişkiden sonra hemen kalkmayın az ayaklar havaya dikiverin ve hemen banyoya girmeyin zaten gece olsa sabah ezanından sonrada yapabilirsiniz.bu arada ben gündüz kalmışımdır kesin gündüz yani sabah daha enerjik oluyor insan kafa olsa boş günün başlangıcları her zaman iyidir. ne demişler gecenin hayrından gündüzün şerri iyidir

bu ayda benm doğum günümde var inş hamiş geciririm ama canım ben 1.5 yılı geckindir bekliyorum bir sorun olmadıgı halde olmuyor bebiş ve artık hevesim kırıldı nedense istiyorum istemesine ama takıntı haline getirmiyorum esimle mutluyum sonucta oda olur inş diyorum canım baska carede yok zaten kendimizi yıprattıgımıza değmiyor canımız isterse yapıyoruz hatta ben beklemiyorum bile hemen kalkıyorum artık sanırım yoruldum biraz bu ay adet olursam zaten doktora tekrar gdicez bakalım sende rahat olmaya calıs

valla canim sende haklisin ama doktora gidipte su yumurta arttirici haplar varmis onlardan istedinmi hic bende bilmiyorum pek ama baya bi ugrascam olsun die insallahta tez zamanda olur hayirlisiylan. Aslinda hic takmamak lazim kafaya bende bu aralar buralara az gireyim bari valla sonra aklimdan cikmiyo hic stres oluyorum

Kesinlikle haklisin canim bende az gireyim bari buralara su ovulasyon testlerine basliyim da bu önündeki bir hafta benim haftam artik bide biz gündüz giremiyoruz erken kalkip ise gidiyoruz hemen hep aksamlarida bütün günün yorgunlugu stresi bari hafta sonu sabah girelim bari ama o zamanda 2 gün üstüste oluyo sperm kalitesi icin 48 saat bekleyin diolar ne yapsak ki yaa oy heyecanlandim simdii

Canım işte bu ay adet oliyim bir hayırlısıyla gidicez inş doktora en batan baslıcaz tedaviye tatlım o yüzden bu aydan pek bir beklentim yok cevremdekilere yardımcı olmaya calısıyorum

banyo süreni biraz uzat canım hemen ayağa kalksanda üstünü giy pet koy kanepeye uzan haftasonu sabah erkenden yapacaksan ondan önceki günler bekle hem sperm kalitesi için 3-4 hatta 5 gün beklersen daha iyi olur eşin dinlenmiş ve spermleride daha hızlı olur azıyo ya ay allahım neler diyom gı ben hihi mesela akşam eve gelince dinlenin 2 saat sonra falan yapıverin işte anacım şöyle pasta yiyin kuruyemişler falan aklından çıkar ama sonunu düşünme tammam mı hafızayı sil temizle işine bak sen

Hosgeldin canim listeye eklendin bile Bizim ayni gün bakalim insallah ikimizede ugur getirir 9 Mart

teşekkür ederim cnm..dediğin gibi inşallah ugurlu gelir ve müjdeli haberler veririz burdan aynı anda

selam kızlar.
beni de ekleyin listenize.
12 mart beklenmeyen tarih.
inş. hepimiz hamiş kalırız.

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:
Canım işte bu ay adet oliyim bir hayırlısıyla gidicez inş doktora en batan baslıcaz tedaviye tatlım o yüzden bu aydan pek bir beklentim yok cevremdekilere yardımcı olmaya calısıyorum

Iyiki katildin canim aramiza böle birbirimize destek ola ola yardimlasa yardimlasa bu ayi güzel tamamlayacagiz insallah hem seninde hic belli olmaz Allah cok büyük belki hemen güzel haberi verirsin bize ama rahat gördüm seni iste bu cok iyi bir baslangic bizde bi rahatlasak da

ben zaten kalkmiyorum yataktan 1-2 saat yastikta koyuyorum gene akiyo ama giden gidiyo sonucta bide 3-4 gün beklemek istemiyorum ya yumurtalama gününü kacirirsak diene hafta sonuna ayarlamak lazim ama su ovulasyon testlerine de baslicam yarin insallah yumurtalamayla ilgili problemim yoktur üstelik bu aralarda bi yiyoz kalbura bastilarmi baklavalarmi keklermi neler neler bu bebis hemen gelmezse kilolar alcak basina gitcek valla iste benim tek sorun kafayi rahat birakamiyom bi türlü onuda bi biraksak oluvercek ama ah ahhhhhh
Hadi insallah bu ay ugur getirir bize

Son düzenleme:
sağol canım benm ne yapayım stres yaptım olmadı gecen ay cok fena belirti yasadım daha önce hiç yasamamıstım ve erken adet oldum yıkıldım kendimi toparlayamadım bir müddet etrafımdaki herkes benmle birlikte üzüldü sonra dedimki onları üzmeye ne hakkım var toparla kendini artık üzülmek takmak yok hayatını yasa dedim oluruna bak dedim bunun gibi bir takım kararlar aldım ve hep gülüyorum artık hiç üzülmüyorum hiçte dikkat etmiyoru zdediğim gibi esimle canımız isterse anlıcan

kilo alma çok fazla hani şeker insanı mutlu ederya ondan dedim pasta falan ye diye canım .afiyet bal şeker olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…